Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα να διαφημίσει τον Σαμαρά"


Να πω και γω την άποψή μου για τον τηλεπωλητή του οποίου υπήρξα φανατικός υποστηρικτής.
Τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα να διαφημίσει τον Σαμαρά και με τα άρθρα του στο liako.gr αυτό γίνεται ξεκάθαρο αν και ξέρει να μιλά με Ελληνικά που επιδέχονται πολλαπλών ερμηνειών, όμως με μια πρόχειρη ανάλυση φαίνεται η πλάνη στην οποία οδηγεί.
Προέτρεψε λοιπόν το κοινό του να....
ψηφίσουν "εφικτούς συνδυασμούς διακυβέρνησης" κάτι το οποίο αν το σκεφτείτε υποννοεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αφού δεν υπάρχει άλλη εφικτή συνεργασία.
Επιπλέον πρέπει να τονίσω ότι έχω πλέον αποκλειστεί από τα σχόλια στο blog liako.gr επειδή κάθε φορά που έβλεπα άρθρο υπέρ του Σαμαρά απαντούσα επιχειρηματολογώντας και κάθε φορά το σχόλιό μου διεγράφετο!!! μέχρι που αποκλείστηκα τελείως. Αυτό για μένα τα λέει όλα.
Τελικά έβγαλα το εξής συμπέρασμα για αυτόν τον τύπο (Λιακόπουλος):
Αφού απέκτησε ένα σημαντικό κοινό λέγοντας πρωτοφανή και υπέροχα πράγματα και μάλλον αλήθειες, διότι αν έλεγε από την αρχή ψέματα ουδείς θα τον ακολουθούσε, αποφάσισε ότι είναι η ώρα να κατευθύνει το κοινό του σε επικίνδυνα μονοπάτια. Έχω να συμβουλέψω όλους όσους τον παρακολουθούν ακόμη να έχουν μάτια, αυτιά και κυρίως νου σε πλήρη εγρήγορση διότι οι καιροί είναι πονηροί.

αναγνώστης

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ... ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΛΑ.
ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ 2:42 μ.μ. ΚΟΙΜΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΧΩ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦ.ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦ.ΑΔΕΛΦ.ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ κ.τ.λ) ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ Κ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2ΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΕΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αδερφε εχεις δικιο ο τυπος λεει μεγαλες Αληθειες οταν ασχολειται ομως ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.κατα τα αλλα ομως εκτος απο καλη φαντασια εχει και νοσηρη φαντασια.Εχει πλεξει ενα χολυγουντιανο σεναριο χωνοντας χαρακτηρες οπως:ΖΟΓΚΕΡΜΟΝ!!!ΛΙΛΙΘ!!!ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝΝΕΡ!!!ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!! χρησιμοποιοντας προχειρα ιδεες που εισβαλλουν στο μυαλο του απο Αμερικανικες Σειρες και με αυτο το τροπο κρατα το ενδιαφερον στους αναγνωστες του ωστε να συνεχιζει να πουλαει.Ελπιζουμε οτι τα παιδια θα ειναι σε θεση με κριτικο πνευμα να διακρινουν τι πρεπει να ενσωματωνουν και τι οχι.Πραγματικα τραγικος ο κυριος "χαλκινος βιβλιος" ο κυριος "Τακλαμακας".....τα χει μπερδεψει ολα στο νου του και τα σερβιρει και στους αλλους ανευθυνα...Η Απλοτητα της Ορθοδοξιας δεν εχει να κανει σε τιποτα με τα τερατα που χωνει στα βιβλια του....επισυναπτω σχετικη παρατηρηση που ειχα κανει προσφατα στο blog του η οποια διαγραφηκε χωρις απαντηση λογω ανικανοτητας των μοντερτορ-πλασιε που εχει λανσαρει:" Πολλες φορες ο εγωισμος μας κανει να νομιζουμε οτι ολοι ασχολουνται μαζι μας.....χαλαρωσε με τις 700.000 ακομη λιγο να βγεις σε κανα πρωινο πανελ και να παλευεις για τα ποσοστα της agb με τη Φαιη Σκορδα και τη Μενεγακη....εχουμε κι αλλες δουλειες εκτος απτο λιακο.γρ...και αυτους που δειχνουνε Καλη Διαθεση να μαθεις να τους Σεβεσαι και να μη τους παραμυθιαζεις,Δε θα χωνεις μεσα στην Αληθεια και τους Ζογκερμον τα Ποκεμον τις Λιλιθ και αλλες Ιθπανιδες εταιρες μαστερ πλαννερ και μαστερ οφ δε παπετς....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....το οτι ολοι ασχολουνται μαζι σου ειναι και αυτο μεσα στην αχαλινωτη φαντασια σου....που σε αλλα τη χρησιμοποιεις σωστα και αμα παρασυρεσε λαθος....να το δημοσιευσεις"

