Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στη Θράκη ο Καμμένος


Από τον Έβρο, όπου είναι υποψήφιος, ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι στόχος του κινήματος είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, ενώ επισήμανε πως η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών, σε όλη τη Θράκη, έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών. Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί....
στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή. Εξαπέλυσε επίθεση στο τουρκικό Προξενείο για τον ρόλο που, όπως είπε, επιχειρεί να παίξει στην περιοχή, αλλά και στα κόμματα που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.


πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!1.Γνωρίζετε ότι επειδή το Ελληνικό κράτος(βλέπε πολιτικοί!) έχει πάρει οικονομική “βοήθεια” για την υποδοχή.αλλά και τη διαβίωση των λαθρομεταναστών.αν τους….
απελάσει θα κληθεί να πληρώσει δυσβάσταχτα πρόστιμα;;; .”
1)Η «Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ» προβλέπει την ΠΑΡΑΜΟΝΗ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ* στη χώρα εισόδου αλλά και την ΑΜΕΣΗ μεταφορά και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σε αυτή (χώρα εισόδου).όσων εισήλθαν από αυτήν σε άλλες χώρες της ΕΕ. Η εφαρμογή της «Συνθήκης του ΔουβλίνουΙΙ» της ΕΕ, προβλέπει την επιστροφή των παρανόμων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα.ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.(ενδεικτικά αναφέρω ότι) μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2007 η Ολλανδική κυβέρνηση μετέφερε στην Ελλάδα, με ολλανδικά τσάρτερς 1.100 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στην Ευρώπη μέσο της Ελλάδος.
2)Βάσει της «Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ» το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων έχει χορηγήσει την τελευταία επταετία** στην Ελλάδα, οικονομική βοήθεια ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στο 2008 χορήγησε βοήθεια ύψους 1,5 εκατομμυρίων(!!)
3)Η ουσία του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα είναι η «Συνθήκη του Δουβλίνου II». Ο Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ καθιστά την Ελλάδα μία χώρα που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μοναχική και αδύναμη ένα τεράστιο κύμα παράνομης μετανάστευσης, χωρίς να υπάρχουν μηχανισμοί πραγματικής ευρωπαϊκής κοινοτικής αλληλεγγύης. Διότι υπάρχει ένα διεθνές πρόβλημα. Υπάρχουν χώρες υψηλού κινδύνου, που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζουν ως χώρες υψηλού κινδύνου. Υπάρχουν χώρες, όπως η Σομαλία, υπάρχουν περιοχές, όπως η Υεμένη, το Μπαγκλαντές κλπ., στις οποίες ζουν άνθρωποι υπό άθλιες συνθήκες, με καθημερινή απειλή της ζωής τους. Και αυτοί αναζητούν μία καλύτερη τύχη.όμως αυτοί που απειλούνται ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ με στοιχειά του ΟΗΕ και της unesco.. δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε μακρινές χώρες, αλλά καταλήγουν σε προσφυγικά στρατόπεδα των γειτονικών κρατών!!

Αντελήφθη κανείς πως τα αρμόδια όργανα της ΕΕ, μας δικάζουν γιατί δεν κρατάμε τους λαθρομετανάστες στην Χώρα μας, και μάλιστα μας υποχρεώνουν να τους δώσουμε και άσυλο;
Ενώ την ίδια στιγμή.άλλες χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία.απελαύνουν κακήν κακώς.ότι θεωρούν παράνομο(πχ τσιγγάνους.)και η Ελβετία διώχνει κάθε εγκληματία μετανάστη(νόμιμο ή παράνομο)με ειδικό νόμο που κατάθεσε στη βουλή της, αφού πραγματοποίησε δημοψήφισμα(υπέρ του νόμου ψήφισε το 53% των Ελβετών).
Γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, που με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι «κυρίαρχος» πως επειδή το Ελληνικό κράτος έχει πάρει οικονομική “βοήθεια” για την υποδοχή.αλλά και τη διαβίωση των λαθρομεταναστών.αν τους απελάσει θα κληθεί να πληρώσει δυσβάσταχτα πρόστιμα;;; Και ότι με την υπογραφή της «Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ» έχει υποχρεωθεί να ζήσει αυτός και οι επερχόμενες γενεές, πιθανότατα με εκατομμύρια μετανάστες από Ασιατικές Χώρες;

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011
(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ…):

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2» Κυρώθηκε χτες στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.: Μια ακόμη διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που ενισχύει την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου Νο 2, κυρώθηκε χτες στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η συνθήκη προβλέπει ότι μετανάστες που επιχειρούν να μεταβούν από την Ελλάδα στη Γερμανία και συλλαμβάνονται από τις γερμανικές αρχές θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα και αντίστροφα, υλοποιώντας έτσι τη βασική αρχή του «Δουβλίνο 2».
ΑΜΑ ΔΕΧΕΣΕ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝ………..ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

καλα ακουγεται τρελο!τι να πω;γιατι υπεγραψαν μια τετοια συνθηκη;για τα εβρο;Τον λαο τον ρωτησαν;ολοι οι αλλοι εχουν νομους κ'εμεις εδω τι ειμαστε α ρε τομαρια στα σπιτια σας πρεπει να του ριξουμε στις γυναικες και τα παιδια σας που δεν μας φταινε βεβαια αλλα καποτε καπου πρεπει να πονεσετε κ'εσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ.
ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

πανος καμμενος ***ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ***

http://www.youtube.com/watch?v=mF6nX15U-vQ&feature=relmfu