Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Τι συνέβη στο στούντιο του MEGA την ώρα του κεντρικού δελτίου;


Γιατί ζήτησε συγνώμη ο Νίκος Στραβελάκης από τους τηλεθεατές;
Λίγο πριν τελειώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ του Σαββάτου, συνέβη το απρόοπτο… Ο Νίκος Στραβελάκης προλόγισε τις αθλητικές ειδήσεις, όμως το μουσικό σήμα που ακολούθησε δεν είχε ήχο, όπως δεν είχε και ο Αντώνης Καλκαβούρας, ο οποίος ακουγόταν …
μέσα από το πηγάδι. Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές άκουγαν όλους τους θορύβους του στούντιο, εκτός από τον αθλητικογράφο.
«Έπεσε» μαύρο, ακολούθησαν διαφημίσεις και στην επιστροφή -η οποία έγινε πάλι με μαύρο, ο Νίκος Στραβελάκης είπε: «Θα πρέπει να σας ζητήσουμε συγνώμη. Διακόπηκαν ξαφνικά οι αθλητικές ειδήσεις γιατί κόπηκε το μικρόφωνο του Αντώνη Καλκαβούρα. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο στούντιο, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε, επομένως, θα σας ενημερώσω εγώ πολύ σύντομα για 2-3 αθλητικές ειδήσεις»…
Δείτε το βίντεο: 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχα αρης - καβαλα 73-57 και εγραφε 78-57

Ανώνυμος είπε...

σιγα τη μαλακια

Ανώνυμος είπε...

Μέ τίς ...παπαριές τού MEGA θά ασχολούμαστε ????

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, υπάρχουν και κάποια όρια!!!

ΜΗΝ βάζετε τέτοια θέματα, γιατί ο κόσμος δεν ξέρετε πως μπορει να αντιδράσει απο το ΣΟΚ!!! Ειναι και η κρίση... να προσέχετε λίγο σας παρακαλώ!!!

Ακου "τι συνέβη στο Mega"!!! Δεν πάμε καλά μου φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμήστε τα ρεμάλια του ξεκωλιάρηδες.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν ακομα Ζ Ω Α που καθονται και τους βλεπουν.

Ανώνυμος είπε...

στα τετια μας..!
δε παει να καει ολο το στουντιο!!!
να πε8ανουν οι μασονοι που κριβοντε εκει μεσα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ 2 ΜΑΤΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ- ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά έβλεπα τον κόσμο (δεν ήταν και πολύς) που είχε έρθει για τον νταλάρα και μου'ρχόταν να τους σκοτώσω.πόσο μαλάκες είναι!αυτοί πάλι πασόκ θα ψηφίσουν.δεν μπορούσα να βάλω μέσα τη ντουντούκα να γίνει χαμός . να του έλεγα του πο..στη τί σημαίνει :πρώτη δανειακή άρθ.4 παρ.5, και τί σημαίνει το 120 άρθρο του συντάγματος.οι πολιτικοί στσουσ φίλοι και συγγενείς μας πηδάνε και αυτός μας διασκεδάζει.η βία βάρνει βία .δεν του το είπανε??