Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Kαζάκης: Ο καμμένος μου οφείλει τουλάχιστον συγνώμη..


 Αυτά υποστηρίζει τώρα στο ράδιο του ΕΠΑΜ ο Δ.Καζάκης όσον αναφορά την προσέγγιση του Π.Καμμένου στο ζήτημα της μετάφρασης του βιβλίου που αφορά την "Μακεδονία". "Το ζήτημα είναι να συνεργαστούμε στα προτάγματα που συμφωνούμε και όχι που διαφωνούμε." Αργότερα το ηχητικό...

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό, λασπολογεί ο Καμμένος για ένα βιβλίο που μετέφρασε ο Καζάκης, το οποίο προφανώς δεν έχει ιδέα για τι μιλάει. Ο Καζάκης τα είπε έξω από τα δόντια. Επίσης είπε πως το ΕΠΑΜ δεν θα είναι ποτέ υπεύθυνο για την μη συνεργασία του ΕΠΑΜ με τον Καμμένο. Και λίγα είπε ο Καζάκης. Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα ο Καζάκης προσπάθει να έρθει σε επαφή με τον Καμμένο πολύ καιρό τώρα, και ο Καμμένος φυσικά δεν θέλει να έχει καμμία σχέση μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΚΑΖΑΚΗ .ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ
Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΡΓΚΙΟΖΗ?
νατε και στον διαλο σταλινα του κερατα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΩΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ;

ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !

kourtina είπε...

Μεταξυ Καζακη και Καμμενου...προτιμω τον Καζακη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η εκ' θέσεως - μή - αναφορά στους αλλοδαπούς εισβολείς και στις Ελληνοποιήσεις των δίαφορων μαο-μαο, δεν σε βγάζει πουθενά γάτε ... θα απευθήνεσαι στην μειοψηφία εσαεί ....

Και εάν ονειρεύεσαι βλαχοβαλκάνια ενωμένα, να γνωρίζεις ότι αυτό θα συμβεί μόνο, με τις διάφορες περιοχές (μόνο με χριστιανικό πλυθισμό, οι άλλοι ....) ώς υπαγμένες επαρχίες στην Ανατολικής Ελληνική Αυτοκρατορία.

Εκ του ιδιοκτήτου.

Ανώνυμος είπε...

1.58 o μπουμπουκος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά δεν είπε μονο αυτό ο καζάκης σήμερα στην εκπομπή..ανέλυσε την άποψη του για τα σκόπια και είπε ξεκάθαρα πως δεν πρεπει να αναγνωριστεί σαν κράτος υπο οποιαδήποτε ονομασία, κάντε ένα ποστ και γι'αυτό που είναι και η απάντηση για το αγκάθι του καμμένου ! συμφωνώ με καζάκη το όνομα ειναι μπλόφα για την ύπαρξη προτεκτοράτου

Kritikos είπε...

Ρε παιδιά εμείς που είμαστε κατά του μνημονίου γιατί να μπούμε στο τριπάκι δεξιοί και αριστεροί? Το θέμα είναι να υπάρξει ένα μέτωπο κατά του μνημονίου όπως είναι τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ας διώξουμε την ξένη ακρίδα και τα ιδεολογικά τα βρίσκουμε μετά. Τώρα υπάρχει ανάγκη να είμαστε όλοι ενωμένοι κατά του κατακτητή. Ας βρούμε αυτά που μας ενώνουν για να πάρουμε τη χώρα μας πίσω αλλιώς αν μας την πάρουν τελείως να τι θα την κάνουμε την ιδεολογία σ' αυτή την περίπτωση?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Το θέμα δεν είναι να δημιουργήσουμε αντιμνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ κλπ. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στο μέτωπο κατά του μνημονίου. Αυτό είναι ένα παλαϊκό αίτημα και μπορεί να τεθεί και σαν ερώτηση για τον Κο Καμμένο στη συζήτηση που θα έχει στο ΑΝΤΙΝΤΠ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τους οπαδούς των ανεξάρτητων Ελλήνων πως θα καταργήσουμε το γερμανικό προτεκτοράτο που λέει και το στέλεχος τους Γιώργος Τράγκας? Με ένα κεντροδεξιό αντιμνημονιακό κόμμα?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ για ένα αντιμνημονιακό άξονα, δεν με ενδιαφέρει αν είναι δεξιοί ή αριστεροί, έντιμους και πατριώτες θέλω, αλλά σε ένα μπλοκ για να ελέγχει ο ένας τον άλλον, γιατί τώρα δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κ@@# μου...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ???

http://www.ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_01.html

Ανώνυμος είπε...

