Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

O Πάνος καμμένος ζητάει την άποψη σας


Πώς θα θέλατε την/τον εκπρόσωπο τύπου μας,των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Κάνετε και προτάσεις προσώπων
Κάντε κλικ επάνω στο κείμενο.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ........

Ανώνυμος είπε...

Να είναι απλοϊκός και κατανοητός.Χωρίς σάλτσες και λιπαρά στα λεγόμενά του (χωρτάσαμε από αυτά).Να λέει τα πράγματα ως έχουν.Ενημερωμένος.
Αν είναι αληθής σε ότι λέει,στηρίζοντας (σαφώς και επαρκώς) τα του κόμματος,θα το καταλάβει ο λαός.
Η ουσία είναι οι απόψεις και οι στάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί.Από κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.Ουσιαστικές μεν,τυπικές δε.

A.V

Jim P είπε...

Γνωρίζετε τον κλασικό ξύλινο λόγο; Ωραία, ο Έλληνας ποτέ δεν τον συμπάθησε.

Όποιος και να είναι να μιλά απλά - καθημερινά - έως και μπακαλίστικα. Έτσι θα μιλήσει κατ' ευθείαν στην καρδιά και όχι απλά στο μυαλό.!

Ανώνυμος είπε...

Ακατανόητη, είναι για μένα τουλαχιστον, η εμμονή με το facebook και το tweeter. Θυμίσου κ. Καμμένε, ότι οι κάλπες δεν δέχονται likes ή tweets. Εκτός βέβαια αν το κόμμα σου θα λειτουργεί αποκλειστικά σε περιβάλλον .php!
Όσο για εκπρόσωπο βάλε τη κάποιον με τη γνωστή μουτσούνα από την ταινία.... ξέρεις εσύ!
Φιλικές προτάσεις!
Μ.Μ.

gaoutsos είπε...

Να βαλεις τον προεδρο του εδεσσαικου μα πιο καθαρα μιλαει αυτος παρα οι προηγουμενοι
http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg

www.gaoutsos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν δεν μπορώ ούτε εγώ να κατανοήσω όλη αυτή την εμμονή με το facebook kai tweeter. Ψάχνω να βρω κάποιο τηλέφωνο ή ακόμα και e-mail για τα γραφεία τους και είναι αδύνατον! Πώς θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους αν δεν μπορεί να μεταβεί προσωπικά στο χώρο τους και δεν θέλει ούτε facebook ή tweeter?
Τον άκουσα να λέει στον Παπαδάκη ότι έχει 15 άτομα που καθημερινά διαβάζουν τα e-mail που έρχονται.
Πείτε ρε επιτέλους πιο είναι αυτό το ρημάδι το e-mail...

Kyrianata είπε...

Να έχει την αμεσότητα και την ευθύτητα του Πάνου και να μην έχει καμία σχέση με την πολιτική δηλαδή να μην ξέρει τον πολιτικό ξύλινο λόγο . Ίσως κάποιον πανεπιστημιακό.βέβαια και κάποιον πιο απλό καθημερινό άνθρωπο σαν όλους μας δεν θα με χαλαγε αρκεί να είναι οξυδερκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ,ΤΙΜΙΟΣ ,ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ!!!ΤΣΟΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις που επιλεγουμε να μην χρησιμοποιουμε facebook ? να σκεφτομαστε φωναχτα μπας και μας ακουσει!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΩΝΑΧΤΑ ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ....
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ειναι προδοτης οπως ευχομαι να μην ειναι ο κ.Καμμενος τοτε αυτο φτανει οσων αφορα την προταση προσωπων δεν ξερω κανενα πραγματικα αξιολογο αλλα κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι καθαρα πατριωτης

