Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φάτε...



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΥΣΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

OXI αγαπητε μου δεν θα φαμε.

Εχεις καλεσει ενα σορο υποψηφιους για να μας πουνε τις παπαριες τους για τα κολοκοματα τους.ΓΙΑΤΙ δεν τους ρωτησες για τους αεροψεκασμους?δεν μου λεει κατι να δημοσιευεις φοτο, τα βλεπουμε και μονοι μας ζωντανα σχεδον καθε μερα.Τον επομενο που θα καλεσεις φροντησε να κανεις ΣΩΣΤΕΣ ερωτησεις.ειμαι αναγνωστης σου καιρο .Απαιτω να με δικαιωσεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα ίδια και εδώ στην Καρδίτσα… Ειδικά σήμερα και χθες μας ψεκάζουν ασταμάτητα!!!… Σήμερα το πρωί όλοι είχαμε αντικρύσει ένα πεντακάθαρο ουρανό που μέχρι το μεσημέρι είχε μετατραπεί σε ένα συννοθύλευμα σκόνης με τεχνητά σύννεφα που θυμίζουν καπνό τσιγάρου. Έχω ακούσει απο πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό να έχει μόνιμα πονοκέφαλο και “βαριά” διάθεση. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο τέτοιες αναφορές και οι “δήθεν” προοδευτικοί ας ανοίξουν τα μάτια τους και ας δουνε με κριτική σκέψη καις αφήσουν τους ανόητους σαρκασμούς απο μέρους τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑς πεθάνανε και σήμερα,αλλά στις 6Μάη έρχεται η Ανάσταση...

Ανώνυμος είπε...

αυτο που βλεπετε ειναι τα ιχνη συμπυκνωσης των καυσαεριων των αεροσκαφων διεθνων αερογραμμων που πετανε στους αεροδιαδρομους -

Ανώνυμος είπε...

Πτολεμαιδα ειναι ??? Αν ειναι παντως τα παρατηρησα και εγω. Ελεος. Ξεκινησαν κατα της 10 και τουλαχιστον μεχρι της 13:00 υπηρχαν ουρες !!!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στην Κατερίνη ρίξαν πού πράγμα , ένα περίεργο πράγμα είναι ότι οι πολιτες δεν σηκώνουν το καεφάλι τους να τα δούν και όταν το κάνουν δεν καταλαβαίνουν αυτό που βλέπουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΑΣΗ σήμερα Θεσσαλονίκη όντως..

Ανώνυμος είπε...

10.22 ...Τι λες φιλε Κατερινιωτη για τους συμπολιτες σου ??? Και που τα βλεπεις εσυ ,τι εγινε?? Μηπως ξερεις γιατι ψεκαζουν??? Μαθετε πρωτα το γιατι και δεν εχει νοημα να δεινετε αναφορα ποσες ουρες ειδατε και ποσα αεροπλανα ψεκασαν....Ανοιξτε το μυαλο σας και δεν θα βγειτε χαμενοι την ωρα που ολος ο κοσμος θα ειναι σε πανικο......Τουλαχιστον θα ξερετε τι μας περιμενει....Κατερινιωτης κι εγω....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8HhzhiibGAU

Nαι οκ, μπορεί να μην ξέρουμε τι ακριβώς ρίχνουν ή τι σκοπό έχουν αλλά τα ντοκουμέντα καλό είναι να υπάρχουν... Έτσι, για να μη λένε και ότι τα βγάζουμε απ' το κεφάλι μας σα γεγονότα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε δείχνουν αθώα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Η ΦΙΛΗ 26 Απριλίου 2012 10:03 μ.μ.

Στην Πτολεμαίδα εγώ τουλάχιστον κατά της 7:30 το πρωί που πήγαινα στην δουλεια μου είχαν ξεκινήσει ήδη....

Χαμός γινόταν.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η φίλη από Πτολεμαίδα (26 Απριλίου 2012 10:03 μ.μ.)

Πολύ ποιο νωρίς ξεκίνησαν να μας ψεκάζουν. Εγώ στις 7:30 το πρωί που ξεκίνησα για την δουλειά είχαν γεμίσει ήδη τον ουρανό με γραμμές..

Χαμός γινόταν! ήθελα να ξέρα αυτοί που κάνουν τέτοια εγκλήματα οικογένειες δεν έχουν?

Ανώνυμος είπε...

1:37 π.μ. .. Ξέρω ότι είναι οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου δηλαδή δηλητήρια , άρα το κάνουν για το κακό και όχι για το καλό μας .
Εχθές πρότεινα σε πολλούς φίλους να δουν το φαινόμενο αλλά σε πληροφορώ με κοιτούσαν παράξενα , το έβλεπαν για πρώτη φορά και το θεωρούσαν φυσιολογικό.