Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ:Αποστομωτικές απαντήσεις Καζάκη σε Γεωργιάδη


Σας το είπαμε, οι απόψεις πέρι μη φορολόγησεις off shore και πλήρη απελευθέρωση των αποκρατικοποιήσεων, είναι κάτι βάρβαρο για την Ελληνική οικονομία με αμβφίβολα αποτελέσματα. Ακούστε το ηχητικό παρακάτω...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΖΑΚΗ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ο καζακης ειναι το αλλοθι του συστήματος. αυτός που δηλωνε πως δεν θελει να πολιτευθει, αλλα το εκανε.
Πληρωμένος αντινεοπραγματιστης αλλα στην πραγματικοτητα ο λύκος ντυμενος προβατο, προσπαθει να φερει εις περας τις εντολες των αφεντικων του!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε, πες μου ένα πράγμα...
Έστω ότι είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τότε γιατί δεν προβάλλεται από τα μέσα;

Όσον αφορά το "αυτός που δηλωνε πως δεν θελει να πολιτευθει, αλλα το εκανε.", αν αντίστοιχα δεν κατέβαινε στις εκλογές θα έλεγες "Αααα! Δες αυτός! Εκ του ασφαλούς μιλάει. Και είναι μόνο λόγια. Δεν δρα."

Ανώνυμος είπε...

Όσο κι αν τον πολεμήσετε δεν θα καταφέρετε τίποτα. Πάρτε το απόφαση κι αρχίστε να σκάβετε λαγούμια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω κι αυτή τη φορά το ποτάμι είναι άνθρωποι που ξύπνησαν, σαν πήρανε χαμπάρι και δεν σκοπεύουν να σας ανεχτούν άλλο. Ο Καζάκης δεν είναι μόνος του έχει πίσω του χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια κόσμο, το ξέρετε και τρέμετε. Και κάθε μέρα, κάθε ώρα γινόμαστε περισσότεροι.

Αυτός ο άνθρωπος έχει ήδη κερδίσει μια τιμητική θέση στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος. Κι εσείς έχετε κερδίσει μια θέση πίσω απ τα κάγκελα της φυλακής. Ο κόσμος δεν είναι χαζός κι όσο προσπαθείτε να καταστείλετε τη θέληση του τόσο τον δυναμώνετε.

Κάνατε τα πάντα για να τον κρύψετε, λησμονήσατε όμως ότι η αλήθεια δεν κρύβεται.

Για κάθε τρύπα που κλείνετε, δέκα ανοίγουν γιατί απλά η αλήθεια δεν κρύβεται.

Η ιστορία τούτου του τόπου, και τούτου του λαού τίποτα δεν σας δίδαξε.

Ερχόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να ακούσουμε όλα όσα ειπε ο Καζάκης για τον Καμμένο;
Γιατι το κόψατε;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν άς εξετάσουμε εν συντομία την δήλωση αυτή.Ισχυρίζεσαι πως έείναι το άλλοθι του συστήματος. Πώς το αιτιολογείς με το να πείς πως άλλαξε γνώμη και κατέβηκε στις εκλογές. Γιατί είναι ι Καζάκης Αναρχικός και πρόδωσε τις άρχές του. Ένας αριστερός είναι. Επίσης και οι Αναρχικοί στο τέλος του εμφυλίου στην Ισπανία ενέδωσαν και σχηματισαν κυβέρνηση. Άρα η ιδέα που έιχες για τον Καζάκη δεν εθσταθεί.Τι εννοείς πληρωμένος ότι τον πληρώνει η εφημερίδα του το ποντίκι