Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

KKE-ΣΥΡΙΖΑ σε μία πρώτη κοινή εμφάνιση στη Βουλή για το τέλος ακινήτων!


Απορρίφθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ η πρόταση νόμου του ΚΚΕ, την οποία στήριξε και ο ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και του τέλους ακινήτων μέσω της...
ΔΕΗ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου απέρριψε την πρόταση υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε ενδιαφέρον αν παράλληλα με την κατάργηση των εισφορών την συνόδευαν άλλα ισοδύναμα μέτρα καθώς προκαλεί δαπάνη στον προϋπολογισμό ύψους πάνω από 4 δισ. και 300 εκ. ευρώ, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά να μη λυποθημίσουμε κιόλας. Το ΚΚΕ έκανε μια πρόταση και ο ΣΥΡΙΖΑ την υποστήριξε. Το αντίθετο αποκλείεται να συνέβαινε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα και μην το δεχοντουσαν.Δεν πειραζει ομως θα δεχτουν το παλουκωμα απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.Η ωρα τους πλησιαζει,,,

Ανώνυμος είπε...

σκατα προταση εκαναν .η προταση ηταν ΟΧΙ να καταργηθουν αλλα να μην πληρωνονται μεσο της ΔΕΗ . ΠΑΠΑΡΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

12:10 μ.μ.

Ούτε και αυτό θα το δεχθούν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς γιατί θα τους το επιβάλλει είτε τους αρέσει είτε όχι ο Ελληνικός λαός, θα τους τσούξει όμως πάρα μα πάρα πολύ και όχι μόνο, θα τους τσουρουφλίσει κιόλας γιατί θα είναι και σούβλισμα μαζί, θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει τα παλιοτόμαρα.

mouths είπε...

Σάν αγώνας κατς μου ακούγεται.
Προσπαθεί τό Σύστημα νά μάς πείσει
ότι τά κόμματα τού κοινοβουλίου έχουν διαφορές
μεταξύ τους.

Προσπαθεί νά μάς βάλει νά προσπαθούμε νά εξηγήσουμε κάτι πού δέν έχει εξήγηση σε χαμηλού επιπέδου θέματα ώστε νά αποσπάται ή προσοχή μας από τά υψηλού επιπέδου θέματα, αυτά τής παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.

Οπως ό ταχυδακτυλουργός που προσπαθεί νά τραβήξει τήν προσοχή μας σέ αυτά που κάνει μέ τό δεξί χέρι ώστε νά μήν προσέχουμε τό αριστερό που κινεί τά νήματα.

Φτηνό κόλπο πού πιάνει πάντα σέ ανυποψίαστα καί χαμηλής νοημοσύνης άτομα.

Ελα όμως που είμαστε υποψιασμένοι...