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 98% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ.
ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να δηλώσει αυτός δημόσια ότι δεν ανήκει σε κανενός είδους μυστική εταιρεία, ή λέσχη , ή τάγμα, ή όμιλο ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο βοθρόλυμα και ότι θα φέρει πρόταση νόμου να απαγορευθεί η λειτουργία όλων αυτών των ελεγχόμενων βοθρολύματων στην πατρίδα μας...και όποιος σύλλογος υπάρχει να είναι ανοιχτός για οποιοδήποτε ενδιαφέρεται...
Αν τολμάει ας το προτέινει...όπως πήγε να το πράξει ο Καποδίστριας και μετά τον δολοφόνησαν και για αυτόν τον λόγο...
Άντε γιατί βαρεθήκαμε με τους εθνοσωτήρες...20 χρόνια που ήταν ο Καμμένος..με τις προδοσίες που γινόταν και τα εγκλήματα...βουλευτής δεν ήταν;...γιατί δεν τους ξεμπρόστιαζε τότε...Νέος Καρατζαφέρης μας προέκυψε μου φαίνεται...Η μόνη λύση εάν δεν ξεπουληθούν και αυτοί είναι η Χρυσή Αυγή...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ?
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να τα λέει χοντρά για τους παλιάνθρωπους που κυβέρνησαν τα δύο τελευταία χρόνια (μαζί και αυτούς που συγκυβέρνησαν), να μην κολλάει στα λόγια του για λόγους και καλά αισθητικής, να μην λέει στις κάμερες ¨ας το ξανα πάρουμε από την αρχη γιατί έκανα λάθος¨, να είναι καυστικός , να μην το παίζει ψυχρός, όπως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , να μηλάει σαν εσένα ΠΑΝΟ, και στις προγραμματικές δηλώσεις να λέει επανελλημένα ότι αυτοί που ψήφησαν έστω και ένα μνημόνιο θα πάνε φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Καμμένε οχι π. Βουλευτης η Υπουργός, τους εχουμε σιχαθει ολους ανεξαρτητου κομματος. Ενας ανθρωπος που να τον καταλαβαινει η μανα μου και η καθε μανα.

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλούσα το κ. Π. Καμμένο να βρει κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας με το λαό. Αφού επικαλέστηκε ότι είναι ορθόδοξος Χριστιανός, γνωρίζει και πως το Facebook διαχειρίζεται τα δεδομένα των χρηστών του. Υπάρχουν και Χ.Ο. που αντιστέκονται και δεν έχουν λογαριασμό FB συνειδητά, αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν/συμμετέχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Β.Β.

Modestus είπε...

Εγώ λέω να πάρετε φόρα να πηδήξετε από κανένα βράχο να τελειώνουμε με εσάς. Με παλαιά υλικά δεν φτιάχνεις νέο κόμμα, θυμηθείτε με όταν θα αρχίσουν τα κωλοτουμπίδια και το ξεκίνημα του ως νέος Καρατζαφέρης. Πρέπει να ψοφήσει όλη αυτή η γενιά πολιτικών και να περάσουμε σε άμεση δημοκρατία αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Τα κόμματα μας τελείωσαν, είναι συστημικά και ως έτσι θα δράσουν. Από πατριωτικές κορώνες άλλο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ DEFENCENET.GR (AΤΥΠΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΗΓΓΗΛΕ Ο ΥΕΘΑ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ....
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Ντόμπρο, καταρτισμένο και επιθετικό όπως εσύ Πάνο
Να μπορεί να αναδεικνύει τις θέσεις του κόμματος

Ανώνυμος είπε...

Να εχει το υφος και το στιλ της Κανελη αλλα για να μην παρεξηγηθώ οχι την ιδια.

Ανώνυμος είπε...

κατανοητος για ολες τις ηλικιες...να μιλαει για τις θεσεις του κομματος..να λεει οτι παραλογο γινετε μεσα στην βουλη..και πανο απο ολα οχι υπεροπτης,ηρωνικος και λαμογιο..!!!!
Παναγιωτης απο ροδο

Ανώνυμος είπε...

Και μετά της εκλογές ΤΙ;;; θα ρημάξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Τίποτα δεν κάνουν τυχαία όποιος ξέρει να ερμηνεύει αυτά που λένε τους καταλαβαίνει. (Λοβέρδος, Αβραμόπουλος, Παπαδημος, Ντόρα, Κουβελης και λοιποί συγγενής) Θα συγκυβερνήσομε μας λένε ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΎΤΕ!!!

Το Κ.Κ.Ε παίζει και αυτό το ρόλο του όπως ΠΑΝΤΑ , όποια πρωτοβουλία πάρει ο ΛΑΟΣ κάπου έχουν δίκιο όχι ως προς την κίνηση του γεγονότος, αλλά ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΛΑΟΣ έχει θέμα διατροφικό και το ξέρει το Κ.Κ.Ε γιατί δεν παίρνει ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ..

Ο Έλληνας κύριοι του Κ.Κ.Ε θέλει Έλληνες πατριώτες, ΗΡΩΕΣ σαν τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ τον όποιο τον διαπομπεύατε, και όταν ακόμα ήταν νεκρός γιατί δεν υπάκουσε στην καθοδηγήσει του κόμματος τα γνωστά κωλύματα του Κ.Κ.Ε ...

Αυτή την στιγμή όλοι οι Λαοί της Ευρώπης κοιτάζουν με αγωνία τον Ελληνικό Λαό πως θα αντιδράσουμε ως Έλληνες και αν θα υποκύψουν ΌΛΟΙ κύριε Καμένο, αν πέσομε εμείς θα μας δείχνουν ως λάφυρο για να υποτάξουν και τους άλλους ΛΑΟΥΣ ...

