Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι θέσεις του ΕΠΑΜ (Καζάκης)


1) Έξω από Ε.Ε. και ευρώ (οπότε και έξοδος από ΔΝΤ, μνημόνια, και δανειακή σύμβαση). 2) Να δικαστούν και να κατασχεθούν περιουσίες όσων κλέβαν τόσα χρονιά τα δημόσια ταμεία και να μπουν φυλακή (πολιτικοί, μεγάλο- επιχειρηματίες, τραπεζίτες κ.τ.λ.). 3) Κρατικοποίηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακή, διόδια, λιμάνια κ.τ.λ. 4) Διαγραφή όλου του χρέους της Ελλάδος γιατί είναι παράνομα και.... άκυρα και ο ελληνικός λαός δεν φέρει ευθύνη.. 5) Αποπληρωμή των ζημιών που μας έκανε η Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. 6) Εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού κ.τ.λ. που υπάρχει άφθονο στην χώρα μας..
7) Συνεργασίες, συναλλαγές και εμπόριο με χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα κ.τ.λ. και όποια άλλη χώρα θέλει αρκεί να έχουμε κέρδος και συμφέρον.. 8) Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε όλα τα σπίτια και τις υπηρεσίες.. 9) Αξιοποίηση της γεωργίας μας και ενίσχυση των αγροτών και των τουριστικώς περιοχών-νησιών. 10) Έξω τα μονοπώλια, οι μεσάζοντες και τα καρτέλ απ την αγορά.. 11) Ανάπτυξη της ναυσιπλοΐας μας. 12) Δημόσια-δωρεάν υγεία και παιδεία. Οι υποψήφιοι που θα υποστηρίξει το Ε.ΠΑ.Μ. στα πλαίσια του κοινού ψηφοδελτίου θα πρέπει: Α. να μην έχουν προηγούμενη επαγγελματική θητεία στην πολιτική Β. να συμφωνήσουν στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του Ε.ΠΑ.Μ. Γ. την αξιοποίηση της κρατικής επιχορήγησης για κοινωνικές ανάγκες. Π.χ. απεργών Χαλυβουργίας - Alter - ΙΓΜΕ κλπ. Δ. την ανακλητότητα των υποψηφίων.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας βαλουμε και πρωθυπουργό τον κιμ γιονγκ καζακιλ και έδεσε το γλυκό. Μόνο το world peace δεν άκουσα ως θέση. Πείτε στον κόσμο και πως θα γίνουν αυτα. Πείτε πως ο μόνος τρόπος να εφαρμοστούν ολα αυτα ειναι να μετατραπεί η ελλάδα από το πρώτο κοσμοπολίτικο εθνος σε β.κορέα. εκεί ειναι το ενδιαφέρον. Στον τρόπο που θα γίνουν αυτα. Με σοβιέτ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

"Ο Χ Ι"
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)
& ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αθήνα 15 Απριλίου 2012

Με δεδομένη την άνευ προηγουμένου κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ο λαός μας και εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, κατά την οποία ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει σε μια ιστορική στιγμή για την τύχη της χώρας, τα κόμματα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και της Δημοκρατικής Αναγέννησης αποφάσισαν να συμπράξουν σε μία εκλογική συνεργασία με το όνομα:
"Ο Χ Ι"
Στόχος μας είναι να εκφράσουμε το εθνικό, δημοκρατικό, πατριωτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, καθώς και η ανάδειξη ικανών και έντιμων εκπροσώπων που θα αντιμετωπίσουν με μαχητικότητα και ασυμβίβαστο πνεύμα τα κρίσιμα κοινωνικά και ευαίσθητα εθνικά θέματα προς όφελος του λαού.
Νομοτυπικά επικεφαλής και εκπρόσωπος του "ΟΧΙ" ορίζεται η τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγήτρια κα. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη.
Οι επικείμενες εκλογές είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας μας και πρέπει όλοι οι Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτές και να υποστηρίξουν την δημιουργηθείσα εκλογική πατριωτική συνεργασία αποφεύγοντας την αποχή, τα λευκά και τα άκυρα που ευνοούν το καταρρέον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Οι όροι εκλογικής συνεργασίας του "ΟΧΙ" είναι οι ακόλουθοι και όλοι οι φορείς, κόμματα και κινήματα, που τους αποδέχονται καλούνται να συμπαραταχθούν και να την ενισχύσουν.

