Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ρε Δημοσθένη δεν κοιμάσαι;


"ΦΛΑΓΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"


Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος προτρέπει τους αναγνώστες του να "φλακάρουν" τα δημοσιεύματα του anti-ntp.net. Τελείως άσχετοι νομίζουν οτι βρίσκονται στο youtube. Μια συμβουλή προς τους αναγνώστες του. Παιδιά μελετήστε (αν δεν έχετε καεί από της λιακοπουλίστικες αρλούμπες) λίγο την Καινή Διαθήκη και θα δείτε πόσο αντίθετα είναι με αυτά που λέει ο Λιακόπουλος για τους πολέμαρχους τα ufo και τις ηλιθιόητες περι ύπαρξεις Έλ. και κουταμάρες.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΪΜΑΡΟΣ!
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. ΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΡΕ ΜΑΝ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ: SEND ME MONEY SEND ME GREEN HEAVEN YOU WILLMEET MAKE ACONTRIBUTION AND YOU 'LL TAKE THE BETTER SEAT...BOW TO LEPER MESSIAH. ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...ΓΟΗΤΕΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΣΙ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ, ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

οξω απο εδω ρε οβριακο σκουπιδι που θα μας πεις και "γκοϊμια"..

Ανώνυμος είπε...

Αλλοι στηριζετε Καμμενο και αλλοι λιακοπουλο αλλοι νδ και αλλοι ολα τα αλλα κομματα...Κανενα κομμα δε θα μας σωσει!Τωρα που ηταν η καταληλη ωρα να ξεσηκωθει η Ελληνικη κοινοτητα μας πλακωσαν στα chemicaltrails τα οποια μας μετατρεπουν σε αβουλα οντα!!το αποτελεσμα?να παμε να ψηφισουμε και οποιο κομμα και να βγει,θα υπαρξουν οι νεοι φοροι σε ολα τα αγαθα...ηδη διερευσαν μεσα απο την τροικα τα νεα μετρα!!Φαγωθειτε τωρα μεταξυ σας..

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να εισαι πολυ αδαης (ΣΥΝΤΑΚΤΗ) εσυ που αναφερεις μονο ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ !!!Αλλαξε κατι στο anti-ntp.net;;
ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
οΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ "Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος."
ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ( ΚΑΙ παραπανω) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ..ΓΤ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΝΤΠ..

ΑΙΑΝΤΑΣ "ερκος Αχαιων" είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ
Α)Ο ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΜΕΣΩΣ
Β)Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ.
Γ)Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

ΝΑΙ! ΝΑΙ ! ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ...
ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ρε το άτομο "Αύριο το αφεντικό του θα τα σβήσει" νομίζεις ότι όλο το διαδίκτυο ρε Λιακό είναι σαν το Site σου που έχεις ξεσκιστεί να σβήνεις τα σχόλια του κόσμου !!!

Ανώνυμος είπε...

Περίεργη αντίληψη περί δημοκρατίας και πολυφωνίας έχει ο εν λόγω κύριος.Θεωρεί ότι οι υπόλοιποι δεν έχουμε νοημοσύνη κι ότι αν δεν είμαστε αυλοκόλακές του θα πρέπει τουλάχιστον να σωπαίνουμε;