Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Γεωργιάδης: «Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε»!


Γεωργιάδης: «Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε»!«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία. Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151- 154 εδρών. Θα ήταν αδύνατο να κυβερνήσεις την Ελλάδα κατ' αυτό τον τρόπο», ανέφερε στο ΒΗΜΑ FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, δήλωσε...
ότι εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις τότε θα πρέπει όλοι να κρυφθούν. «Αν το "ναι" είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!», σημείωσε.

πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλύτερος μαθητής του Γκαίμπελς.

Έτσι μπουμπούκο, συνέχισε να τρομοκρατείς τον κόσμο και μια μέρα θα πληρώσεις ΑΚΡΙΒΑ για όσα έχεις πει και έχει κάνει.

"Προβοκάτορας"

Panos7595 είπε...

Γιατί κύριε Γεωργιαδη-κωλοτουμπα μιλάτε σε δεύτερο πληθυντικό και δεν μιλάτε σε πρώτο;;Γιατί λέτε θα πρέπει να κρυφτειτε και όχι να κρυφτουμε;;Κανονικά θα πρέπει να κρυφτειτε όλοι μετά τις εκλογές. Να μην σας ξαναδούμε ποτέ πια!!!Φτάνει η βοήθεια που δώσατε για να σωθεί η πατρίδα μου. Και λέω πατρίδα μου γιατί είναι δικιά μου και όχι δικιά σας!!Και θα σας το αποδείξω στις 6 Μαιου!!

Ανώνυμος είπε...

ftanei ayti h koroideia epitelous.o laos na pshfisei k na deiksei th dynamh tou.de tha exei allh eykaireia.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σάλτα και ....... τσουτσέκι δοσιλόγων.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για το σινάφι του..

Κρυφτείτε δοσίλογοι, έρχονται γιαούρτια, αυγά, αποσπάσματα και κρεμάλες.

Φοίβος είπε...

Αν δε βγουν όμως, έτσι ακριβώς, τρέχα ΕΣΥ να κρυφτείς κάτω από τη φούστα της ξενέρωτης γυναίκας σου, γερμανοτσολιά!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παιδια μπηκα μονο για να διαβασω τα σχολια σας οπου βλεπω αρκετους απο αυτους δεν ασχολουμε!με ενοχλουν στο στομαχι αηδιαζω και ειναι πολλοι!
γαπ παγκαλος σημιτης βενιζελος ντορα
καρατζαφερης αντωνακης και η αννουλα
αλεκα αυτη με σειρα προτεραιοτητος
με μια λεξη ολοι οι προδοτες!