Πολιτικοί Όροι της Συνεργασίας

Απονομιμοποίηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία και την καταστροφή.
Τιμωρία των ενόχων και δήμευση των περιουσιών τους.
Καταγγελία των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων και των δεσμεύσεων της χώρας. Παύση πληρωμών προς τους δανειστές.
Απαιτούμε την άμεση καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από την Γερμανία.
Οικονομική ανάκαμψη της χώρας με ανασυγκρότηση της οικονομίας σε εθνική βάση, αξιοποίηση της δημιουργικότητας του λαού μας, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών της πηγών και του γεωγραφικού της χώρου, (ΑΟΖ), ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος.
Δημοψήφισμα για την θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη.
Υπερασπιζόμαστε την ιστορική, γλωσσική, θρησκευτική και πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά.
Για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας υποστηρίζουμε μία εθνική στρατηγική αποτρεπτικής ισχύος που να αντικαταστήσει τον ενδοτισμό της κατευναστικής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Απαιτούμε σύγκληση συντακτικής εθνοσυνέλευσης και αναθεώρηση του καταστατικού χάρτη για την εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης Πολιτείας με πραγματικά αδέσμευτες εξουσίες, Εκτελεστική, Δικαστική, Νομοθετική, και εφαρμογή απλής αναλογικής για βαθύτερη δημοκρατία. Γιατί πρέπει επιτέλους να μπει ο λαός στο προσκήνιο των εξελίξεων, η ελευθερία να εκτοπίσει τον φόβο.


Οι Συνεργαζόμενοι

Στέλιος Παπαθεμελής
Πρόεδρος
Δημοκρατικής Αναγέννησης


Δημήτρης Καζάκης
Εκπρόσωπος
Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου



Πηγή: http://papathemelis.blogspot.com/2012/04/blog-post_1933.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΑΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ.

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΚΟ), ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ... ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ ΚΚΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΕΠΙΣΗΣ: "να συμφωνήσουν στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του Ε.ΠΑ.Μ."
ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΑ ΚΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Καζάκης (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) - Γιάννης Σιάτρας (Δημιουργία Ξανά)
Απόψεις και αντιπαραθέσεις.
Sunny Channel (τέως κανάλι 10) - Απόψε (17/4/2012), 10:00 μμ - 10:45 μμ
http://www.livestream.com/sunnychannelgr

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά με τη λαθρομετανάστευση τί θα γίνει?

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε φιλοι 5.45 και διαφοροι λελεδες γιατί να ψηφίσουμε τον καζακη?.
Πρέπει να ψηφίσουμε σαμαρά και βενιζέλο που θα, θα, θα, σώσουν την ελλάδα και θα γίνει παραδεισος βιετναμ!!!!
Εσύ φιλε μου ψηφισε τους γιατί μονο κάτι άτομα σαν εσενα με κοντή μνήμη σαν χρυσόψαρα θα τους ψηφίσουν.
Και που είσαι το ΚΚΕ και ο KAZAKHΣ θα μας πάρουν τα σπίτια,μου το είχε πει ο παππούς μου.

Ανώνυμος είπε...

Με το θέμα της λαθρομετανάστασης τι θα γίνει?