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...Θα ημουνα ιδιαιτερα χαρουμενος αν δημοσιευοτανε σαν αρθρο ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εχω γραψει.Πρεπει επιτελους να σταματησει το κακο μπολυγουντιανο σεναριο να πλεκεται με την ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ό λιακό πάντα ήταν ύποστηρικτής τής Ν.Δ,τόν βλέπω άπό τό 2004,καί ξέρω τί λέω...αύτό είναι γνωστό.Τό 2007 έκανε άγώνα νά μήν μπεί τό 5κόμμα στήν βούλη[τότε τό 5κόμμα ήταν ό Καρατζαφέρης]είχε μεγάλη πλάκα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σε κάθε ιντερνετική εκπομπή πλέον καταλήγει να αναλύει ξανά και ξανά τη λογική με την οποία προτείνει κάποια πράγματα.

Έχω αρχίσει και κουράζομαι να το ακούω συνέχεια αλλά είναι αναγκαίο γιατί μερικοί (σαν και σένα) δεν είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν το σκεπτικό των λεγομένων του (άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν).

Ανώνυμος είπε...

Eπανασυναπτω το σχολιο μου φιλε λεγοντας οτι θα ηθελα πολυ να αναρτηθει και σαν αρθρο.ΠΡΕΠΕΙ να μαθουνε επιτελους και αυτοι που γραφουνε στα blog του Λιακοπουλλου οτι συμπεριφερονται οι ιδιοι σαν γκοημ(ο κοιμισμενος κατα το Λιακοπουλλο) απο φοβο να σκεφτουνε και μαλιστα απειρες φορες:
"Ναι αδερφε εχεις δικιο ο τυπος λεει μεγαλες Αληθειες οταν ασχολειται ομως ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.κατα τα αλλα ομως εκτος απο καλη φαντασια εχει και νοσηρη φαντασια.Εχει πλεξει ενα χολυγουντιανο σεναριο χωνοντας χαρακτηρες οπως:ΖΟΓΚΕΡΜΟΝ!!!ΛΙΛΙΘ!!!ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝΝΕΡ!!!ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!! χρησιμοποιοντας προχειρα ιδεες που εισβαλλουν στο μυαλο του απο Αμερικανικες Σειρες και με αυτο το τροπο κρατα το ενδιαφερον στους αναγνωστες του ωστε να συνεχιζει να πουλαει.Ελπιζουμε οτι τα παιδια θα ειναι σε θεση με κριτικο πνευμα να διακρινουν τι πρεπει να ενσωματωνουν και τι οχι.Πραγματικα τραγικος ο κυριος "χαλκινος βιβλιος" ο κυριος "Τακλαμακας".....τα χει μπερδεψει ολα στο νου του και τα σερβιρει και στους αλλους ανευθυνα...Η Απλοτητα της Ορθοδοξιας δεν εχει να κανει σε τιποτα με τα τερατα που χωνει στα βιβλια του....επισυναπτω σχετικη παρατηρηση που ειχα κανει προσφατα στο blog του η οποια διαγραφηκε χωρις απαντηση λογω ανικανοτητας των μοντερτορ-πλασιε που εχει λανσαρει:" Πολλες φορες ο εγωισμος μας κανει να νομιζουμε οτι ολοι ασχολουνται μαζι μας.....χαλαρωσε με τις 700.000 ακομη λιγο να βγεις σε κανα πρωινο πανελ και να παλευεις για τα ποσοστα της agb με τη Φαιη Σκορδα και τη Μενεγακη....εχουμε κι αλλες δουλειες εκτος απτο λιακο.γρ...και αυτους που δειχνουνε Καλη Διαθεση να μαθεις να τους Σεβεσαι και να μη τους παραμυθιαζεις,Δε θα χωνεις μεσα στην Αληθεια και τους Ζογκερμον τα Ποκεμον τις Λιλιθ και αλλες Ιθπανιδες εταιρες μαστερ πλαννερ και μαστερ οφ δε παπετς....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....το οτι ολοι ασχολουνται μαζι σου ειναι και αυτο μεσα στην αχαλινωτη φαντασια σου....που σε αλλα τη χρησιμοποιεις σωστα και αμα παρασυρεσε λαθος....να το δημοσιευσεις"
NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

