Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Απαιτεί πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας η τρόικα



Π.Καμμένος:
Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος-Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τίς κομμένες συντάξεις και μισθούς τών Ελλήνων που άρπαξαν μέσω τής χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν τήν προπαγάνδα.


Εμείς δέν πρόκειται να....
πάρουμε ενισχύσεις από τούς εργολάβους του δημοσίου και τούς νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δέν ξεπουλάμε τήν ελευθερία του λόγου μας και τήν αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.


Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τίς Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο τήν προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.


Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τήν χώρα. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Η Είδηση... από το peristerinews.gr
Στο μάτι της τρόικας έχει μπει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων και ειδικά οι κατοικίες. Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρας μας που υπολογίζεται στο 73% φαντάζει παράλογο στα μάτια των δανειστών μιας χώρας υπό καθεστώς επιτροπείας και γι’ αυτό δρομολογούνται παρεμβάσεις-σοκ για να αλλάξουν το χάρτη του real estate.

Ο Τόμσεν και η παρέα του έχουν απαιτήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών που ισχύει από το 2008. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι το τέλος του 2012 και η τρόικα ζητά να καταργηθεί με το… πακέτο χαρατσιών και νέων μέτρων του Ιουνίου.

Χιλιάδες Έλληνες σε άμεσο κίνδυνο

Εάν ισχύει η άρση της απαγόρευσης κατ’ επιταγή της τρόικας, αυτό σημαίνει πως αυτόματα βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο χιλιάδες Έλληνες, ο οποίοι θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο «σφυρί» έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος.

Με βάση το νόμο που ισχύει σήμερα, απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί για ποσά άνω των 200.000 ευρώ για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για πρώτη κατοικία ανεξαρτήτως του ύψους της οφειλής, ενώ τη διαδικασία αποφεύγουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας, το 14% των στεγαστικών δανείων δεν εξυπηρετείται. Από τα συνολικά 78,1 δισ. ευρώ τέτοιου είδους δανείων, τα 11 δισ. ευρώ βρίσκονται στο «κόκκινο»…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΝΑΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κακώς ήρθες Ατζέντα 21!

Ανώνυμος είπε...

με τα λεφτα του ελληνικου λαου γυρνουσε απο νησι σε νησι στο Αιγαιο με ελικοπτερο πριν μερικα καλοκαιρια για τις καλοκαιρινες του εξορμησεις και φιλος των αμερικανων που θελουν να εξαφανισουν(μεσα στην cia οπως ακουγεται εδω και λιγες ωρες)την Ελλαδα..την κακια Ελλαδα!στηριξε τους λαθρομεταναστες και τωρα το παιζει ψευτοεπαναστατης μεσα στη Βουλη και γενικα εχει πλατες τους αμερικανους!και σε ενα αλλο σκανδαλο εμπλεκεται εκει τοτε με τη φουσκα διαβαζα σε καποιο blog αλλα δε θυμαμαι τι ειχε γινει ακριβως...τελοςπαντων,ερχεταιη ωρα που θα φατε σφαλιαρα απο το χερι του Θεου οσοι αδικησατε τον κοσμακη αντιχριστοι μασωναρες!οι Ελληνες ορθοδοξοι χριστιανοι αφυπνηστικαν και ειναι οι μονοι στον κοσμο που γνωριζουν την αληθεια για την βρωμικη δουλεια που παιζετε στα παρασκηνια μασωναρες του Κερατα που λεει και ο αγαπητος Χιος..Υπαρχει χρονος για συγχωρεση και δημοσια συγγνωμη,αλλιως ο χρονος που απεμεινε και μετρα αντιστροφα δε συγχωρει!!Χρονια πολλα Σε ολο το κοσμο!!

Ανώνυμος είπε...

Βασικα τι εχει να μασ πει για το αξιωμα του ιπποτου της αξιας απο τον φιλο μας τον Σαρκοζι!!''Από τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ.Σαρκοζί τιμήθηκε με το παράσημο του «Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας» για τη δράση του κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. ΄'' http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=627c6800-82f2-4b66-83e6-3f8dcc78ee37

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμος 12:37 π.μ.
1)Ναι,ως υφυπουργος εμπορικης ναυτιλιας πηγαινε σε ολα τα νησια του Αιγαιου ως οφειλε!Πηγε μαλιστα σε ολα τα απομακρυσμενα νησια οπως π.χ. Καστελοριζο συμβολικα για να θυμισει πως ειναι Ελληνικα(νησια τα οποια οι Τουρκοι θεωρουν δικα τους και οι κυβερνησεις μας ως επι το πλειστον δεν πατανε ποτε.)
2)Απλως ζητησε καποια βοηθεια απο Αμερικανικες υπηρεσιες,πραγμα το οποιο μαλιστα ωφελησε κατα πολυ την Ελλαδα,δεν καταλαβαινω,τι το μεμπτο υπαρχει με αυτο;Κακο ειναι δηλαδη που χαρη σε αυτον περιοριστηκε η λαθρομεταναστευση δια θαλασσης κατα 80% χαρη σε αυτο το "ρουσφετι" που λενε οτι ζητησε απο τους Αμερικανους για αναβαθμιση του Λιμενικου μας;(περιττο να πω οτι για να περιοριζει την ελευση λαθρομεταναστων μαλλον πως δεν πηρε το μερος του,εκτος αν θεωρεις κακο οτι ζητουσε και ζηταει να φυγουν,αλλα να φυγουν ανθρωπινα και οχι να τους σφαξουμε)
3)Το αλλο σκανδαλο που εγραψαν πολλα sites Και στο οποιο αναφερθηκαν πολλοι πολιτικοι και μεσα απο Ν.Δ.(π.χ. Γιακουματος) ειναι το σκανδαλο του Χρηματιστηριου(1999-2001),με τελειως αβασιμες κατηγοριες βασισμενες σε ενα ποσο που επενδυσε το 2000 στο χρηματιστηριο(9.5 δις δραχμες)και στο ποθεν εσχες του 2002 που φανερωνε περισσοτερα λεφτα κατα 1 δις δραχμες.Μονο που παρεβλεψαν αυτοι οι "χρησιμοι ηλιθιοι" οτι τοτε παντρευτηκε γονο ευπορης οικογενειας,ειναι τοσο παραλογο να πηρε προικα;

Δεν ειμαι ουτε κομματοσκυλο,ουτε ηλιθιος,ουτε βλεπω στον Καμμενο αυτον που θα παρει πισω την πολη,ενας 18χρονος ειμαι που βλεπω μια πτυχη ελπιδας (οχι μονο)σ'αυτον και δεν μπορω τη λασπη και την παραπληροφορηση.