Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αναγνώστης για Καμμένο


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΙΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
ΑΥΤΟ .ΟΜΩΣ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΜΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.....ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι πρεπει να φυγουμε απο την ΕΕκαι το ευρω.Εχω παρακολουθησει πολουσ οικονομολογουσ που το υποστηριζουν και μαλιστα να γινει γρηγορα αν θελουμε να εχουμε αναπτυξη.Το ιδιο υποστηριζει και ο ΚΑΖΑΚΗΣ .Γι αυτο θα ψηφισω ΕΠΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να το δηλώσει αυτο γτ θα τον κράξουν τα παπαγαλάκια,βασικά και στο ευρώ και έξω μπορούμε.Και έχει πει πως δεν θα τα δώσουμε κι όλα γ να μάστερ στο ευρώ,αν μας το παίξουν δύσκολοι και πιέζουν Θα πούμε αντίο μην έχεις αμφιβολια

Ανώνυμος είπε...

Άδέλφια 2λύσεις ύπάρχουν,ή ή Εύρώπη θά πάει σέ μίας μορφής συνομοσπονδία π.χ μέ κοινό στρατό....ή αύτή ή άνοησία πού ύπάρχει καί λέγεται ΕΟΚ η Ε.Ε θά διαλυθεί....Νά τό θυμάσθαι

Akahito είπε...

Καλώ τον κύριο Καμμένο σε βίντεό του να μας πεί τί θα κάνει για να φύγει η Ελλάδα από το ΔΝΤ και τις ενέργειές του έπειταto

Χρήστος Δημάρης είπε...

Καλησπέρα φίλε. Ανήκω στον χώρο της Χριστιανικής αριστεράς. Και εγώ είμαι εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό όμως δεν μου είναι πρόβλημα για να ψηφίσω τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αν η ζωή δείξει ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση τότε είμαι σίγουρος πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα διστάσουν καθόλου. Εξάλλου ο Καμμένος δήλωσε πως είναι υπέρ της Ευρώπης για την οποία υπογράψαμε με την είσοδο μας και όχι αυτής της αντιδημοκρατικής Ευρώπης που αντιμετωπίζουμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε, αν πει ο Καμμενος για Δραχμη να εισαι σιγουρος οτι ουτε τον σταυρο του δεν θα βρει. Ο Ελληνας ακομα πιστευει στο Ευρω και δεν το εχει παρει χαμπαρι τι γινεται. Ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο ακομα. Ας βγει ο Καμμενος Η καποιος αλλος αντιμνημονιακος και οι εξελιξεις να εισαι σιγουρος οτι θα μας οδηγησουν στην δραχμη. Υπομονη.

Ανώνυμος είπε...

Συμβαίνει το ότι αυτός ο Κύριος Φίλε μου,είναι το κρυφό χαρτί της Τρόϊκας.Είναι ο επόμενος Κομανέτσι. Το άλλο λαμόγιο της Νέας Τάξης των Τραπεζών. Για τόσο κορόϊδα τους έχετε να στηρίζονται στα ήδη καμμένα χαρτιά Βεβιζέλο και Σαμαρά; Δεν έπερεπε να δέσουν με κάποιον άλλο το Γαϊδαρό τους; Όπως είπε και η κ.Ναόμι Κλάιν,"οι Παγκοσμιοι τοκογλύφοι λένε πώς ο Ελληνικός λάος είναι ένα παδί που πρέπει να του πάρουν από τα χάρια τα κλειδιά του αυτοκινήτου".
Νομίζεις ότιθα άφηναν αυτόν τον λαό να τους ξεφύγει έτσι εύκολα; Κούνια - που μας κούναγε!!! Μετά την 6η Μαϊου θα δείτε το άλλο πρόσωπο του Καμμένου! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος ήταν κατά του ευρώ όταν ήταν να μπούμε, και φαντάζομαι εξακολουθεί να είναι.
Εγώ πιστεύω πως η έξοδος απο το ευρώ πρέπει να γίνει όταν είναι οι συνθήκες είναι κατάλληλες, οπότε πιστεύω κάπως έτσι πρέπει να το βλέπει και ο Καμμένος.
Δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό του και πιστεύω θα επιλέξει το καλύτερο για την πατρίδα μας

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πιστεύετε τον Καμμένο,είστε απλά αρνητικά προϊδεασμένοι.Παρακολουθείστε την πορεία του από πολύ πριν δημιουργήσει το κόμμα του και θα καταλάβετε ότι είναι φανατικός Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος.Ακούστε τις θέσεις του και το πρόγραμμά του.Μην τον καταδικάζετε έτσι απλά κι εύκολα.Ακόμα και τα λεφτά του χρηματιστηρίου που κέρδισε, τα έχασε όπως ο υπόλοιπος λαός.Άρα δεν ήταν μέσα στο σύστημα ώστε να ειδοποιηθεί και να τα έχει αποσύρει πριν τα χάσει.
Ποιος άλλος θα με πείσει δηλαδή,οι αριστεροί που είναι ανθέλληνες,υπέρ των λαθρομεταναστών,των σκοπίων και άθεοι,ή οι οικολόγοι που είναι επίσης υπέρ των σκοπίων και των λαθρομεταναστών;Όχι ευχαριστώ,προτιμώ τον Καμμένο.

hellenic wings είπε...