Κύριε Κομμένο θα ξέρετε σίγουρα ότι η συνθήκη του μηχανισμού στήριξης --λογαριασμού—θα έχει έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να πληρώνονται τα τοκοχρεολύσια, για να το πετύχουν αυτό στήσανε και μια σκιώδεις εταιρία μέσα στο Λουξεμβούργο, ΔΗΛΑΔΉ η Ελλάδα δεν είναι ούτε προτεκτοράτο αλλά δουλοπαροικία.. Άλλα αν τα δεχτούμε ΟΛΑ το 2020 το δημόσιο χρέος θα είναι στο 160%, και το 2042 ίσως και ξανάλεω ίσως πάμε στο 125% .. Αυτό για εμένα αντιστοιχεί σε εθνική γενοκτονία, ποιος θα κάνει παιδιά με 180 ευρώ το ΜΉΝΑ; Δεν είναι τυχαίο αυτά που λέει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ (εγώ είμαι υπέρ της Ευρώπης είμαι Ευρωπαϊστής) δεν θέλουν πια ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά νομάδες πολυεθνικούς κουλιδες φτηνούς , από την άλλη μεριά τους πλούσιους μαύρους άσπρους κινέζους , το έχει γράψει ο ΖΑΚ ΓΚΑΝΑΛΙ ο εμπνευστής του ευρώ ..

Προσωπικά είμαι κατά της Ε.Ε και των μνημονίων κάτι που θέλω ξεκάθαρη απάντηση , είμαι υπέρ του Ένοπλου αγώνα πριν έλθει η Στρατιωτικήαστυνομία των εταίρων μας , και ξέροντας πως ίσως χρειαστεί να πέσω και πρώτος ..

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχουν ακόμα στης ένοπλες δύναμης μας, αλλά και στην αστυνομία ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ζούνε και αυτοί μες στο πετσί τους αυτή την λαίλαπα , θέλω την απάντηση σας ,θα βγείτε σαν κόμμα να πείτε απεχθές χρέος, δεν μας ενδιαφέρει ούτε η Ε.Ε ούτε το ευρώ, αν δεν δεχτούν να πληρώσουμε όταν έχομε ως λαός.. Εμείς σαν κράτος έθνος θα διαπραγματευτούμε ορυκτό πλούτο, ηλιακή ενέργεια , θα κατάσχομε ότι γη η εταιρεία βρούμε σε οφ σορ που είναι 10.000 στην επικράτεια μας αν δεν έλθουν να τα δηλώσουν ως φυσικά πρόσωπα και να φορολογηθούν δεόντως, οι τραπεζίτες και τα θαλασσοδάνεια με τους εφοπλιστές- καναλαρχες- προέδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, θα φορολογούνται όπως ο απλώς Έλληνας Βιοτέχνης , μα θα πάνε στην Βουλγαρία θα πούνε πολλοί να πάνε στο διάολο κλειστά τα σύνορα και ότι εισάγετε στην χώρα δασμούς χωρίς φόβο αν θα μας βγάλουν έξω από την Ε.Ε και το ευρω, αν σας πουν έχετε ως χώρα υπογράψει να συλλάβουμε τους υπογράφοντες από ψηφίσαντες από ΠΑΣΟΚ , ΤΗΝ ΝΔ ,ΤΟ ΛΑ.ΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ να τα πάρουν από αυτούς; Αν φοβάστε και εσείς προσωπικά δεν μου κάνετε , εγώ θα πολεμήσω χωρίς να ερωτώ στην εποχή που είμαστε, γιατί αυτοί την εποχή όλοι σχεδόν οι Έλληνες είμαστε στην ίδια γαλέρα ,δεν θα ρωτώ ρωτάτε λοιπών τον διπλανό μου αν είναι αριστερός , η δεξιός, η ακροδεξιός η ακροαριστερός , αστυνομικός η αναρχικός μου αρκεί να ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ … Όσο για τον εκπροσωπώ του κόμματο θέλω να πιστεύω και κανείς Έλληνας , κανένα από τους γνωστούς κώλοτούμπες..

Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

Ανώνυμος είπε...

χρειαζομαστε εναν εκπροσωπο τυπου σαν τον ρουσοπουλο. να μην μασαει, να ειναι γνωστης των παντων, πατριωτης, να αγαπαει την πατριδα μας και να εμπνεει εμπιστοσυνη.

Jim P είπε...

Ότι θα έβλεπα στην ίδια πρόταση με τον Ρουσόπουλο τις λέξεις "εμπιστοσύνη" και "αγάπη για την πατρίδα" ΔΕΝ το περίμενα...

Τελικά μάλλον τα πρόβατα θα βγάλουν 50% ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και θα τη φαμε τη συγκυβέρνιση στον κώλο...