Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επιστολή ΣΟΚ απο ΜΑΤατζη


ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
"Με λενε Σταυρο ηλθα πριν λιγο καιρο απο επαρχια με ονειρα για να φτιαξω την ζωη μου και ειμαι λιγο καιρο στην αστυνομια και στο δεξι μπρατσο εχω το σημα της ΥΑΤ και θα ηθελα επιτελους να ακουστει και η δικη μου φωνη!Δεν ξερετε εσεις εκει εξω τι....


περναμε εμεις εδω μεσα ειμαστε σε τρομερη πιεση απο τους ανωτερους μας ,απο το κοσμο απο τους δικους μας απο ολους,και ολα αυτα για να μπορουμε να επιηβιωσουμε .Πολλοι απο εμας κλαιμε μετα απο διαδηλωσεις,αλλοι παλι οχι, ειναι πολυ πορομενοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα!Τρωμε αρκετο ξυλο για να μην κλαιμε...μας δεινουν ανεπισημα με τις χουφτες και με το ζορι φυσιικα, Provigil -μοδαφινίλη και ενα αλλο χαπι για που δεν γνωριζω τι ειναι, υσχυρα διεργετικα μαλλον για να τα ΅βγαζουμε περα οπως λενε και μας κοροιδευουν...φοβαμε ,φοβαμε πολυ εκει εξω και τα περνω,εχω ασκησει βια τρομερη σε αρκετους ανθρωπους χωρις να το θελω ,αλλα μας πιεζουν πολυ για αυτο,εχω σκεφτει μεχρι και την αυτοκτονια,δεν εχω φιλους, κοπελα τιποτα,πολλες φορες σκεφτομαι να φυγω μα νιωθω ανημπορος δεν εχω αλλη δουλεια δεν εχω χρηματα και θελω να ζησω.

Και θελω να ζησω και εγω οπως εσεις. Δεν λεω το επωνυμο μου γιατι φοβαμε για την ζωη μου οι μερικοι συναδελφοι ι εδω που εχουν ξεφυγει τελειως δεν ειναι ανθρωποι ειναι κτηνη και δεν ξερω αν φταινε τα χαπια η τα κομπλεξ τους η κατι αλλο ,ομως να ξερετε οτι υπαρχουν αρκετα παιδια σαν και εμενα που φοβουνται και ειμαστε ακομα ανθρωποι αλλα οχι για πολυ ακομα,νιωθω το σκοταδι η δινη της απανθρωπιας του φοβου να με ρουφαει καθε μερα!!

Μακαρι να αλαξει κατι εκει εξω μακαρι ο κοσμος να μας τελειωσει ολους μας μια ωρα νωριτερα να γλιτωσουμε και εμεις και εσεις απο αυτο το βασανιστιριο.Υπαρχουν φορες που κοιτω τον κοσμο απεναντι μου που με βριζει ,και ομως λεω ειμαι και εγω ενας απο αυτους ,νιωθω οτι ειμαι εκει και εγω και ντρεπομαι, οταν διαπιστωνω οτι δεν ειμαι θυμωνω και σκληραινω και ξεσπαω με ποιο πολυ οργη και φοβο στον κοσμο,και μετα ντρεπομαι για μενα για τους συναδελφους μου για ολους μας!Καντε κατι ρε κοινωνια σωστε μας οσο ειναι καιρος για να σωθητε και εσεις ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!

Γιατι πιστευω οτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα ουτε απο εκει εξω με εσας αλλα προπαντων ουτε εδω μεσα ,η ψυχραιμια εχει χαθει,θα εχουμε νεκρους συντομα και απο τις δυο πλευρες και τοτε δεν θα υπαρχει γυρισμος!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!"
skiladiko.pblogs.gr
www.trelokouneli.gr

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παραιτησου εσυ και οι συναδελφοι σου να δεις πως πεφτει η κυβερνηση

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΓΕΡΑΚΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑ prοvigil ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