φίλε εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο καλύτερα να μην πάς να ψηφίσεις καθόλου γιατί δεν καταλαβαίνεις ούτε τι ακούς, ούτε τι διαβάζεις. Αν απο το "εφικτοί συνδυασμοί διακυβέρνησης" εσύ κατάλαβες οτι εννοεί το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, όταν ο ίδιος ο Δημοσθένης έχει γράψει οτι το να ξαναμπεί σε κυβέρνηση ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ θα είναι τραγωδία, τότε εντάξει τι να πώ. Όσο για το σαμαρά λέει όντως καλά λόγια όσον αφορά το οικονομικό του πρόγραμμα και μόνο, γιατί ο σαμαράς εξήγγειλε απο το Ζάππειο όλα όσα ο Λιακόπουλος έγραφε σαν επιθυμητά κατα την άποψή του οικονομικά μέτρα εδώ και 3-4 χρόνια. Και έχει τονόισει οτι θέλει τον Κμαμενο μεσα στην κυβέρνηση να βαστάει τα μπόσικα απέναντι στην τρόικα αναγκάζοντας τον Σαμαρά να κάνει αυτά που πρέπει. Το εφικτούς συνδυασμούς διακυβέρνησης το είπε επειδή μερικοί αντιμνημονιακοί πιστεύουν οτι ξερω γω ο Τσίπρας και η Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ με τον Καμμένο και τον Κουβελη θα συνεργαστούν για το καλό της πατρίδας ενάντια στο μνημόνιο. Αυτά δεν γίνονται λοιπόν. Αν έλεγες τέτοιες αρλούμπες στα σχόλια καλά έκαναν και σε απέκλεισαν ρε φίλε. παρακαλώ να δημοσιευτεί το σχόλιο για να μάθει όλος ο κόσμος και την αντίθετη άποψη γιατί η συκοφαντική επίθεση που έχετε εξαπολύσει στον Λιακόπουλο μονο την νέα τάξη οφελεί και κανέναν άλλον...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΤΕ...
ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι και φίλες

εδώ και δώδεκα χρόνια, προσπάθησα και κατάφερα να κάνω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο, εναντίον όλων των λαών και βεβαίως και του δικού μας.

Τα κατάφερα.

Όσοι με ακούτε, είστε πλέον η αντίσταση.

Λέξεις άγνωστες μέχρι πριν δώδεκα χρόνια, όπως νέα τάξη, chemtrails, μικροτσίπ, HAARP, υποσυνείδητα μηνύματα, υποδούλωση μέσω δανείων κτλ κτλ τα έβαλα στη ζωή σας.

Παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που δέχτηκα εντωμεταξύ, δεν εντάχθηκα ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο και δεν επέλεξα να γίνω βουλευτής, απαρνούμενος όλα τα υλικά αγαθά και τις αβάντες που προσφέςρει το "αξίωμα" αυτό.

Ποτέ όμως δεν σταμάτησα, ούτε θα σταματήσω να έχω άποψη για το τι πρέπει να γίνει για την επίτευξη της πνευματικής αλλά και της υλικής προκοπής των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Επειδή κάποιοι, λίγοι σε αριθμό, , παρεξήγησαν λόγω της φόρτισης ίσως των ημερών, που προέρχεται από τις εκλογές, τις προτάσεις που δίνω για την έξοδο από την κρίση σαν κομματική προτίμηση,

σας δηλώνω ότι

δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος

και δεν σας προτρέπω να ψηφίσετε κανένα κόμμα.

Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.

Όσοι από τους φίλους μου, αλλιώς κατάλαβαν, λυπάμαι, αλλά κατάλαβαν λάθος.

Στο κάτω κάτω πρέπει να συμφωνούμε στα βασικά και όχι σε όλα, αλλιώς θα πεθάνουμε από ανία.

Οι πάγιες θέσεις μου, όσον αφορά την πολιτική που πρέπει να επιλέγουμε είναι

1. Να στηρίζουμε την Ορθόδοξη πίστη και παράδοση του Χριστού μας

2. Να προωθούμε τον πατριωτισμό της νεολαίας μας.

3. Να πετύχουμε την οικονομική απελευθέρωση των Ελλήνων με το να μειώσουμε τους φόρους και να δώσουμε την ευκαρία στον καθένα και την κάθε μια να δημιουργήσουν με βάση την φαντασία και την δημιουργικότητα της φυλής μας.

Ξαναλέω και τονίζω

δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος.

