Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" Κ. ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗ.


Οι Έλληνες YouTubers συζητούν με τον πρόεδρο της πολιτικής παράταξης "συνεχιστών του Καποδίστρια". Μια μίνι συνέντευξη, όπου ο κ. Μιχαήλ Ηλιάδης αναλύει τις θέσεις για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, μασονία, λαθρομετανάστευση κι άλλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε....
πως δεν σας προτείνουμε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, αλλά για όλους αυτούς που μας ρωτάνε τι να ψηφίσουν, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους δείξουμε ότι αθώο κυκλοφορεί στο δρόμο και πάντα με κάθε επιφύλαξη, η κρίση θα είναι δικιά σας. Ζητάμε συγνώμη για την ποιότητα του βίντεο. Υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όμως ο ήχος είναι καλός, αυτό έχει σημασία.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καποδίστριας ήταν ο μέγιστος πολιτικός του Νέου Ελληνικού κράτους.Ήταν όμως και το μοιραίο πρόσωπο στην διαμόρφωση της ιδεολογίας του.Όντας Ρωμιός, από τους μεγαλύτερους διπλωμάτες του καιρού του και με μεγάλη αγάπη προς την πατρίδα του ήθελε να διορθώσει το Κοραικό ιδεολόγημα που με παρότρυνση των Αγγλο-Γαλλο-Ρώσσων ήθελε τους πολίτες του νέου κράτους απ'ευθείας απογόνους Αρχαίων.
Ο Καποδίστριας γνώριζε ότι θα έπρεπε να συνθέσει το κατακερματισμενο Ρωμαίικο σε Νεοελληνικό κράτος. Έχοντας διπλωματική εμπειρία από την δημιουργία πολύγλωσσης και καντονοποιημένης Ελβετίας στην δημιουργία της οποίας τόσο συνέβαλλε (οι Ελβετοί τον τιμούν γι αυτό) ήθελε στρατηγικά να κάνει το ίδιο και για το νέο κρατίδιο.
Ηθελε το νέο κράτος να δημιουργηθεί στα χνάρια των Ρωμαίικων αξιών.
Οι σύμμαχοι και "φιλέλληνες" δεν ήθελαν βεβαίως το νέο τους κοραικό προτεκτοράτο να απλώσει βαθιά τις ρίζες του. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Καποδίστριας αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις των προεστών που υποδαυλίζονται από τους "συμμάχους" και τέλος δολοφονείται. Ο Οθων αναλαμβάνει θριαμβευτικά την διακυβέρνηση και η Ελληνική εκκλησία αποσπάται από το πατριαρχείο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.