Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ξεκίνησε η διαδικτυακή καμπάνια των Σκοπιανών για ένταξη τους στο ΝΑΤΟ



Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Σικάγο πλησιάζει και παράλληλα κορυφώνονται οι ενέργειες των Σκοπιανών προκειμένου να πετύχουν την ένταξη της χώρας τους στον Βορειοατλαντική Συμμαχία. Οι Σκοπιανοί που δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να εκπληρώσουν την προϋπόθεση που... έχει ορίσει το ΝΑΤΟ για λύση στο ζήτημα της ονομασίας, έχουν στρέψει την προσοχή τους εν μέρει στο επικοινωνιακό κομμάτι προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να “επιβάλουν” την ένταξη τους.

Από χθες ξεκίνησε και η Διαδικτυακή Καμπάνια τους. Σκοπιανοί της Διασποράς δημιούργησαν την ιστοσελίδα www.macedoniainnato.org όπου διαφημίζουν και προωθούν με κάθε τρόπο την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ. Παράλληλα το Υoutube αναμένεται να κατακλυστεί με videos όπως αυτό. Tην 19η Μαϊου, η Σκοπιανή διασπορά και η πρεσβεία της πΓΔΜ στην Ουάσινγκτον διοργανώνουν από κοινού ένα Gala στο ξενοδοχείο Hilton του Chicago. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβανόφ, ενώ έχουν προσκληθεί και ΝΑΤΟϊκοί ηγέτες.
Την επόμενη ημέρα, 20η Μαϊου, οι Σκοπιανοί διοργανώνουν διαδήλωση της Διασποράς τους στο Σικάγο όπου έχουν σχεδιάσει όσοι πάρουν μέρος να φοράνε αυτά τα μπλουζάκια.
Όλη την περίοδο μέχρι την Σύνοδο Κορυφής στο Σικάγο, διεθνείς εφημερίδες όπως η Washington Post και Διαδικτυακοί τόποι μεγάλης αναγνωσιμότητας αναμένεται να κατακλυστούν από άρθρα υπέρ της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Και όλα αυτά με την Ελλάδα απούσα από τα τεκταινόμενα για μια ακόμα φορά.
strategyreports

1 σχόλια:

Panos7595 είπε...

Ρε παλιοπροσκυνημενοι προδότες πολιτικοί,έστω και την ύστατη ώρα ασχοληθείτε με τα ποντίκια τους Σκοπιανους γιατί όταν και εάν το αποφασίσετε θα είναι πολύ αργά με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Δηλαδή τι θέλετε τώρα;;Εμείς οι Μακεδονες να κάνουμε ντου στα Σκοπια και να τα διαλυσουμε;;Θα μας τρελανετε εντελώς;Θα μας κάνετε να θεωρουμαστε επαρχία των Σκοπιων.