Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ρεζίλι των σκυλιών τα παπαγαλάκια της ΝΕΤ!




anti-ntp.net
Προσπαθούσαν επί μια ώρα  να τον γελοιποιήσουν λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρχε πρόταση οικονομικής βοήθειας από τον B.Πούτιν και αυτά είναι σενάρια φαντασίας. Με γελάκια και ειρωνικά σχόλια που επιδίδονται μόνο εκεί που τους παίρνει. Πέντε λεπτά αργότερα, τα γέλια έφυγαν αφού οι συνεργάτες της Έλλης ενημέρωσαν την παρουσιάστρια ότι όντως υπήρχε πρόταση και μία από τις αποδείξεις (εμείς έχουμε και άλλες) είναι η δήλωση του γνωστού σε όλους μας Ιβάν Σαββίδη όπου αποκάλυψε οτι υπήρχε πρόταση από την Ρωσία για 25 δις ευρώ. Αμηχανία..........

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβω Πανο

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!!!!!!

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

peite tis kirias stai, exei mia trixa sto stoma tis

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ,ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

TRUTH FIGHTS BACK FOR GOOD είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 1994, ΠΕΡΙ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΜΕΝΟΥ...............

.........................Θα ήθελα να πω επίσης, κύριε Πρόεδρε ότι, σε τελευταία μου μελέτη, που δημοσιεύτηκε το 1993, προέτεινα ως αναγκαία τη σχετική συνταγματική μεταρρύθμιση. Διότι πράγματι το εύρος της συνταγματικής διατάξεως επιτρέπει να φθάσουμε στο αποτέλεσμα στο οποίο είμαστε σήμερα. Δεν αναφέρομαι στις σήμερα συζητούμενες συγκεκριμένες περιπτώσεις, μακράν απ’ εμού η πονηρή σκέψη. Σαν γενική όμως τοποθέτηση, πιστεύω ότι κάθε φορά που, ελαφρά τη καρδία, απορρίπτουμε αιτήσεις άρσεως ασυλιών, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ακριβώς έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το κύρος του Κοινοβουλίου. Και δεν το προστατεύουμε με αυτόν τον τρόπο. Αντιθέτως, το ναρκοθετούμε. Ευχαριστώ πολύ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Σγουρίδης): Ο κ. Καμμένος έχει το λόγο.
Πόσο χρόνο χρειάζεσθε, κύριε Καμμένε;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τρία λεπτά, κύριε Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Σγουρίδης): Θα σας δώσω 5’ λεπτά.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Με ιδιαίτερη προσοχή άκουσα τον αναπληρωτή Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, για τις σκέψεις του περί της άρσεως ασυλίας. Θέλω να πω ότι πραγματικά, με ξάφνιασε η σημερινή στάση των συναδέλφων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που ενώ στη διαρκή επιτροπή επρότειναν την κατά συνείδηση άρση της ασυλίας μου, σήμερα προτείνουν την μη άρση της ασυλίας μου, με τη λογική ότι η ασυλία προστατεύει το Βουλευτή από τα κατευθυνόμενα για να θιγεί το κύρος του Βουλευτού, πυρά.
Εγώ θέλω να πω ότι στη δική μου περίπτωση, στην οποία ζητώ και ζήτησα την άρση της ασυλίας μου, δεν νομίζω ότι υπάρχουν κατευθυνόμενα για να θιγώ πυρά από κάποιους κύκλους. Διότι, αγαπητοί συνάδελφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η συγκεκριμένη μήνυση διανθίστηκε από μάρτυρες κατηγορίας, σχεδόν όλο το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διανθίστηκε από μάρτυρες κατηγορίας, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εσείς με μηνύσατε και συνάδελφος δικός σας είναι ο κ. Τσίμας. Ζητώ την άρση ασυλίας μου, την οποία και εσείς, μετά τη μήνυσή σας, είχατε αφήσει κατά συνείδηση να κριθεί, διότι πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν ο μηνυόμενος να δέχεται τη λάσπη και να κουκουλώνουμε μια υπόθεση, επειδή δεν θέλουμε να βγει η αλήθεια, προκειμένου να μιλήσουμε περί της άρσεως ασυλίας.
Ιδιαιτέρως, παρακαλώ και τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας και όλων των κομμάτων, να ψηφίσουν την άρση ασυλίας μου, διότι πιστεύω ότι κάποια στιγμή ορισμένα πράγματα θα πρέπει να βγουν στο φως της δημοσιότητος και της αλήθειας και ότι δεν είναι δυνατόν να προστατεύονται οι Βουλευτές μεταξύ τους, αλλά όχι απλώς να προστατεύονται, αλλά να αλληλοκαλύπτονται. Ευχαριστώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Σγουρίδης): Ο κ. Ακριβάκης έχει το λόγο.
Πόσο χρόνο χρειάζεσθε, κύριε Ακριβάκη;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, 10’ λεπτά περίπου...................................

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Ανεξαρτητο Ελληνα Πανο Καμμενο!!! Ντροπη ρε ξεφτιλες,παλιοραγιαδες δημοσιογραφοι.

Ανώνυμος είπε...

