Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Επεισοδιακή ομιλία και για Χρυσοχοΐδη


Επεισοδιακή και η ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Μαρούσι, με την αστυνομία να προβαίνει σε επτά προσαγωγές. news247 Απρίλιος 21 2012 20:39 Λίγη ώρα πριν από την άφιξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Δημαρχείο Αμαρουσία, όπου είχε προγραμματισμένη ομιλία για τις 19:30, ομάδα από περίπου 40 άτομα δημιούργησαν...
ένταση έξω από το σημείο. Δεκάδες άτομα άρχισαν να πετάνε φυλλάδα και να επιχειρούν να ξεδιπλώσουν ένα πανό έξω από το Δημαρχείο, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν είχε ακόμα μεταβεί στο σημείο. Με το περιστατικό της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου να έχει προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα στην πλατεία Αμαρουσίου, υπήρξε επέμβαση των αρχών που είχαν ως αποτέλεσμα επτά προσαγωγές.

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά... μήπως αυτά δεν είναι τα ίδια τα άτομα που στις πορείες του κόσμου ντύνονται κουκουλοφόροι και ξεκινουν το παιχνίδι του σκύλοι με την γάτα με τα ΜΑΤ; Μήπως αυτά δεν είναι τα σκυλιά του συστήματος; Απλό και παμπόνηρο το σχέδιο τους: όσοι δεν θέλετε αυτά τα στοιχειά να μπουν στο Κυνοβουλιο, ψηφίστε εμάς. Και όσοι θέλετε να μας τιμωρήσετε για τα κακά μας έργα... να, εδώ είναι τα αληθινά παλληκάρια που πετάνε πέτρες και όχι 0%.. άρα όπως και νά 'χει τα "καλά παιδιά" θα πάρουν πάλι την πίτα. Άντε στην καλύτερη να το μοιραστούν με τα σκυλία τους. Και όλοι ξέρουμε πως φέρνονται στα σκυλιά τους κάτι παλιάνθρωποι σαν αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

anarxikoi htane ta 40 atoma gia thn epithesi sto xrusoxoidh...h koukoula mpenei gt oi roufiania eine pantou.eine oloi ioudes alla taftoxrona se kanenan den aresei..katw apo koukoules uparxoune polla oneira..kai mporei na einai kai to paidi sou...as ginoume oloi ena..!