@3:00 Συγνώμη ο Λέβέντης δεν είχε πεί για τον Παπαδήμο όταν είχε διοριστεί, τα καλύτερα λόγια?
Θα μας τρελάνεται? Όσο για τους λαθρομετανάστες που έχετε κολλήσει, ξέρετε σε πόσο χρονικό διάστημα θα την κάνουν μόνοι τους αν εγκαταλείψουμε το ευρώ? Τι θα στέλνουνε στις οικογένειές τους δραχμές? να τις κάνουν τι?
Για τα περι μασονίας είναι τουλάχιστον γελοίο.
Ο Καμμένος αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τον Καζάκη που προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του εδώ και μήνες (αυτό για μένα είναι τουλάχιστον ύποπτο γιατί φοβάμαι ότι είναι κι αυτός ανάχωμα του συστήματος για να συλλέξει την λαική δυσαρέσκεια όπως ο Κουβέλης)

σισιφος είπε...

δεν μπορω να σας καταλαβω οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω..εσεις που υπερασπιζεστε αυτη τη θεση του καζακη δηλαδη ειχατε αυτην την αποψη και απο τα πριν? θελετε να αλλαξετε τη χωρα και τις νοοτροπιες αλλα βλεπω οτι αν βγει ο ινστρουχτορας και πει οτι η γη ειναι τετραγωνη ειστε ετοιμοι να το υπερασπισετε μεχρι θανατου.τι λεει δηλαδη ο καζακης,δεν θελει την υπαρξη του προτεκτορατου.ωραια,κι εγω δεν ηθελα τον μπους προεδρο αλλα εγινε τι να κανουμε και τα σκοπια υπαρχουν,θα δεχτουμε και την ονομασια δηλαδη επειδη ειναι μπλοφα?? ε ρε γλεντια..
και ειμαι και μελος του επαμ αλλα προφανως πρεπει η αποψη μας να ειναι οτι λεει ο καζακης..

Kritikos είπε...

Απάντηση για τον 03:00 μ.μ.
Το site που παραπέμπεις προσπαθεί ανεπιτυχώς να σπιλώσει το ΕΠΑΜ και το Δημήτρη καζάκη χωρίς βάσιμα επιχειρήματα.
Όσων αφορά το α) επιχείρημα που αναφέρει το site για το σήμα του επαμ σε παραπέμπω σ' αυτό το site
http://gataki-gataki.blogspot.com/2011/06/blog-post_9428.html
Φρυγικός σκούφος: Κάλυμμα του κεφαλιού που συνήθως φορούσαν οι Φρύγες. Ένα είδος σκούφου με σήμα κόλουρου κώνου που η κορυφή του γέρνει η πέφτει μπροστά. Ήταν κόκκινου χρώματος. Ένα τέτοιο σκούφο φορούσαν οι ναυτικοί της αρχαιότητας. Σκούφια ανάλογου σχήματος φορούσαν οι Ιακωβίνοι στην Γαλλική Επανάσταση (1789-94). Από τότε ο φρυγικός σκούφος θεωρείται ως έμβλημα της επανάστασης και της ελευθερίας. Αλλιώς λέγεται δημοκρατικός ή κόκκινος σκούφος.

Λεζάντα: Αφίσα του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ). Θέμα: Η Δημοκρατία, με γυναικεία μορφή, οδηγεί τον ελληνικό λαό. Φοράει φρυγικό σκούφο με το γράμμα "Δ".