MEGALH HTTA GIA TA GIOYSOYFAKIA THS KRATIKHS TV. EIDIKA H STAH EGINE ROBA ME TON POYTIN..TA GELAKIA THS KOPHKAN!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Ο ΠΑΝΟΣ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

nikoleta είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορα νευριασα τοσο πολυ!
Τι ηρωνεια ηταν αυτη?Σωνει και καλα να τον βγαλουν τρελο.Τετοια ξεφτιλα μπροστα στα ματια μας , λες και απευθυνονταν σε καθυστερημενους!
Ουστ απο δω ξεφτιλες!
Μπραβο ρε Πανο , μη μασας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας κ. Καμμένο!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν προσχεδιασμένο να μας φέρουν εδωπέρα που μας έφεραν για να μας ελέγχουν. Ο καμμένος τους χαλάει τα σχέδια, τους ξεμπροστιάζει... Φάνηκε πλέον η γύμνια τους. Ευτυχώς που έχουμε το ίντερνετ, τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είμαι υπέρ του κ.Καμμένου όμως δεν μπορούσα να μην νευριάσω βλέποντας αυτήν την δημοσιοκάφρο, το σάπιο γραϊδιο εκπρόσωπο των βοθρολυμάτων, όσο και ίδια,να προσπαθεί με την ειρωνία και τα ηλίθια χαμόγελά της να υποβιβάσει τον εκπρόσωπο μιας μερίδας του Ελληνικού λαού. Ποιά αυτή η βρώμα που έπαιρνε δωράκια πό τέως βουλευτή της ΝΔ,οροφοδιαμερίσματα στην εκάλη,μέσω Σαουδαραβικών εταιρειών.
Αυτή που αντάλλασσε συζύγους με το άλλο γραϊδιο μόνιμο κάτοικο του ΜEGA;
Και καλά εκείνη,αυτή η ξετσίπωτη πατσαβούρα, δεν σέβεται τον ελληνικό λαό, με τα χρήματα του οποίου αμοίβεται παχυλώς. Έννοια σου όμως,βρωμοπορόγρια θάρθει και η δική σου σειρά. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος,κάποιοι βλέπεις δεν ξεχνούν τον αμαρτωλό σου βίο ναρκισστική μουχλιασμένη μάπα. Όσο για σένα κ.Καμμένε φρόντισε να μην ξεγελάσεις το κομμάτι που σε εμπιπιστεύεται, γιατί θα σε περιμένει η ίδια μοίρα.

Ανώνυμος είπε...

παιδια θα ανέβει σε βίντεο να την δούμε την εκπομπή?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Πάνο,
όσο και να προσπαθούν να σε πτοήσουν, εσύ προχωράς γερά και δυναμικά.

Στην κυριολεξία τους έκανες 'ρόμπα' απόψε. Έχασαν τα λόγια τους, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.
Πρώτη φορά είδα τέτοιες ασυναρτησίες από δημοσιογράφο.

Είσαι άξιος και μπράβο σου!!

Ανώνυμος είπε...

Την ολόκληρη εκπομπή:

http://www.youtube.com/watch?v=ioygcY0gYz8&feature=colike

Ανώνυμος είπε...

Αφού πρώτα την ξεφτίλησε δημοσιογραφικα την άσχετη.αφου την πέταξε τα μάτια έξω και την τάπωσε σε καθε ερώτηση,αφού τ(ην-ους) έκανε μαθήματα οικονομίας και συνταγματολογίας, ακολούθως την ξέσκισε την πουτ@να την ξεκολιάρα και την βούλωσε τις εμπροσθοπισθοφωνητικοπτικοακουστικοσμητικές της τρύπες. Συνχωρέστε με αν ξέχασα καμμιά.Η καλλιτερη αμυνα είναι η επίθεση. Μάλωσε με τον εχθρό σου αν θέλεις να σε σέβεται
DIMITRIS.

Ανώνυμος είπε...

Η Στάη δεν μπορεί να αποτελεί εξαιρεση.Το λούστρο ξεφτά γρήγορα και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα
σε μια ΤιΒι περσόνα να βλέπει τα σημάδια του χρόνου και της φθοράς να κυριαρχούν στην εμφάνισή της.Τότε θα πρέπει να διαλέξη.Θα γίνει αξιοπρεπής ακολουθώντας τη πορεία του σώματος της ή
θα γίνει μούμια από τις πολλές πλαστικές: Όσο κρατιέται με τις πλαστικές θα παλεύει
να κρατιέται σε μια ισορροπία συμπεριφοράς όταν όμως ξεπεράσει και αυτό το στάδιο τότε θα γίνει η παράδοση σώματος και ψυχής στο βωμό των συμφερόντων
της εργοδοσίας δηλαδή στη κυβέρνηση.ΜΠΑΒΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Η λογική λέει ότι ισχυρή χώρα είναι αυτή που λύνει τα προβλήματά της μόνη της χωρίς να τρέχει αριστερά (ΗΠΑ) και δεξιά (Ρωσία).
Το επισήμανε και ο Καζάκης και λέει ότι η Ελλάδα πολύ εύκολα έχει τη δυνατότητα να πιέσει λόγω γεωγραφικής θέσης.

Άιντε τώρα..... όλοι σας στο μαντρί με τον Πανο σας !!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς για τους τάχα ανεξάρτητους Έλληνες δημοσιογράφους!!!!. Στάη γνωστή Πασόκα. Δεν ντρέπεται για την δημοσιογραφία που προσφέρει. Βρε ούστ.
Μπράβο Πάνο, τους ξέσκισες.