Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ξεφτίλα: Ο Δελαστίκ υποψήφιος του ανταρσία!




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί εκπλήσσεστε;;; είναι γνωστό οτι ο κ. Δελαστίκ ειναι εκφραστής του ΝΑΡ;;; ΕΑΑΚ για όσους ξέρουν απο φοιτητικά θέματα...το κόμμα τους είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ti ξεφτιλα ρ ανθρωπε ο δελαστικ ειναι δηλωμενος ΝΑΡιτης τωρα το πηρες χαμπαρει??

Ανώνυμος είπε...

Που την είδες τη ξεφτίλα ρε προσκυνημένε;

Ανώνυμος είπε...

Οντως ειναι ξεφτιλα αγαπητοι διαχειριστες του ιστοτοπου, αλλα τοτε γαιτι φιλοξενειτε και δημοσιευετε τοσα αρθρα του, τωρα καταλαβατε οτι ειναι ανθελληνας?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Δελαστίκ στηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα το βρείτε. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ξεφτίλα?

Ανώνυμος είπε...

Δώστε στοιχεία για τον κύριο και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

-που να αποδεικνύουν ότι είναι Ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, ράδιο αρβύλα η είδηση,άκυρο,δεν αναφέρεται ούτε στην σελίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος είπε...

Ω Ναι!!! Όσο και να μη αρέσει σε κάποιους, ο Γιώργος Δελαστίκ είναι ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος του ΝΑΡ( μίας από τις δέκα οργανώσεις που συναπαρτίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ) και υοψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Β΄ Αθηνών. Μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει στο www.antarsya.gr Χαίρομαι μάλιστα ιδιαίτερα γι αυτό, καθώς άυτή τη φορά θα ρίξω Δελαστίκ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ μονοκούκι.

Ανώνυμος είπε...

Ω Ναι!!! Ο Γιώργος Δελαστικ, είναι ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος του ΝΑΡ ( μιας εκ των 9 οργανώσεων που συναπαρτίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ) και η υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Β΄Αθηνών. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώση και στο www.antarsya.gr
Χαίρομαι μάλιστα γιατί αυτή την φορά αποφάσισα:
Δελαστίκ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ μονοκούκι.