Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Καταραμένη αριστερά!




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ-ΝΤΠ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερα δεν κατηγορειται για αυτα που εκανε... αλλα για αυτα που δεν εκανε!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πιο συγκεκριμένα φτάιει ο Σύριζα.

Η αριστερά 6:11 ήταν πάντα στους δρόμους.

Φοίβος είπε...

Που είναι οι ηρωικές ηγεσίες της αριστεράς να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης; Οι απλές δηλώσεις εκ του ασφαλούς δεν βοηθούν κανέναν παρά μόνο τη διατήρηση της καρέκλας τους! Με πορδές και ανθρωπάρια δε γίνεται τίποτα! Οι παλιοί κομμουνιστές αφήναν ΟΛΗ την προσωπική τους ζωή για τον αγώνα τους! Θα ήθελα να ξέρω οι υπόλοιποι αριστεροί,της βάσης, τι γνώμη έχουν για τις ηγεσίες τους!!! Πιστεύουν ότι συμμερίζονται τις καθημερινές αγωνίες τους;;;
Αδέρφια της βάσης της τιμημένης Αριστεράς, γιατί δεν τους καρατομείτε; Σας εκφράζουν; Δεν μοιάζουν να πληρώνονται για να κάθονται στα αυγά τους και να κακαρίζουν; Τι τους κοιτάτε; Δεν τους καίγεται καρφί για σας! Σας θεωρούν δεδομένους ότι και να πράξουν αυτοί! Ξυπνάτε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .....ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Αναρχοαριστερή διακυβέρνηση είχαμε απο το '74 και έπειτα. Συνδικαλισμοί, τσαμπουκάδες του ΠΑΜΕ δήθεν για τους εργάτες, απεργίες, αντιρατσισμός, λαθρολαγνεία, προοδευτικά βιβλία ιστορίας κλπ. Βλέποντας κανείς ΕΡΤ νομίζει πως βρίσκεται σε κομμουνιστικό κράτος. Ακόμα και η ΝΔ, Συριζαίους διόριζε και ακολουθούσε ακροαριστερή πολιτική.
Σε όλο το Δημόσιο, απο την ΕΡΤ εως και τα Υπουργεία η συντριπτική πλειοψηφία είναι Αριστεροί. Σήμερα εφαρμόζεται ο πραγματικός κομμουνισμός που δεν πρόλαβε να εφαρμόσει ο Λένιν και ο Τρότσκυ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΟΝ ΚΟΣΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα εκτός απο το έλλειμα Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης, Σεβασμού, Αξιοκρατίας, Ανθρωπιάς, και.................................
έχουμε δυστυχώς και έλλειμμα ΜΝΗΜΗΣ!
Όλα τα καθίκια (95%)της δημόσιας ζωής είναι αριστεροί! Το έχουν δηλώσει και το έχουμε δει επίσης στα βιογραφικά τους. Τα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι εργοστάσια παραγωγής Αριστεροκουλτούρας! Είχε γίνει πλέον μόδα, όποιος λέτσος έμπαινε στο Πανεπιστήμιο, έπρεπε να γίνει αριστερός. Κάτι σαν μεταδοτική ασθένεια. Μην ξεχνάτε τους αριστερούς του Πολυτεχνείου. Όποιος εκείνο το βράδυ πέρασε έξω απο το Πολυτεχνείο (καφετζήδες, καθαρίστριες, περστικοί, τουρίστες κλπ.)η Ελλάδα ανέλαβε την υποχρέωση να τους συντηρεί (πολιτικά και οικονομικά)ισόβια!
Θα μου πείτε βέβαια αυτοί ήσαν οι πρωτεργάτες της πτώσης της χούντας! Σκατά στα μούτρα τους.
Η χούντα αποτελεί αμελητέα ποσότητα μπροστά στον αυταρχισμό και την δικτατορία και στα δεινά που μας έφεραν οι δήδεν πρώην αριστεροί. Μας ήπιαν το αίμα, αλλά απο την αριστερή μεριά του λαιμού μας! Οι πρώην αριστεροί όταν κάθησαν στις καρέκλες της εξουσίας, ξέχασαν τις φοιτητικές υποσχέσεις και τους όρκους ιδεολογικής πίστης. Απο δω και πέρα έχει μόνο πολιτικές αρπαχτές! Οτι προλάβει ο καθένας. Και πράγματι, πρόλαβαν όλοι να δαγκώσουν απο την πλούσια πολιτική πίτα που έφτιαξαν μόνοι τους. Το διαβατήριό το είχαν στην τσέπη τους! Ποιό ήταν αυτό: πρώην περαστικός απο το Πολυτεχνείο!
Γι αυτό, αφήστε τις μαλακίες με τους αριστερούς και τους αγώνες τους κι αποφασίστε να σκέφτεστε! Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς κλπ. Χρειάζεται τίμιους Ελληνες πολιτικούς, πατριώτες και ΑΝΤΡΕΣ!
Γιατί δεν έχουμε τέτοιους και έχουμε αυτά τα πολιτικά εκτρώματα? Γιατί απλά εμείς ο Λαός τέτοιους θέλουμε και τέτοιους παράγουμε!
Αν ψάχνουμε για υπεύθυνους, να ψάξουμε καθρέπτη! Θα τους βρούμε όλους μπροστά μας! Ας ξυπνήσουμε κάποτε! ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ας υπήρχε μια αριστερά να το έριχνα καρφωτό και εγώ και πολλοί άλλοι.Όμως με πορδές και μεταξωτές κορδέλες δεν γίνεται δουλειά.15 χρόνια τώρα περιμένουμε ενιαία αριστερά και αυτοί γίνονται περισσότερα κομμάτια.Όμως έτσι είναι...παραφύσιν πολιτική για κουτάλα και μόνον

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φιλε 11.50 πω πω πω εσύ είσαι τέρας μόρφωσης βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Πάνε να σε δει κανένας γιατρός γιατι τοσες αρλουμπες ουτε ενας χαζος δε λεει.
Ξέρω η μονοι ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες για σένα είναι τοις ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έτσι? Αντε τραβα καμια παχια σαχλαμάρα.

Ανώνυμος είπε...

το 1981 και το 1993 ποσους απο τους αριστερους ειχαν παρει γραμμη απο το κομμα να ψηφισουν πασοκ για να μην βγει η δεξια?