Na elegxei i authentikotita tis epistolis kai na anazitithei o en logo matatzis.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa αν αυτη ειναι αληθινη επιστολη εγω ειμαι ο Ε.Τ. ο εξωγηινος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σπαραξικαρδιο γραμμα, αλλα αν ηθελε δουλεια υπαρχει και η επαρχια και τα χωραφια και ειδικα τωρα που αρχιζει η τουριστικη περιοδος στα νησια θελουν σερβιτορους.
Το να βαρας κοσμο και μετα να κλαις σημαινει οτι χρειαζεσαι ψυχιατρο. Εχεις βαρια ασθενεια και εισαι επικινδυνος.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι θελουμε μια δουλεια να ζησουμε, και εγω θελω μια δουλεια να ζησω που ειμαι σχεδον 2 χρονια ανεργος και ζω με περιστασιακα μεροκαματα και την συνταξη των γονιων μου ολοκληρο γομαρι, δεν μπορεις να μου λες "δουλεια' ομως τη διαφυλαξη η τη συντηρηση μιας χουντας η ενος καθεστωτος τυρρανιας και να σπας κεφαλια αθωων η να τους δηλητηριαζεις με χημικα τη στιγμη μαλιστα που ξερεις οτι εχουν δικιο...αυτο δεν ειναι δουλεια η καλυτερα το λειτουργημα που διαλεξες και ορκιστικες να τηρεις και να κανεις αγαπητε Σταυρο και πληρωνεσαι απο το ματωμενο υστερημα του κοσμακη ειναι καταντια....υπαρχουν οικογενειες που πεινανε ακι γενικως ανθρωποι τιμιοι επισης ανεργοι χρονια αυτοι δεν εχουν την ιδια αναγκη με σενα? Δυστυχως αγαπητε πρεπει καποια στιγμη ολοι σας να καταλαβετε οτι ορισμενες ενασχολησεις δεν ειναι απλα "δουλειες" αλλα λειτουργηματα τα οποια για να συνεχιζονται να εχουν ως ετσι πρεπει να πληρωσεις καποιο "τιμημα" (αν θελεις να συνεχισεις να λεγεσαι λειτουργος) καθως εχουν να κανουν με εννοιες αξιες, κεκτημενα και ευαισθητες δομες της ανθρωπινης κοινωνιας τα οποια χυθηκε αιμα για να υφιστανται, δεν δικαιολογησαι λοιπον επ ουδενι ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος να προβαλει ως διακιολογια το βιοποριστικο του προβλημα για να τα τσαλαπαταει και να τα καταλυει επειδη ετσι τον προσταζει η "δουλεια" του...η οποια δουλεια του εκ των πραγματων δεν ειναι αυτη καθαυτη ειναι εντελως οξυμωρο!!! Με την ιδια λογικη δεν επρεπε να αντισταθουμε σε κατακτητες κλπ για να μην χαλασουμε τη εκαστοτε ζαχαρενια μας! Για τα δε "φαρμακα" που λες οτι σας δινουν εντελως ασχολιαστο...αν σ αρεσει να εισαι ενας κατευθηνομενος ψυχακιας για να εχεις μια "δουλεια" εισαι αξιος της τυχης σου!

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που σχολιασατε ειστε χειροτερα ζωα απο τους μισους ματατζηδες, ειστε σαν τους αλλους μισους.... εγω δεν ειμαι ματατζης, ειμαι απλος 'κωλομπατσος'-ετσι οπως μαθατε τα παιδια σας απο το 80 και μετα να μας αποκαλουνε και να μας αντιμετωπιζουν, που με τραβανε απο δω και απο κει για οποιαδηποτε μαλ@κια χρειαστει (γήπεδα για να δειτε τη μπαλιτσα σας και να ξεσπατε, να φυλαω τους παπ@ρες που 40 χρονια πατε και ψηφιζετε για να σας κανουν ρουσφετια) και ξαφνικα ξυπνησατε και νομιζετε οτι εμεις παιρνουμε 1000αδες ευρω και οτι δεν εχουμε παιδια να θρεψουμε - δεν εχουμε συγγενεις ανεργους που τους συντηρουμε!!! Ειστε καραγκιοζηδες οπως και οι συναδελφοι μου που δεν εχουν συνειδηση και βαρανε στο ψαχνο και οπου-οπου!!! στη θεσσαλονικη βγαλατε ψωμιαδη και μπουταρη και στην αθηνα ...μια απο τα ιδια...ειστε καρναβαλια οπως και μεις ...αλλα μη μου λετε παραιτησου γιατι το χω σκεφτει πολυ πριν απο σας και το σκεφτομαι συνεχεια! το οτι δεν το κανω ειναι γιατι με εναν κουκο δεν ερχεται η ανοιξη.... εχω καψει το μυαλο μου καθε μερα να σκεφτω τι πραγματικα μπορω να κανω και να μην παει χαμενο ...οπως μια απλη παραιτηση... ισως να παω και γω στην βουλη να τιναξω τα μυαλα μου αφου με μια παραιτηση δεν προκειται να γινει τιποτα και το ξερετε... υπαρχουν χιλιαδες διαθεσιμοι αναλωσιμοι απο σας που κραζετε για να με αντικαταστησουν..... αυτη ειναι η αληθεια παλιομαλ@κες και οσο ειστε κολλημενοι με τη μπαλα και τον τζογο ...μη μιλατε για επανασταση... οταν θα ερθει η ωρα εννοειται θα ειμαστε μαζι... οταν καταλαβετε οτι απειλουμαστε και μεις απο 3 μεριες... και οτι ειμαστε ολοι για χαπια...οτι λυπομαστε για ολα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ακομα γιατι δεν εισται ολοι στο πλευρο μας και περιμενετε στη γωνια να μας σταυρωσετε μαζι με τα κωλοκαναλα που δεν πατε να τα κλεισετε και τις μκο - συριζα - και ολους τους πρακτορες που ριζωσανε στον τοπο μας για να φυλανε μασωνους και πολιτικους-ρομποτ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗ@ΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.... ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑ , ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΥΦΟΙ.... ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.... ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠ@ΡΕΣ, ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ... αυτα για οσους σχολιασαν...

