Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κυνηγητό… καρεκλιές και προπηλακισμοί στις περιοδείες υποψηφίων


Δεν έχουν τέλος τα τραγελαφικά περιστατικά που σημειώνονται κατά τη διάρκεια των περιοδειών υποψηφίων βουλευτών στο νομό Ηρακλείου...


Από κυνηγητό μέχρι… καρεκλιές και από αποδοκιμασίες μέχρι προπηλακισμούς περιλαμβάνει το «μενού» των αντιδράσεων αγανακτισμένων ανθρώπων που ξεσπούν την οργή τους για τα δεινά της καθημερινότητάς τους, αναφέρει το prismanews.gr.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Νεαρός υποψήφιος στο πλαίσιο των επαφών του με εργαζομένους, στον εργασιακό τους χώρο, είχε την ατυχή έμπνευση να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό. Μόλις όμως έγινε αντιληπτός, στους διαδρόμους του νοσοκομείου υπήρξε μία περίεργη κινητικότητα και ακολούθησαν σκηνές… ροκ.

50 περίπου εργαζόμενοι άρχισαν να τον κυνηγούν μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών και επισκεπτών για να τον λιντσάρουν. Ο υποψήφιος φυγαδεύτηκε από τη συνοδεία του και τους ψυχραιμότερους από το ασανσέρ, στο μεταξύ όμως είχε ακούσει τα εξ αμάξης.

Το περιστατικό δεν είναι βεβαίως το μοναδικό.

Υποψήφια, επίσης στο Ηράκλειο, έχει … φυγαδευτεί δύο φορές από χωριά της ενδοχώρας, καθώς κάτοικοι, που είχαν να τη δουν από τις προηγούμενες εκλογές, της επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή. Μάλιστα, στη μία περίπτωση έπεσαν και … καρεκλιές.

Άλλο υποψήφιο, νέο στο χώρο, τον κυνήγησαν στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο κέντρο του Ηρακλείου όταν επιχείρησε να μιλήσει με καταστηματάρχες της περιοχής.

Δύσκολοι καιροί για υποψήφιους…
πηγη