To τρίγωνο των Illumiati που λέγεται ότι περιέχει το σήμα του επάμ είναι το γράμμα Δ και όχι η πυραμίδα που χρησιμοποιούν σαν σύμβολο οι μασόνοι.
Όσων αφορά τις κατηγορίες β) και γ) που αναφέρονται στο site απάντησε ξεκάθαρα ο Καζάκης στη σημερινή του εκπομπή δεν έχεις παρά να ακούσεις τη σημερινή εκπομπή.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα της πατρίδας μας είναι μόνο το μνημονιακό? ότι θέλεται λέτε ρε παιδιά? δε βλέπεται το κακό που έρχεται ολοταχώς και έχει να κάνει με την ίδια την εθνική μας ύπαρξη? όσον αφορά το καζάκη, στο ρεσάλτο τον έχουν περάσει γενεές 14 και απο τα αριστερά μάλιστα, περισσότερα εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6276

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

@3:32 Φίλε μου αυτοί απλά πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, το γέλιο είναι ότι του χρεώνουν ότι τον προωθούν όλα τα ΜΜΕ και ξαφνικά έχει φάει πόρτα από παντού γιατί άραγε? Ρώτησες τους λασπολόγους

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ:

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=79&t=12264

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;

Kritikos είπε...

Ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι κάθε μέρα σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που του κάνει το κοινό. Αν μπορεί κάποιος απ' το resalto ή απ' οπουδήποτε αλλού να αποδείξει ότι είναι μασόνος ή ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη μασονία γιατί δεν το κάνει και προσπαθούν με ανώνυμες προβοκάτσιες στο internet να του σπιλώσουν την προσωπικότητα? Μήπως επειδή δεν τους συμφέρει οι πολιτικές θέσεις του ΕΠΑΜ και προσπαθούν τα το διαβάλουν με άλλο τρόπο?

Ανώνυμος είπε...

δόξα το θεό αδερφέ μου λίγη λογική την έχω, είμαι σίγουρος ότι την έχεις και εσύ. Αυτά που γράφουνε στο ρεσάλτο είναι απλά και λογικότατα.
Μη φανατίζεστε με πρόσωπα, γιατί πολαπλώς έχει προδοθεί ο ταλαιπωρημένος λαός μας από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρθογράφοι του ρεσαλτο δε έχουν πεί τίποτα για μασονία, έχουν πεί πολλά άλλα όμως σαφώς πιο ουσιαστικά και όχι τώρα αλλά από παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν μασόνος ο Καζάκης δε θα προωθούσε την εθνική ανεξαρτησία αλλά την παγκοσμιοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ; ΤΟ http://www.filoumenos.com ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ SITE. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι θέλουν να κατηγορήσουν το ΕΠΑΜ πετάνε μια σηκοφαντία στο internet, στο youtube, στην τηλεόραση προσπαθώντας να παραπληροφορήσουν τον κόσμο. Κανείς δεν προσπαθεί να του τα πει στα ίσια και εκείνος να μην έχει τι να απαντήσει. Ακόμα και αντιμνημονιακοί όπως ΣΠΙΘΑ και ανεξάρτητοι Έλληνες φοβούνται ένα δημόσιο διάλογο μαζί του. Ο Καζάκης είναι μασόνας που υποστηρίζει μια ανεξάρτητη Ελλάδα ο Καμένος που υποστηρίζει να παραμείνουμε στη συμμορία του Ευρώ είναι πατριώτης...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ολοφάνερο ότι ο Καζάκης είναι όργανο της οικογένειας Rothschild και του είπαν δεν πας εκεί στην Ελλάδα να εθνικοποιήσεις την τράπεζα της Ελλάδος που μας ανήκει,καθώς και την Εθνική τράπεζα που την ίδρυσε ο προπάππους μας

σισιφος είπε...