Ανώνυμος είπε...

Στον 7:13 που έγραψε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει στην Ελλάδα επειδή είμαι γιατρός τον ενημερώνω ότι το Provigil(Modafinil) υπάρχει στην Ελλάδα με την ονομασία Modiodal

Ανώνυμος είπε...

Provigil είναι το φάρμακο με δραστική ουσία Modafinil. Modafinil κατασκευάζεται επίσης από διαφέρουν κατασκευαστές και πωλούνται σε διαφορετικές χώρες, με τα εμπορικά ονόματα Alertec, Carim, Modafinilo, Modalert, Modavigil, Modiodal, Provigil, Vigil. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι πρωτότυπα φάρμακα εμπορικό σήμα ή φαρμακευτική ανάλογα.


http://www.e-database.gr/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82_%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD/%CE%93

Ανώνυμος είπε...

8:42 αν κανω λαθος τους μασωνους και πολιτικους ρομποτ τους φυλαει η αστυνομια που υπηρετεις. κανω λαθος?

Ανώνυμος είπε...

Αντιναρκοληπτικό (anti-narcoleptic), ηπίως διεγερτικό φάρμακο μοδαφινίλη (Provigil®)
www.pitsilidis.gr/mediaupload/harvard/harvard_t_18_3.pdf

Ανώνυμος είπε...

''ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!''



''Μακαρι να αλαξει κατι εκει εξω μακαρι ο κοσμος να μας τελειωσει ολους μας μια ωρα νωριτερα να γλιτωσουμε και εμεις και εσεις απο αυτο το βασανιστιριο''


''Πολλοι απο εμας κλαιμε μετα απο διαδηλωσεις''


''Με λενε Σταυρο ηλθα πριν λιγο καιρο απο επαρχια με ονειρα για να φτιαξω την ζωη μου''


Μουαχαχαχαχα καλο καλο. Το αλλο με το τοτο θα μας το πει το νουμερο!

Ανώνυμος είπε...

Τα μπατσονια να μην μιλουν για προδοτες και αριστερους αφου πλεον δεν τους γουσταρουν ουτε οι ακροδεξιοι ουτε και οι χρυσαυγητες τους θελουν πλεον γιατι αυτη την ωρα οι μπατσοι ειναι τα τσιρακια των εβραιων που κυβερνουν την Ελλαδα.
Οποτε μην μας λενε για προδοσιες και αλλες παπαριες αφου οι μπατσοι ειναι προδοτες, ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ που φυλουν τον παπαδημο.Και οι μαλακιες οτι δεν εχουν δουλεια αλλου, κανεις μας δεν εχει ολοι τρεχουμε απο δω κι απο κει, ας πανε στα χωραφια απο το να ξεπουλανε τα πιστευω τους και την πατριδα τους για 800 ευρω

Ανώνυμος είπε...

8.42 φερε μου ενα χαρτομαντηλο!!!ναι πραγματικα ολοι με πονο καρδιας τα κανετε,δες κατι τελευταια βιντεακια απο ξυλο που εριχναν κατι''συναδελφοι''σου και θα δεις με ποση δυσκολια χτυπουσαν σχεδον με το ζορι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ 8.42΄ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ . . . . . ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ? ΕΣΤΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει μαγκες, εμενα μου ηρθε γραμμα απο τον Αη Βασιλη, μου στελνει φιλια απο τη Μαγια τη μελισσα.
Ουτε αυτοι οι ανθρωποι ειναι παιδακια και αρα αμοιροι ευθυνων που δεν παραιτουνται, ουτε εμεις βλακες να πιστευουμε τις παπαντζες αυτες.-

Ανώνυμος είπε...

prοvigil

http://www.provigil.com/


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ....
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ........

ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.....
ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ................
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=el&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.provigil.com%2F&act=url

Ανώνυμος είπε...

to farmako uparxei ---> en.wikipedia.org/wiki/Modafinil

Ανώνυμος είπε...

eiste oloi tuxeroi pou zhte sthn ellada kai kanete oti thelete... psefto antieksousiastes

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι αστυνομικοι ένα πρέπει να κάνετε...να μήν ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ τον ταλαίπωρο τον Ελληνα τουλάχιστον όταν οδηγάει μηχανή ή αυτοκίνητο με τους φασιστικούς σας ελέγχους. Να ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ τους βρωμιάρηδες μωαμεθανούς που περιφέρονται ανενόχλητοι. Κάντε μας τη χάρη και μη μας πιέζετε και σεις αναίτια. Δυστυχώς χάσατε το παιχνίδι με τούς Ελληνες από τότε που μας ρίμαξαν οι λάθρο και σείς καθόσασταν σε κάποια γωνία και τα ξύνατε...Τώρα άλλη δουλειά δεν έχετε από το να βαράτε και να προσβάλλετε τό έθνος; Έχετε πάρει πρέφα πως ακόμη και οι πατριώτες σας σιχάθηκαν; Αφήστε τα κλαψομουνιάσματα και τα νταϊλίκια και κοιταχθειτε καλά στον καθρέφτη...χειρότεροι από γενίτσαροι θα καταντήσετε στή καρδιά του Έλληνα!

Ανώνυμος είπε...

den eimai astinomikos alla ama imoun siga mi paretoumoun, gia malaka psaxnete? Kai eimai sigouros oti to 99% apo sas pou lete paraitisou an isastan astinomikoi de tha to kanate, na paei leei eparxia kai na doulepsei gkarson kai oikodomos, xaxaxaxa ton paizete.... Poios apo sas tha to kane anarwtitheite.... ante to poli enas. Na afisw leei tin poli kai na paw stis katsikes xaxaxaxa
Oso gia to gramma logika einai moufa

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο συγνωμη απο ολους εμας που βαλαμε το κεφαλι μας και το σωμα μας ολο κατω απο το γκλοπ σας
Και συγχωρηστε επισης τον αδικαιολογητο εθισμο μας στα χημικα και στις υπεροχες ουσιες που σπαταλατε για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας

Ανώνυμος είπε...

Ποιο βλακώδη σχολια δεν έχω ξαναδιαβάσει.
Ποιο φάρμακο και τρίχες κατσαρές;
Δεν βλεπετε ότι το δήθεν γράμμα είναι μούφα.
Οι μπάτσοι κάνουν ότι τους πούν τα λαμόγια που ψηφίζουν κάτι κοροϊδα σαν και εσάς, οι οποίοι παρακαλάτε τον βουλευτή σας να σας διορίσει (και στην αστυνομια).
Αν δεν κάνω λάθος αυτοί δουλεύουν για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (και ΛΑΟΣ), κόματα που τα ψήφισαν οι περισότεροι έλληνες και αρκετοί θα τα ψηφίσουν ξανά.
Ψηφίστε λοιπόν τον Αντωνάκη και την παρέα του και μετά όταν δεν βρίσκετε δουλειά και δεν σας διορίσει ο κοματάρχης σας στην αστυνομία ή στο στρατό, να πετάτε πέτρες στους μπάτσους και να διαμαρτύρεστε που σας ξυλοφορτώνουν.

Ανώνυμος είπε...

7:07 μα απο τη στιγμη που θα δουλευες σαν αστυνομικος θα εισουν μαλακας, αναλωσιμο πιονι του συστηματος. εχε γεια ρε ανθρωπομορφο κρεας