αντε ρε πια με τον καμμενο , τσιρακι ειναι κι'αυτος,
τυχαια διερευσαν οι συνομιλιες απο το γουικιλικσ οτι ειναι ο μονος πατριωτης και να τον προσαχουν, την ωρα που ολες αυτες οι αποκαλυψεις βγαινουν την ωρα που συμφερει την ελιτ και κυριω΅διαρεει οτι την συμφερει.

για σκευτειτε σε τι στιγμες εγιναν διαφορες διαροες και ποιοι βγηκαν πραγματικα κερδισμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος
α) λέει πως το θεμα των λαθρομεταναστών πρέπει να το χειριστεί η ΕΕ και όχι η Ελλάδα, β) λέει πως πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ένα ισχυρό τραπεζικό σύστημα,
γ)έχει δεχτεί άτομα (παλιούς πολιτικούς) οι οποίοι ναι μεν δεν ψήφισαν το μνημόνιο αλλά για σειρά ετώνήταν μέσα στο σύστημα που μας έφερε εδώ,
δ)δε μιλάει για αλλαγή του πολιτικού συστήματος σε μια μορφή αμεσότερης δημοκρατίας,
ε)δέχεται να πληρώσουμε ένα τεραστιο μέρος του χρέους (δήθεν σαν νόμιμο) αντί να μην το αναγνωρίζει καθόλου κλπ

Απλά η "ομάδα" που ελέγχει την Ελλάδα (αθέατη πίσω από τους πολιτικούς) βλέποντας πως ο κόσμος θα φύγει από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρεπε να δημιουργήσει μια εναλλακτική πιο ελκυστική πρόταση η οποία ναι μεν να προσφέρει ένα πακέτο λίγο καλύτερο από αυτό των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που θα τραβήξει τον κόσμο αλλά και τέτοιο που να συνεχίσει να εξυπηρετεί τα συμφέροντά της "ομάδας".

Κόμματα τύπου Καρατζαφέρη, Καμμένου και άλλα αριστερόστροφα όπως τύπου Τσίπρα και Παπαρήγα ή"κεντρώα" τύπου Κατσέλη και Κουβέλη είναι όλα εργαλεία δημιουργημένα από την "ομάδα" για να την βοηθήσουν να ελέγχει εμάς τους ηλίθιους - τα ζώα.

Σε χρόνο dt ο Καμμένος έγινε το κύριο θέμα των καναλιών. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Κατατζαφέρη. Και αν δείτε ποιους προωθεί το μηντιακό σύστημα και τους βλέπετε στις οθόνες ξέρετε ποιους να μην ψηφίσετε.

Η καθημερινότητα δεν μας αφήνει χρόνο για ενημέρωση και κριτική σκέψη αλλά προσπαθήστε...

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και προπαντός μην εστιάζετε στο δικόσας συμφέρον με τη στενή έννοια για να αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε. Τέτοιοι πολιτικοί και τέτοιοι ψηφοφόροι μας έφεραν σε αυή την κατάσταση. Σκεφτείτε το σύνολο των Ελλήνων, τα παιδιά όλων και μετά αποφασίστε ποιον θα ψηφίσετε. Το βασικό κριτήριο πρέπει να είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και να μην πέφτουμε στη λούμπα να χωριζόμαστε σε πλούσιους και φτωχούς, γυναίκες και άντρες, νέους και γέρους.

Είμαστε ΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια των αναγνωστών που λένε για μια ενδεχόμενη "κωλοτούμπα" του Καμμένου στις 6 Μάη. Ούτε το ότι φαίνεται Πατριώτης και υπερβολικά Ορθόδοξος Χριστιανός με πείθει (Προσωπικά πιστεύω κι εγώ είμαι Χ.Ο. με όλη τη σημασία). Απλά θυμάμαι και άλλους πολιτικούς να πηγαίνουν στις εκκλησίες (μη ξεχνάμε και το Τζέφρι Μινεικο Παπαντριου στο Άγιο όρος να διαβάζει το "πιστευω" περιτρυγυρυσμένος απο εκστατικές κάμερες), ο οποίος για μένα είναι προσωποποιημένος δάιμονας. Το ίδιο πιστεύω και για όλους τους Λεγόμενους αποφοιτήσαντες του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών (η μεγαλύτερη μασωνοχαβούζα) και σπουδαγμένους σε Βοστώνες, κλπ (οικονομικές φιλοσοφίες "σχολής του Σικάγο" κλπ). Ουστ απ'εδώ ανθελληνικά καθάρματα!

σισιφος είπε...

σωστος ο 10.22,κανα δυο που απομεινανε στον καζακη βριζουνε καμμενο και οι αδωνηδες,ο τυπος ως τα τωρα δειχνει την σοβαροτητα που χρειαζεται η χωρα.κακα τα ψεμματα και ειμαι και αριστεροστροφος εγω που το λεω.