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται κυβερνητικό πρόγραμμα και αντικειμενικότητα ως προς τη διπλωματία.Το καλύτερο που έχουν να κάνουν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι συνεργασία και ισορροπία ως προς διεθνείς και ευρωπαικές συμφωνίες με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και τις αρχές που διέπουν μια δημοκρατία.Προσωπικά θα είχα και ένα Plan B' στο τσεπάκι μου για την παγκόσμια πουστιά.Τώρα είναι που ο έλληνας μπορεί να πατήσει τη νέα τάξη πραγμάτων στο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που βλέπω να τρέχει ένα φασιστοαδωνάκι να "απαντήσει" στον Καζάκη με Β. Κορέα και τέτοιες σαχλαμάρες, καταλαβαίνω ότι πάμε καλά σαν ΕΠΑΜ.
Όσο για τις τράπεζες, ο Καζάκης πρώτος μίλησε και μιλάει για εθνικοποίησή τους. Ο Καζάκης μόνο μας εξήγησε πως την κλοπή του χρηματιστηρίου την ακολούθησε το ευρώ για να βγάλουν τα κλοπιμαία έξω. Ανοίξτε λίγο τα στραβά σας, ενημερωθείτε σωστά και μετά κάνετε κριτική.
Τέλος όποιος γουστάρει ευρώ αυτή τη στιγμή, ή γιατρό θέλει ή μισθουλάκο παίρνει...

Ανώνυμος είπε...

αυτες δεν ειναι ακριβως οι θεσεις αλλα στο περιπου
οσοι δεν συμφωνουν ας ψηφισουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλα αν ο μισθος φτασει στα 200 ευρω η συνταξη στα 150 και δεν εχουν να φανε δεν νομιζω οτι εχουν δικαιωμα να εχουν παραπονο και να διαμαρτυρονται αλλα να σκασουν γιατι αυτοι ειναι θα ειναι οι υπευθυνοι γαι την καταντια τους

Φοίβος είπε...

Βλέπουμε μερικά σχόλια λίγο εκνευριστικά, αλλά όχι τόσο, όσο για να διαστρεβλωθεί η αλήθεια...
μέτρια προσπάθεια παίδες...
και εξηγούμαι:
1) αδερφέ 5:45, αν άκουγες τις εκπομπές και τις ομιλίες του Καζάκη μόνο Β. Κορέα δεν μπορείς να πεις αυτό που περιέγραφε! ΜΑΛΛΟΝ δεν έχεις ακούσει ούτε 2 λεπτά υποστηρικτή του Άδωνι! Αυτός θέλει να σε κάνει δούλο!
2) αδερφέ 7:03 μιλάς για τράπεζες,ακίνητα κλπ. Μα ο Καζάκης έχει μιλήσει για κρατικοποίηση των τραπεζών για να εποπτεύεται η κίνηση κεφαλαίου. Και το προχωρά ακόμα πιο πέρα μιλώντας και για δήμευση των περουσιακών στοιχείων των offshore. Όσοι τα βγάλαν μαύρα μέσω offshore ούτε θα διανοηθούν να αντιδράσουν νομικά. Για το χρηματιστήριο έχει κάνει θρυλική εκπομπή-ανάλυση, καταλήγωντας ότι βάσει στοιχείων πρέπει να δικαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι!
ΜΑΛΛΟΝ τον παρακολουθείς αποσπασματικά και δεν έχεις πλήρη άποψη. Συνέχισε να την ψάχνεις πάντως...
3) αδερφέ 7:05 εσύ και αν έχεις πλάκα! Εδώ η Παπαρήγα έχει ως μοναδικό στόχο την αποδυνάμωση του δικομματισμού και εσύ παραλληλίζεις ΚΚΕ και ΕΠΑΜ; Ο Καζάκης γκαρίζει για αριστερά πόδια του συστήματος που και εσύ ανήκεις...από τη δεξιά "και καλά" πλευρά...
4) αδερφέ 8:40 τόσο καιρό δεν έχεις ακούσει ποτέ τι έχει πει ο Καζάκης για τη λαθρομετανάστευση; Ότι πρέπει να φύγουν γιατί προκαλούν πρόβλημα στο ζωτικό μας χώρο; Αλλά εσύ μάλλον είσαι με τις τακτικές της άλλης πλευράς...Αυτων που δημιουργούν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην επαρχία, για να έχουν φθηνό εργατικό χέρι οι καλοί μας επενδυτές, που θα έρθουν όταν δημιουργηθούν οι ελεύθερες οικονομικές ζώνες...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΨΗΦΙΖΩ ΕΠΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω παρακολουθήσει πολλές ομιλίες του Καζάκη και συμφωνώ με τις περισσότερες απόψεις του. Επίσης,έχω μελετήσει τις θέσεις του Πατριωτικού Μετώπου και διεπίστωσα πως σχεδόν ταυτίζονται με εκείνες του Καζάκη και του ΕΠΑΜ.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιον λόγο δεν ενώνονται σε έναν φορέα;