Το αν ο Σαμαράς επέλεξε να δώσει σαν πρόγραμμα της ΝΔ, πράγμα που έκανε στο κάτω κάτω και ο Καμμένος, αυτά που εγώ εδώ και χρόνια, όχι μόνο λέω αλλά και γράφω και μάλιστα κατά λέξη, δεν κάνει εμένα οπαδό δικό τους αλλά αυτούς τηλεθεατές δικούς μου.

Από δω και πέρα και μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα, κάθε αντίθετη τοποθέτηση μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνει, σε μία ακόμη από τις αμέτρητες προσπάθειες αποδυνάμωσης του αντινεοταξίτικου λόγου μου, που ως τώρα απλά έπεσαν στο κενό.

Το δικό μου όνομα

και όχι των κομμάτων

είναι αυτό που συνδέθηκε με το ξεμπρόστιασμα της νέας τάξης.

Δυνατά κι Ελληνικά

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Ανώνυμος είπε...

Το αν ο Σαμαράς επέλεξε να δώσει σαν πρόγραμμα της ΝΔ, πράγμα που έκανε στο κάτω κάτω και ο Καμμένος, αυτά που εγώ εδώ και χρόνια, όχι μόνο λέω αλλά και γράφω και μάλιστα κατά λέξη, δεν κάνει εμένα οπαδό δικό τους αλλά αυτούς τηλεθεατές δικούς μου.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

αναρτησε όλο το κειμενο anti-ntp απο το πρωτοσέλιδο του liako.gr αν είσαι σωστός και αντικειμενικός!! όχι τα μισά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΗΓΓΗΛΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ,
ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΞΗΓΓΗΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,
ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗ




OI Αναλυσεις του Λιακο απευθυνονται μονο σε διανοητικα καθυστερημενους κριμα και τον συμπαθουσα στο κολπο κι αυτος..

Unknown είπε...

Δεν γνωρίζω γιατί τα έβαλαν με τον Λιακόπουλο, μα γνωρίζω πως έχει πολλούς εχθρούς! Και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να τον "βάλλουν" στα πολιτικά.Και να υποστήριζε τον Σαμαρα, που δεν ισχύει,τι έγινε; Εδώ το Σαράντα τοις εκατό ψηφίζει τα λαμόγια που μας έφεραν σε αυτό το σημείο! Αν μας έλεγε ο Λιακό να ψηφίσουμε Σαμαρά μας πείραξε;Ολα τα κανάλια παίζουν Τα δυο κόμματα! Ο ΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ??
τΏΡΑΟσον αφορά τα άλλα θέματα που λέει, σηκώνουν συζήτηση μεγάλη! Αλλά δεν είναι επί του παρόντος θέματος!

Ανώνυμος είπε...

Eχεις ξεφυγει απο τον σκοπο σου Δημοσθενη....Σε ακουγα απο την αρχη που ξεκινησες μεχρι πριν τρια χρονια περιπου....Εκανα οικονομιες ,γιατι παντα εχω οικονομικο προβλημα,για να αγοραζω τα βιβλια σου....Με βοηθησαν οι γνωσεις σου,δεν λεω,ομως με απογοητευσες οταν περιμενα δυο χρονια για να βγαλεις το βιβλιο της τριλογιας με τον πολεμαρχο...βγηκες και με τρελο ενθουσιασμο μας διαφημηζες οτι επιτελους αυτο που περιμεναμε κυκλοφορει....Δηλ. η τριλογια με τον πολεμαρχο...Στερωντας για ακομη μια φορα απο την οικογενεια μου ,πηρα τα βιβλια σου....Οταν με λαχταρα ανοιξα το πακετο και ειδα πως μονον η τριλογια που περιμενα δυο χρονια δεν ηταν μεσα και ηταν αλλα που δεν θα τα αγοραζα αν ηξερα τι ηταν ,πηρα τηλ.διαμαρτυρηθηκα ,ξαναενοχλησα να βρω το δικιο μου αλλα το μονο που εισεπραξα ηταν ψυχροτητα και αδιαφορια....Τοτε καταλαβα πως εισαι ενας εμπορακος που εκμεταλευετε την διψα των Ελληνων για μαθηση και επαψα πια να ειμαι θυμα σου.....Ντροπη σου Δημοσθενη που δεν σεβαστηκες τις θυσιες που εκανα για να αγοραζω ολα αυτα τα βιβλια σου.....Δεν λειτουργεις αγνα οπως θα επρεπε κατι στραβωσε σε σενα εδω και χρονια .Ενας πρωην πελατης σου.....!!!!!