Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κόπηκε το ρεύμα στην εκκλησία που πήγε ο Μητσοτάκης!


Αντιμέτωπος με την περίφημη κακή του τύχη βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Ρηγίλλης, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από μία από τις κόρες του...


Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr, αμέσως μετά την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στην εκκλησία, έπεσαν οι... ασφάλειες, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος, που διήρκησε δέκα λεπτά.

Στην αρχή, οι παριστάμενοι θεώρησαν ότι έσβησαν τα φώτα για το Άγιο Φως, όμως διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα των ιερέων και των ψαλτών. Κάποια στιγμή οι ασφάλειες έφτιαξαν και η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά, με τους πιστούς να αντιμετωπίζουν το γεγονός με πολύ χιούμορ.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλάντ Τσέπες, ή αλλιώς Βλάντ Δράκουλας ή πιο γνωστός με τους τίτλους Βλαντ ο Ανασκωλοπιστής και Κόμης Δράκουλας ο Καρπάθιος...

Η έγκυρη Φρικη-Παίδεια αναφέρει τα εξής:

"Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Ακατανόμαστος, πλάσμα Μ, Δράκουλας των Χανίων ή τσουνάμι) αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές. Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.Είναι σπάνια διασταύρωση Τάκη με Μήτσου."

"Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993. Το φαινόμενο Μ. φέρεται να εμφανίστηκε στην Κρήτη λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας (ή λίγο πριν) και το συνακόλουθο τσουνάμι. Πιθανότατα ανασύρθηκε από το βάθος της θάλασσας όπου διέμενε μαζί με άλλα παρόμοια πλάσματα απομεινάρια της Ιουρασικής περιόδου, γεγονός, που επιβεβαιώνεται κατά τους θερινούς μήνες όταν για ελάχιστα λεπτά εξαφανίζεται υποθαλάσσια κατευθυνόμενος προς την αρχική του κατοικία. Κάθε ελπίδα, όμως, για παραμονή του εκεί εξανεμίζεται λίγο αργότερα όταν αναδύεται και πάλι στη θαλάσσια επιφάνεια."