Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Νίκη στις εκλογές βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ


ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ;;;
Αισιοδοξία για νίκη στις εκλογές του 2012 εκφράζουν κορυφαίες πηγές της Ιπποκράτους, θέτοντας ως προϋπόθεση για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, να αυξηθεί σημαντικά η συσπείρωση του Κινήματος στο διάστημα που απομένει έως την κάλπη, κάτι για το….


οποίο εκτιμούν ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια. Μάλιστα χαρακτήριζαν πιο εύκολο το στόχο του ΠΑΣΟΚ για πρωτιά στις εκλογές, σε σχέση με τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας για επίτευξη αυτοδυναμίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ίδιες πηγές αφενός σημείωσαν ότι η «δεξαμενή» των αναποφάσιστων προέρχεται κυρίως από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και, αφετέρου, παρέπεμψαν στα «χαμηλά» ποσοστά συσπείρωσης που υφίστανται αυτή τη στιγμή για το Κίνημα, τα οποία και προσδιόρισαν γύρω στο 28%, για να συμπληρώσουν: «Φανταστείτε να φτάσει η συσπείρωση στο 50%».
Στο ίδιο κλίμα, εξέφραζαν ικανοποίηση για τη χτεσινή πολιτική συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο γυμναστήριο του Μίλωνα στη Ν. Σμύρνη και υπογράμμιζαν ότι «επαφίεται στο ΠΑΣΟΚ να πείσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους».
trelokouneli.gr
olympia.gr

2 σχόλια:

Φοίβος είπε...

Όποιοι ψηφίσουν Μπατσόκ, θα δώσουν το δικαίωμα στα εξαθλιωμένα και υπόδουλα παιδιά και εγγόνια τους,να φτύσουν στο τάφο τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά η νοθεία που ετοιμάζουν, στα αποτελέσματα των εκλογών.