Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: “Διώξτε τα κομματόσκυλα!”


Ένας φίλος ζητά από όλους μας την ημέρα των εκλογών να «τελειώσουμε» τα κομματόσκυλα…

Διαβάστε τι λέει:...


«Γίνονται συχνά πυκνά κουβέντες περί νόθευσης των αποτελεσμάτων, ακούμε ο, τι υπάρχει ακόμα μια μερίδα κόσμου που θα ψηφίσει με ρουσφετολογικά κριτήρια.

Θέλετε να κάνετε κάτι; Μην επιτρέψετε σε κανέναν να δώσει τα υπόλοιπα ψηφοδέλτιά του κάπου. Μην αφήνετε τους π@π@ρeς με τα ταμπελάκια τους να κάθονται από έξω και να περιμένουν ο καθένας το κάθε ψηφοφόρο για να του πάρουν τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια. Ειδικά τώρα που δεν έχει exit poll, τα κομματόσκυλά δεν έχουν πλέον ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΙΤΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να είναι στο χώρο. Διώξτε τα κομματόσκυλα από το χώρο. Προτρέψτε τους ανθρώπους να παραχωρήσουν (πάντα με τη θέλησή τους) σε μια μεγάλη σακούλα απορριμμάτων τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, ή καταστρέψτε τα επί τόπου. Μην τους αφήνετε να φοβούνται ότι πρέπει να τα πάρουν μαζί τους για το κάθε κομματόσκυλο. Δώστε όλοι το παράδειγμα για να σταματήσει αυτή η τρέλα.»

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ακριβως ετσι συμβαινει καθονται απ'εξω ειδικα στις μικρες κοινωνιες που γνωριζονται και περιμενουν γνωστους φιλους συγγενεις ηλικιωμενους αγραμματους αθιγγανους
ατομα μοναχικα εξαρτημενα για να του δωσουν το ετοιμο ψηφοδελτιο
και αυτο μαζι με τη νοθεια και τη μη διαφυλαξη της καλπης θα μας δωσει την εντελως αλλη εικονα απο αυτην που περιμενουμε στοχευουμε και ελπιζουμε!

pit1809 είπε...

Μπορούν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να συμφωνήσουν τουλάχιστον στο εξής:
Σε κάθε εκλογικό τμήμα να υπάρχει ένα τραπέζι με μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών και να λέμε στον καθένα που μπαίνει (να υπάρχει και μια πινακίδα):
"Εδώ θα πετάξετε τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια βγαίνοντας. Η ψήφος σας είναι, συνταγματικά κατοχυρωμένα, μυστική και δεν πρέπει κανένας να μάθει τι ψηφίσατε."
Και βέβαια, να υπάρχουν και κάποιοι μέσα που να προσέχουν να μην δίνονται πουθενά τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.
Βέβαια δε θα παίρνουμε με το ζόρι τα ψηφοδέλτια κάποιου, αλλά θα έχει έτσι ένα άλλοθι να μην ψηφίσει μπλε-πράσινους και ας τους πει μετά ότι τους ψήφισε.