Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Που είναι κρυμμένοι αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;


Αλήθεια που κρύβονται όλοι αυτοί που τελικά θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Έχετε άραγε δει πουθενά αυτό το σπάνιο είδος ψηφοφόρου;; Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν (με αναγωγές φυσικά) ότι και τα δύο...
κόμματα μαζί μάχονται για το εάν θα ξεπεράσουν το 40%. Δεν το συζητάμε βέβαια να ξεπεράσουν το 50%!!! Τότε είναι να δαγκώνουμε διαβατήρια και να πηδάμε στη θάλασσα.

Όμως που κρύβονται; Εμείς δεν έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής....
κάποιον πολίτη που να μας διαβεβαιώσει ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο να επιχειρηματολογήσει και υπέρ τους. Κι όμως, το βράδυ των εκλογών θα εκπλαγούμε και δεν θα πρόκειται φυσικά για κάποια νοθεία.

Ναι, υπάρχουν Έλληνες που θα ψηφίσουν αυτά τα δύο κόμματα και μάλιστα πάρα πολλοί. Δεν μιλάμε φυσικά για τους σιγανούς εκείνους που εξαρτούν συμφέροντα ή προσδοκούν οφέλη από το ισχύον σάπιο κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα, ούτε για τους κομματάνθρωπους και τους κομματοχτυπημένους. Μιλάμε δυστυχώς για μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από καθαρό φόβο. Είναι όλοι αυτοί που την επομένη θα αισθάνονται πολύ άσχημα γι' αυτό που έκαναν, αλλά θα είναι πολύ αργά.

Σ’ αυτούς τους επιρρεπείς στο φόβο Έλληνες, ποντάρει πολλά η εκφοβιστική προπαγάνδα του καταστροφικού πολιτικού συστήματος, προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητη τη νομή της κοινωνίας.
πηγη