Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Bίντεο ΣΟΚ: Ο Γεωργιάδης συμφωνεί με το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Μάλιστα το αποκαλεί εξαιρετικά νεοφιλελεύθερο ακόμη και για αυτόν, ενώ τονίζει οτι όσα αναφέρει το πρόγραμμα των ΑΕ, αναφέρει και η νέα δανειακή σύμβαση!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκο το ξέραμε ότι είσαι βλαμμένος,αλλά τόσο πολύ δεν το περιμέναμε....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ 4.59 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

O μπουμπούκος αρχίζει και "μαλακώνει" απέναντι στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;μήπως βλέπωντας ότι στο τέλος θα πάρουν μόνο την δικιά τους ψήφο στη Ν-Δούλα του Κομανέτσι και θα τους στείλει στον "βόθρο" της ιστορίας ο ελληνικό λαός αλλάζουν τακτική γιατί ο πόλεμος λάσπης με τους πα-Λιάτσους δεν τους βγαίνει;

Και φυσικά συμφωνεί με τα 3/4 όπως λέει αλλά μάλλον με το να μην εκχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία μας δεν συμφωνεί ο προσκυνημένος στα φράγκα μπουμπούκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπουμπουκος βλακας δεν ειναι..το απεδειξε η εως τωρα "επιτυχημενη" εξελιξη του (επιτυχημενη για αυτον, εννοειται, καθως η συμμετοχη σε μια κατοχικη κυβερνηση θα ηταν ντροπη για οποιονδηποτε Ελληνα).

Το νεοτερο αυτο μαργαριταρι του ειναι μαλλον το νεο οπλο του Αντωνη Κομανετσι κατα του Καμμενου που απειλει το ποσοστο της ΝΔ και εχει σπειρει πανικο στις ταξεις τους.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞ/ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΔ.....
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

H TIMΩΡΙΑ ΤΟΥΣ
Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ
Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ
Η ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ


είναι επιτακτικές ανάγκες..

Αν τα φίδια και τα αυγά τους δεν ριχτούν στη λίμνη του πυρός, δεν θα υπάρχει ΕΥΗΜΕΡΙΑ στη ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει κύριε Γεωργιάδη η γνώμη σου και ξέχασε την πολιτική.Είσαι τελειωμένο έργο

Ανώνυμος είπε...

πονηρουλη καιροσκοπε μπουμπουκο μου τηλε-πωλη...ειδες φως στο καμμενου την αυλη και μεγαλα ποσοστα και γυαλισε το ματι σου για κονομα και εξουσια εεεε? Τι σου πε το τζενακι οτι θα φυγεις νυχτα αν δεν βγεις τουλαχ.βουλευτης? Ε ουτως η αλλως νυχτα θα φυγεις....και πιστεψε με μονος σου τρεχεις πιο γρηγορα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Τ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΙΦΗΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γελωτοποιός ο άνθρωπος...
γελωτοποιός του Μεσσαίωνα ! ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξερνάω με τον μπουμπούκο και και όλους τους προδότες, αλλά αυτό που λέει για το πρόγραμμα των Ανεξ. Ελλήνων είναι αλήθεια. Και εγώ απογοητεύτηκα πολύ όταν το διάβασα.Κρίμα