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πολύ θετική την επιλογή Δελιβάνη.
Για όσους δεν την γνωρίζουν:

Δελιβάνη-Νεγρεπόντη, Γεωργαντά, Δ.Καζάκης, - Ομιλίες στο Αριστοτέλειο Παν/μιο (09/03/2012)...
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/09032012.html

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
• Συνέντευξή της στην εκπομπή Πρόσωπα της Δήμητρας Αλεξάκη (30/10/2010)
http://www.youtube.com/watch?v=G03OSWbPP7A&feature=player_embedded#t=0s
• ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ (πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας)
http://www.youtube.com/watch?v=SBH51Z51XJU
• 24 / 05 / 2011 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΓΑΠ
Έλληνες καθηγητές προς τον Πρωθυπουργό: “Σταματείστε τις εγκληματικές εμμονές να επιβάλλετε θυσίες χωρίς αντίκρυσμα”
http://www.hellenesonline.com/go/2011/05/stamateiste-tis-egklhmatikes-emmones-na-epiballete-thysies-xwris-antikrysma/
• Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΗΣ
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/blog-post_6402.html
• Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011
ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ….ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_3842.html

TolisNet είπε...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
http://eleftheri-ellada.blogspot.com/2012/04/100.html?spref=fb

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΩΤΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

ΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ 8 ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ....

ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον TolisNet. Τα 6 και 8 δεν περιλαμβάνεται στις θέσεις του Ε.Πα.Μ. Ο βασικός στόχος/σκοπός του Ε.Πα.Μ. είναι να σωθεί η χώρα από τη λεηλασία και να πάρει το δρόμο της όπως θα επιλέξει ο λαός στη συνέχεια.

Αξίζει να μελετήσετε λίγο τις θέσεις και να δείτε τις οικονομικές αναλύσεις του κ. Καζάκη, που φυσικά δεν είναι ο μόνος που αναφέρει τα πραγματικά στοιχεία. Κυρίως στις εκπομπές του κ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV είναι πολύ καλές και επεξηγηματικές.

Εγώ πλέον τον εμπιστεύομαι, αφού έχω δεί ακούσει δεκάδες εκπομπές/συνεντεύξεις/ομιλίες και άλλων όπως Λαπαβίτσα, Μαριά, Πατέλη, Κασιμάτη...

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον TolisNet. Τα 6 και 8 δεν περιλαμβάνεται στις θέσεις του Ε.Πα.Μ. Ο βασικός στόχος/σκοπός του Ε.Πα.Μ. είναι να σωθεί η χώρα από τη λεηλασία και να πάρει το δρόμο της όπως θα επιλέξει ο λαός στη συνέχεια.

Αξίζει να μελετήσετε λίγο τις θέσεις και να δείτε τις οικονομικές αναλύσεις του κ. Καζάκη, που φυσικά δεν είναι ο μόνος που αναφέρει τα πραγματικά στοιχεία. Κυρίως στις εκπομπές του κ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV είναι πολύ καλές και επεξηγηματικές.

Εγώ πλέον τον εμπιστεύομαι, αφού έχω δεί ακούσει δεκάδες εκπομπές/συνεντεύξεις/ομιλίες και άλλων όπως Λαπαβίτσα, Μαριά, Πατέλη, Κασιμάτη...

epam είπε...

Το Επάμ εξελίσσεται και κάποιες απο τις θέσεις μπαίνουν πιό πίσω για το καλό της Χώρας...