Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΗ.ΣΥ. Το κόμμα που θα αφήσει ιστορία!


Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου! To ΔΗ.ΣΥ από την ίδρυση του επανδρώθηκε από ένα εσμό ΣΥΜΜΑΧΩΝ , των οποίων κοινό γνώρισμα ηταν το πάθος για εξουσία και χρήμα. Τι να περιμένει κάνεις από ένα απόκομμα, του όποιου εκμεταλλεύτρια – ιδιοκτήτρια είναι η Ντοράκουλα η κόρη του φαταούλα Δράκουλα (η γνωστή … Mizoforakaina… ) Η Ντόρα παρά τον πολιτικό εγωισμό της αναγνωρίζει ότι οι ενημερωμένοι πολίτες της γύρισαν την πλάτη στο νέο της ξεκίνημα και ετοιμάζεται να αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από την πιάτσα της Συγγρού. Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της....
κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν μας πείθουν πιά. Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα εξόδου της πολιτικής σε πολλούς από τους επίδοξους μνηστήρες της συμμαχίας της Ντόρο-φαύλο-κρατίας τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς… Μόνον η ειρηνική επανάσταση των αγανακτισμένων μπορεί να εκτοπίσει την κρατούσαν διεφθαρμένη οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων και των υποτακτικών τους.


αναγνώστης

2 σχόλια:

spiro είπε...

as kanume focus sto pion na psifisume k giati. k pios bori praktika na kani kati k exi pragmatopiisimes idees. o mitsotakis me tis balitses klp itan 3 xronia stin eksusia (metapolitefsi), o papandreou ta ipolipa..
To ti ekane i Dora (an den ine kati na ebnefsi den mas afora). To an itan plusiokoritso pali den ine oti xirotero, ftani na ixe oreksi gia dulia.

vangelis είπε...

jipna spiro jipnate epitelus...