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον το γράμμα είναι 100% μούφα και παραπλανητικό.
Δεύτερον, σε περίπτωση που (λέμε τώρα) είναι αληθινό, μια είναι η λύση αξιολύπητε ανθρωπάκο. Τράβα ψώφα αυτοκτώνα. Κάνε κατί καλό και σωστό επιτέλους για την αξιολύπητη ζωούλα σου. Αμα θεωρείς πως είσαι εγκλωβισμένος εκεί πέρα βάλε μια θυλιά στο λαιμό σου και πήδα να ησυχάσεις και εσύ και όλοι εμείς.
Για να πας να γραφτείς στη νέα στρατιά των SS που εκπροσωπείς τάχα μου για τα χρήματα και όλα τα άλλα πά να πει πως δεν έχεις δείγμα αξιοπρέπειας και ηθικής στον χαρακτήρα σου, πράμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να σε λυπηθεί κανένας και ότι απολαμβάνεις αυτή την στιγμή εκεί πέρα σου αξίζει.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΙΠΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ!
ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ...ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΟΦΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ...ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΤΖΗ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΦΑΡΕΣ..Α ΡΕ....ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ..ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ...?ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..?ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΞΕΡΩ..ΠΟΤΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ..ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ..ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΛΙΑ..ΟΔΗΓΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ...ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑΣ ΣΑΣ...ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ...ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ....ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΖΩΗΣ..ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...!!

Ανώνυμος είπε...

1.31 pigaine mathe orthografia kai meta mila trompa kreas sketo oute kan anthrwpomorfo (kserw ti tha peis gia ta greeklish) kai de tha soun malakas, opws s ola ta eppaggelmata iparxoun malakes iparxoun kai kaloi tha soun kapoios pou ebgale 15000 moria kai mpike ekei twra esi an tha gineis malakas tha nai diki sou epilogi an kai tha simfwnisw oti oi poio polloi einai

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΣΤΟΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΝΑ ΤΗΡΗΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΤΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙΜΕΓΑΛΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΕ ΕΝΑ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό βρήκες να πείς εσυ ρε καραγκιόζη? Αν η επιστολή είναι αληθινή κ δημοσιευθεί το όνομα του τα κανάλια κ οι "συνάδελφοί" του θα τον φάνε. Μήπως είσαι κ εσυ "συνάδελφος"...?

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί μόνο να διαβάσει κανείς τα σχόλια για να καταλάβει πόσο διχασμένος είναι ο κόσμος σήμερα...
Μπορεί το άρθρο να είναι μούφα, όπως πολλοί έγραψαν αλλά μένω στο νόημα του κειμένου και ρωτάω το εξής... Αυτοί που το χλευάζουν τι εκπροσωπούν??? Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό αλλά τη στιγμή που καλεί τον κόσμο να ανοίξει τα μάτια του, το αποδέχομαι. Γιατί να υπάρχει κόσμος που προκαλεί τον οποιονδήποτε να αφαιρέσει τη ζωή του?
Αν κάποια στιγμή αλλάξει κάτι προτιμώ αυτά τα παλικάρια που έχουν σωστή κρίση να είναι ζωντανά φίλε υποστηρικτή της αυτοκτονίας. Εσύ πάλι, και οι ακραίες λύσεις σου μπορείτε να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Δεν νομίζω να λείψετε σε κανέναν.
Και εγώ έχω ψεκαστεί από αστυνομικές δυνάμεις άδικα, αλλά μπορώ να πω πως δεν μου επιτρέπει ο πατριωτισμός μου να εναντιωθώ κατά των συγκεκριμένων ατόμων, προτιμώ να κατηγορώ το αυτούς που τους δίνουν την εντολή (και τη χημική υποστήριξη, αν αυτό ισχύει) να μου επιτεθούν.
Νομίζω πως όποιος κατηγορεί τα άτομα αστυνομικούς ή είναι νοητικά ανεπαρκής ή υποκινεί τον επί εικοσαετίας άνευ λόγου πόλεμο ανάμεσα στους πολίτες και τα σώματα ασφαλείας.
Μόνη μου ελπίδα, όταν έρθουν στον κόσμο τα παιδιά μου να έχει αλλάξει κάτι..

Ανώνυμος είπε...

καλη ανασταση σε ολους!!διαβαζω τα σχολια και απλα αναρωτιεμαι τοσο καιρο υπαρχει αστυνομικος που θελει να τρωει πετρες μολοτωφ ορθοστασια σκατα κτλ και να δουλευει 16 ωρες σερι στα επεισοδια να τραυματιζεται κτλ??εχουν οικογενειες οπως και μεις..θαθελουν να γυρνανε και να κανουν οτι θελουν οπως κανουμε και μεις οτι μας ευχαριστει.απλα το χουμε βρει εδω στην ελλαδα αμορφωτοι πειραγμενοι υπνωτισμενοι και αλλα,δλδ οι κουκουλοφοι οι αυτοι που πανε εκ τους ασφαλους και τους χτιζουν με πετρες ποια η διαφορα ελεος...

υ.γ.δεν ειμαι μπατσος ουτε ενστολος απλα ενας ταπεινος ηλεκτρονικος...