Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Kόντρα για τα κοιτάσματα και το μνημόνιο


Προσπαθεί ο Βελόπουλος να δικαιολογήσει τα λάθη του προέδρου του. Παόλαυτα είναι ο μόνος που μιλούσε για κοιτάσματα, όταν κάποιοι ξύναν την μύτη τους...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βελοπουλος εχει κανει τραγικα λαθη και οτι και να ειναι πρεπει να παραδεχτουμε οτι ηταν ο πρωτος που μιλησε με στοιχεια για τα κοιτασματα πετρελαιων, φυσικου αεριου και ορυκτου πλουτου. Το ζητημα ειναι ενα, καποιος πρεπει να συνεχισει να μιλαει για τα κοιτασματα γιατι στις επομενες εκλογες θα μαυριστει. Τα κοιτασματα ειναι το παρον και το μελλον της Ελλαδας. Η συνοχη της χωρας εξαρταται απο την εκμεταλευση τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ο πρώτος που μίλησε με στοιχεία για τα κοιτάσματα πετρελαίων, φυσικού αερίου και ορυκτού πλούτου.

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο της όλης υπόθεσης ποιο ειναι;
Παράγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ., εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ., ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ.,και τουρισμο... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ εχουμε τα παντα σε αφθονία, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σε ολα τα προιοντα και βενζινη 1,80 το λιτρο), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

Οrigin Hellania είπε...

Να φηγει απο το ΛΑΟΣ
να παει σε αλλο κομμα
και να θεσπισουν την ΑΟΖ...
Εχει κανει τραγικα λαθη....
Αλλα ειναι και ο πρωτος που ειπε και τα κοιτασματα....
Να παψει να ειναι ξεροκεφαλος και να μαθει να ακουει και λιγο.....

Modestus είπε...

Εγώ λέω να πάρει φόρα να πέσει από κανένα βράχο, ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς αυτόν τον προδότη. Και αυτός είναι ο χειρότερος μια και πουλούσε πατριωτιλίκι στην κυριολεξία με τα βιβλία του και όταν ήρθε η στιγμή να αντιταχθεί ψήφισε μνημόνιο Ι και συγκυβέρνηση διαπλεκομένου τραπεζίτη. Στον πατριωτισμό δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, μαύρο στον αλήτη.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ετσι ειναι τα πραγματα,μαλλον εχεις δικιο 11.29