Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

“Γεννηθήκαμε Έλληνες και σαν Έλληνες θα ζήσουμε!”


Ένας αναγνώστης μας, όντας οργισμένος με την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας, στέλνει το δικό του μήνυμα:



«Τα ερωτήματα πολλά!!!...


Ευρώ ή δραχμή;; να πιστέψω σε ότι μου λένε ή να ακολουθώ σαν πρόβατο;; να χαμογελάω ή να κλαίω;; να είμαι θυμωμένος ή απλά αγανακτισμένος;; να πολεμώ ή να περιμένω το γενικό ξεσηκωμό ;;να πληρώσω ή να μην πληρώσω να φοβάμαι ή να πιστεύω;; να ελπίζω ή να περιμένω να δω το τέλος μου;; είμαι Έλληνας ή νεοέλληνας;;;

Δεν έχω απάντηση ούτε ξέρω την αλήθεια αλλά νιώθω ότι πριν αποφασίσεις οτιδήποτε πρέπει να θυμηθείς ότι οι κορυφές για να κατακτηθούν θέλουν αγώνα και πίστη.

Θέλουν να ξέρεις ποιός είσαι και να έχεις προετοιμαστεί.

Η ζωή δεν είναι άσπρο και μαύρο είναι και γαλάζιο .

Το χρώμα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Πρέπει να αποφασίσουμε αν τελικά μπορούμε να ορίζουμε τις ζωές μας, αν θα ταξιδέψουμε και αν θα ξεκινήσουμε για το ταξίδι.

Ξαφνικά πρέπει να γίνεις μεγάλος και μέχρι χτες σε είχαν πείσει ότι είσαι μικρός.

Να θυμάσαι ότι σ αυτόν τον δρόμο δεν είσαι μόνος σου είναι και τα αδέλφια σου εκεί και ακολουθούν και τα παιδιά σου.

Ήρθε η ώρα να πεις ΟΧΙ σε όλα όσα σε πρόδωσαν, σε έφτασαν στο σήμερα και σε έκαναν να ξεχάσεις ποιος είσαι.

Ένα είναι σίγουρο ότι το να ζεις στην Ελλάδα είναι ευλογία αρκεί να το πιστέψεις και να θέλεις να παλέψεις για τούτη την πονεμένη πατρίδα.

ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!»
πηγη

4 σχόλια:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xk4d2uarjEY

Καλο Πάσχα σε ολους τους χριστιανους ορθοδόξους και Καλη Ανασταση=Νέα Στάση 1) προς την ζωη αλλα και προς τους βολευτες, προεδρο δημοκρατιας και παπαδημιο. 2)Σταση πληρωμων για φορους και 3) σταση για δημιουργια πυρηνων αλληλοβοήθειας μεταξυ μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....

ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Ματθαίος : «Ο δε Ιησούς κράξας αφήκε το πνεύμα. Και τα μνημεία άνοιξαν και πολλά σώματα των νεκρών αγίων ηγέρθησαν και εξελθόντες εκ των μνημείων μετά την έγερση αυτού (του Ιησού) εισήλθαν εις την άγια πόλη και ενεφανίσθησαν σε πολλούς» (Ματθαίος 27: 50-54).

Το συγκεκριμένο εδάφιο είναι εντελώς παρανοϊκό! Όχι μόνο σηκώνονται μαζικά νεκροί από τους τάφους…αλλά ενώ ξύπνησαν απ’ τον σεισμό (την ώρα του θανάτου του Ιησού) αποφασίζουν να μπουν στην πόλη, μόνο μετά την ανάσταση του Ιησού ώρες αργότερα!

Δηλαδή, μόλις ο Ιησούς παρέδωσε το πνεύμα, όχι μόνο έγινε μέγας σεισμός, αλλ’ απ’ αυτόν «ξύπνησαν» (αναστήθηκαν) πολλοί αρχαίοι άγιοι…όπως ο Αβραάμ, ο Ιωσήφ, ο Μωυσής, ο Ηλίας, ο Δανιήλ, και δεκάδες άλλοι προπάτορες και προφήτες της βιβλικής ιστορίας! Περίμεναν κάπου κρυμμένοι ώρες ολόκληρες, πρώτα να αναστηθεί ο Ιησούς, η υποτιθέμενη «απαρχή των κεκοιμημένων» (Α΄Κορινθίους 15: 20) και μόνο μετά την ανάστασή του, αποφάσισαν να βγουν απ’ την κρυψώνα τους και όλοι μαζί έκαναν μια χαρούμενη πασχαλινή παρέλαση μέσα στην πόλη!


Κι όμως αυτά ακριβώς λέει ο ευαγγελιστής Ματθαίος… Οι άγιοι της Παλαιάς Διαθήκης, σέρνοντας πίσω τους τα λειωμένα σάβανά τους, παρέλασαν καμαρωτοί μέσα στην πόλη! Παρ’ όλα αυτά δεν ξεσηκώθηκε ξοπίσω τους ολόκληρη η κατάμεστη από κόσμο εορτάζουσα πόλη, αλλά με κάποιον τρόπο, πέρασαν ανάμεσά τους απαρατήρητοι και ενεφανίσθησαν σε πολλούς (δηλαδή μόνο σε ημέτερους)…γι’ αυτό δεν έγινε κοσμοσυρροή τέτοια, που θα μπορούσε να αφήσει πίσω της μια απ’ τις εντονότερες καταγραφές στα ιστορικά αρχεία των Ρωμαίων!

ΑΠΟΡΙΕΣ: -
-Τελικά γιατί αναστήθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι…και τι απέγιναν όλοι αυτοί οι αναστημένοι άγιοι;
-Πως τους υποδέχθηκαν οι «πολλοί» που είχαν την τύχη να τους συναντήσουν;
-Πως τους περιποιήθηκαν;
-Τους έπλυναν, τους έντυσαν και τους τάισαν;
-Άραγε μπορούσαν να κοιμηθούν μετά από τόσο ύπνο αιώνων;

-Πως τους φάνηκε ο κόσμος τόσους αιώνες μετά;
- Μήπως τους ρώτησαν, πως πέρασαν όλο αυτόν τον καιρό στον άλλο κόσμο;
-Τι είπαν για τον Άδη απ’ τον οποίο επέστρεψαν; Για τους Έλληνες και τους Ρωμαίους που πρωτοαντίκρισαν;
- Μήπως κάποιοι απ’ αυτούς έγραψαν και τα απομνημονεύματα τους; Και μετά;
-Πόσο καιρό μετά ξαναπέθαναν; Μιας και ήταν ήδη άγιοι, δηλαδή μεγάλα ονόματα της ιουδαϊκής ιστορίας…γιατί δεν ηγήθηκαν του Χριστιανισμού;