Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δεν τα λέμε εμείς, οι αναγνώστες...


Επισυνάπτω το σχολιο μου φιλε λεγοντας οτι θα ηθελα πολυ να αναρτηθει και σαν αρθρο.ΠΡΕΠΕΙ να μαθουνε επιτελους και αυτοι που γραφουνε στα blog του Λιακοπουλλου οτι συμπεριφερονται οι ιδιοι σαν γκοημ(ο κοιμισμενος κατα το Λιακοπουλλο) απο φοβο να σκεφτουνε και μαλιστα απειρες φορες:
"Ναι αδερφε εχεις δικιο ο τυπος λεει μεγαλες Αληθειες οταν ασχολειται ομως ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.κατα τα αλλα ομως εκτος απο καλη φαντασια εχει και..
νοσηρη φαντασια.Εχει πλεξει ενα χολυγουντιανο σεναριο χωνοντας χαρακτηρες οπως:ΖΟΓΚΕΡΜΟΝ!!!ΛΙΛΙΘ!!!ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝΝΕΡ!!!ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!! χρησιμοποιοντας προχειρα ιδεες που εισβαλλουν στο μυαλο του απο Αμερικανικες Σειρες και με αυτο το τροπο κρατα το ενδιαφερον στους αναγνωστες του ωστε να συνεχιζει να πουλαει.Ελπιζουμε οτι τα παιδια θα ειναι σε θεση με κριτικο πνευμα να διακρινουν τι πρεπει να ενσωματωνουν και τι οχι.Πραγματικα τραγικος ο κυριος "χαλκινος βιβλιος" ο κυριος "Τακλαμακας".....τα χει μπερδεψει ολα στο νου του και τα σερβιρει και στους αλλους ανευθυνα...Η Απλοτητα της Ορθοδοξιας δεν εχει να κανει σε τιποτα με τα τερατα που χωνει στα βιβλια του....επισυναπτω σχετικη παρατηρηση που ειχα κανει προσφατα στο blog του η οποια διαγραφηκε χωρις απαντηση λογω ανικανοτητας των μοντερτορ-πλασιε που εχει λανσαρει:" Πολλες φορες ο εγωισμος μας κανει να νομιζουμε οτι ολοι ασχολουνται μαζι μας.....χαλαρωσε με τις 700.000 ακομη λιγο να βγεις σε κανα πρωινο πανελ και να παλευεις για τα ποσοστα της agb με τη Φαιη Σκορδα και τη Μενεγακη....εχουμε κι αλλες δουλειες εκτος απτο λιακο.γρ...και αυτους που δειχνουνε Καλη Διαθεση να μαθεις να τους Σεβεσαι και να μη τους παραμυθιαζεις,Δε θα χωνεις μεσα στην Αληθεια και τους Ζογκερμον τα Ποκεμον τις Λιλιθ και αλλες Ιθπανιδες εταιρες μαστερ πλαννερ και μαστερ οφ δε παπετς....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....το οτι ολοι ασχολουνται μαζι σου ειναι και αυτο μεσα στην αχαλινωτη φαντασια σου....που σε αλλα τη χρησιμοποιεις σωστα και αμα παρασυρεσε λαθος....να το δημοσιευσεις"
NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

6 σχόλια:

Unknown είπε...

O Λιακόπουλος δεν μας τα λέει πολύ καλά τώρα τελευταία!! Και αυτό το λέω εγώ! Ενας από αυτούς που τον υποστήριζαν τόσο καιρό!
Καταρχήν μόνον ότι του αρέσει γράφονται ως σχόλια στις αναρτήσεις του!!!
Σήμερα μου έσβησε πέντε φορές ένα σχόλιό μου, και αυτό γιατί δεν του άρεσε μια παράγραφος που ανέφερα πως τα όσα λέει πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση για το αν ισχύουν!
Σε όλα τα άλλα περί πολιτικής τον στήριξα μέσα από το σχόλιό μου!
Τελικά με απέρριψαν από σχολιαστή στο liako.gr.
Kαταλάβατε πως ενεργεί;
Μέσα από την λήθη και το ψέμα!!
Κορόιδα γκόιμ Λιακοπουλάδες!! Και εγώ μαζί τόσο καιρό!
Μια ενέργειά σου, μια λάθος κίνησή σου, μου απέδειξε Λιακόπουλε τι είσαι και πως ενεργείς!!
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΙΑΚΟ!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε μας έχεις απογοητεύση τελευταία. Τελικά το φαινόμενο κολοτούμπας και πεταλούδας είναι κολλητικό. Μένω άφωνος και λυπάμαι που αφιέρωσα τόσες ώρες διαβάζοντας τις φανταστικές ιστορίες που τσαμπουνάς 13 χρόνια τώρα. Άν δέν σου αρέσουν τα σχόλια κάνε το foroum σου prive ωστε να μήν ακούς τίποτα και να γράφεις τα δικά σου. Και κάτι τελευταίο, μήν μας λές ότι δέν υποστηρίζεις κανένα κόμμα, προσβάλεις την νοημοσύνη μας. Φιλικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

2:47π.μ

1000000000+

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ -σχολιαστες & μπλογκ- ΜΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ;ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ -ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θά μπορούσε να είναι ένας καλός ερυνητής συγγραφέας,όπως ξεκίνησε και να προσφέρει στην Ελληνική νεολαία κι όχι μόνο σοβαρό έργο,θρησκευτικό και ιστορικό. Αλλά αυτός έχει εκτροχιαστεί τελείως. Έχει την εντύπωση ότι οι άνεργοι νέοι σήμερα,έχουν ανάγκη από την αρωστημένη φαντασία των αμερικανικών ταινιών,από τις οποίες πηγάζει και η δική του σκέψη.
κ.Λιακόπουλε αν θέλεις να χαίρεις κάποιας εκτίμησης,βάλε όπισθεν ολοταχώς για το σημείο εκκίνησής σου και άσε την πολιτική και και την αρωστημένη φαντασία των αμερικανών,μόνο κακκό σου έκανε.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ !!!!! Δεν του κανω διαφημηση θελω να σας ανοιξω τα ματια να δειτε την ΑΛΗΘΕΙΑ !!!! Μην ακουτε αυτα που λενε για τον Τουλατο.....Ψαξτε τον ειναι ο μονος που δεν θα σας εκμεταλευτει και ο μονος που θα παρετε δωρεαν γνωσεις μεσα απο τις εκπομπες του....Δεν ειστε υποχρεομενοι να αγορασετε βιβλια του,τα λεει ολα μεσα στα βιντεακια που μπορειτε να δειτε και να κρινετε μονοι σας.....Μιλαει για τα παντα και ειναι ο μονος που μιλαει με αποδειξεις και στοιχεια......