Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Όσοι θέλουν να λύσουν το ζήτημα ειρηνικά να μην ξαναβγούν για αγώνα


Πράγματι λίγοι ήμασταν χθες.. αν όσοι ήμασταν όμως παλεύαμε με ψυχή θα νικούσαμε. Τα διπλάσια στρατεύματα και να έβγαζαν.
Τι σημαίνει είμαστε λίγοι, τι σημαίνει δεν είναι η ώρα, τι σημαίνει «ειρηνικά»; Αχ!! Μία χαψιά άνθρωπος είμαι και δεν μπορούν να με κάνουν καλά...

Ποια ώρα περιμένετε; Ποιο πλήθος; Άνθρωπο που παλεύει με ψυχή δεν υπάρχει εχθρός να τον νικήσει, ας έχει και μπαζούκας!!!
Την ψυχή σας ν’ αφήσετε να βγει και να παλέψει, αυτό είναι το όπλο σας, το βαρύ πυροβολικό.

Τον πιο θρασύδειλο εχθρό έχουμε απέναντί μας. Στέλνουν 30 διμοιρίες για μια χούφτα ανθρώπους!! Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ τη δύναμή μας κι εσείς τους φοβάστε!!
Και ποιοι τους φυλάνε; Οι πιο άνανδροι!!! Αυτοί που βαράνε κοπέλες, παππούδες και παιδιά!! Αυτούς να φοβηθώ; Τις κότες τις τρίλειρες;;;;
Ένα φου είναι ο εχθρός, ένα φου!!!!

Χωρίς βία δεν πέφτει η χούντα!!!! Τελεία!! Όποιος βγαίνει για αγώνα, να βγει για να παλέψει. Να έχουν απέναντί τους όλους τους άφοβους!!! Κι ας είμαστε 50!!!! Έχουμε τελειώσει το παραμυθάκι αυτοστιγμεί!!

Με τη Μάρω τη δασκάλα ήμουν χθες εκεί. Προχθές κάτω από το δέντρο μνήμα του γέροντα την ρώτησα έως πότε… Όταν δεν θα υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, μου απάντησε….
Που σημαίνει, όταν ΟΛΟΙ γίνουμε άξιοι φέροντες της ιστορίας μας!!!!
Όσο κοιτάτε τον κόσμο τι κάνει, όσο περιμένετε τους άλλους που θα τα φτιάξουν, όσο προσδοκάτε τον μεσσία που θα σας σώσει, καθυστερείτε την ιστορία. Τον εαυτό σας πρέπει να κάνετε ΑΞΙΟ!!!!!!!!!!!!! Ο καθένας τον εαυτό του!!! Άξιο να υποδεχτεί το αύριο…. Μέχρι τότε θα τρώτε στη μάπα το σήμερα ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!!!!

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι δεν την έφαγαν μόνο από τους μπάτσους, που το παίζουν σήμερα μάρτυρες… Μαζί με εμένα και τη Μάρω ήταν και το παλικάρι μας ο Νικόλας. Όσο ωρυόμασταν εμείς οι δυο μπροστά, οι δημοσιοκάφροι συνωστίζονταν για να βγάλουν το μεροκάματο. Έβαζα το χέρι για να μην με τραβούν αλλά εκείνοι ακάθεκτοι. Λέει ο Νικόλας μία φορά, δεν θέλει η κοπέλα. Τίποτα. Το λέει δύο, τίποτα. Δεν χρειάστηκε τρίτη, ιπτάμενος έφυγε και τους πήρε όλους παραμάζωμα. 10 συνεργεία εν ριπή οφθαλμού βρέθηκαν στο οδόστρωμα! Στα αφεντικά σας να πάτε για να σας δώσουν το ρεπορτάζ, τους φωνάζαμε, ότι κάνετε τόσα χρόνια!! Τα τσιράκια του εχθρού είναι εχθρός του λαού!!!
(Ένα φίλος συναγωνιστής με ρώτησε αν θα κατέβω μόνη μου η με κάποια οργάνωση…. Τρεις άνθρωποι ολάκερη οργάνωση είμαστε!!!!!!!!!)
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε αγωνιστή αναρωτήθηκες μήπως οτι ο συγκεκριμενος αγωνας γινεται με λαθος τροπο μετα απο τοσο καιρο αντι να κανουμε 1 βημα εμπρος καναμε 100 πισω, λυση δεν ειναι να πλακώνεστε με τα ΜΑΤ και να ασχολείστε ποιος θα ριξει ποιο πολλες

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε αγωνιστή αναρωτήθηκες μήπως οτι ο συγκεκριμενος αγωνας γινεται με λαθος τροπο μετα απο τοσο καιρο αντι να κανουμε 1 βημα εμπρος καναμε 100 πισω, λυση δεν ειναι να πλακώνεστε με τα ΜΑΤ και να ασχολείστε ποιος θα ριξει ποιο πολλες

ntani fintani είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Κ ΓΕΝΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ..!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΞΥΠΝΑΕΙ..Κ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ..)ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΥΛΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΩΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ''ELITΕ'' ΓΕΡΜΑΝΟΕΥΡΕΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ Κ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!

Φοίβος είπε...

Φίλε 9.45 και 9.47, αν υπήρχαν καμμιά χιλιάδα σαν και αυτήν, με πέτσινα,μάσκες και κράνη, όσο και να τις τρώγαν δε θα κουνιόντουσαν ρούπι από τη θέση τους, και έτσι οι χιλιάδες κόσμου στο σύνταγμα το Φεβρουάριο, θα είχαν μείνει μέχρι το βράδυ! Για να μη σου πω ότι θα είχαμε μπει μέσα!Για να μη σου πω ότι θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Δε θα χρειαζόταν να συνεχίσουν να αυτοκτονούν συμπολίτες μας έτσι...