θα επιμεινω λιγο με κινδυνο να σας κουρασω,το αρθρο ειναι για το σχολιο του καμμενου για την μεταφραση του συγκεκριμενου βιβλιου και τη θεση του καζακη για το ονομα.θα ημουν ευγνωμων αν εσεις οι υπερασπιστες του καζακη καταθετατε την αποψη σας για την μακεδονια,την θελουμε ελληνικη,βλαχομακεδονικη η αλλη?και μεχρι να ερθει κατα τον καζακη η μερα της ενωσης της γιουγκοσλαβιας και της καταργησης του εκτρωματως των σκοπιων εμεις τι θεση εχουμε? δεν μας απασχολει το ονομα? και το αστειο ειναι οτι συμφωνω οτι το θεμα του ονοματος ειναι μπλοφα..

Kritikos είπε...

Σίσιφε μάλλον δεν άκουσες την εκπομπή του Καζάκη σήμερα. Άκουσέ την και άμα έχεις καμιά απορία από τη σαφή απάντηση που έδωσε ο Καζάκης γι' αυτό το ζήτημα κάνε την ερώτησή σου. Άλλωστε στο συγκεκριμένο ερώτημα έχει απαντήσει εμμέσως και σε άλλες ομιλίες του όταν μιλούσε για το σουλτανικό χρέος που κληρονόμησε η Ελλάδα απ'το βαλκανικό πόλεμο που είναι καταχρηστικό καθώς ο αγώνας ήταν εθνικοαπελευθερωτικός και όχι επεκτατικός. Άρα η Μακεδονία είναι ελληνική.

Polemistirios είπε...

Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν μόνο αφυπνισμένοι Έλληνες.
Με διαφορετικές αντιλήψεις αλλά πάνω απ' όλα Έλληνες.
Τις διαφορές μας τις ξανασυζητάμε μετά.
Τώρα προέχει το διώξιμο του εχθρού από την πατρίδα μας.

ΠΕΤΑΞΤΕ, ΚΑΨΤΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ «ΤΑΜΠΕΛΕΣ»

Δεξιά και Αριστερά και Αριστεροδεξιά, έχετε βάλει το GPS του σαθρού, προδοτικού συστήματος να σας κατευθύνει.

Διαχρονικά ξένες δυνάμεις εφάρμοζαν το «Διαίρει και Βασίλευε» και εμείς κουβαλώντας την κατάρα της φυλής αλληλοσπαραζόμασταν και «ταμπελοποιόμασταν» από τον πελοποννησιακό, τον εμφύλιο, έως σήμερα.
Κι όμως από τις Πλαταιές, έως την Πίνδο, και την Αντίσταση ο συμπολεμιστής σου δεν είχε ταμπέλα «Αθηναίος ή Σπαρτιάτης, Εθνικόφρονας ή Κομμουνιστής » ήξερες ότι ήταν όπως και εσύ, ΕΛΛΗΝΑΣ.
Στεκόταν δίπλα σου, στεκόσουν δίπλα του, κι απέναντι ο εισβολέας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ (ΣΥΜΒΟΛΟ) ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ" ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!!!!!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Kritikos είπε...

Ο Καζάκης είναι όργανο της οικογένειας Rothchild που θέλει την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ εσύ είσαι πατριώτης που θέλει να παραμείνει η τράπεζα της Ελλάδος ως έχει όπου το ελληνικό κράτος έχει μόνο το 6% των μετοχών και το υπόλοιπο δε μπορούμε να μάθουμε ποιοι το έχουν και το πιο πιθανό είναι να ανήκει στην οικογένεια Rothchild ου την ίδρυσε. Ο Καζάκης είναι όργανο της οικογένειας Rothchild που θέλει εθνικό νόμισμα, ενώ εσύ είσαι πατριώτης που θέλεις Ευρώ που να το εκδίδουν και να το ελέγχουν απ' έξω. Θυμίσου τι είπε ο Mayer Rothschild: "Δώστε μου το δικαίωμα να εκδίδω χρήμα και δε με νοιάζει ποιος βγάζει τους νόμους".

Ανώνυμος είπε...

@4:40 Ρε συ ειρωνικό ήταν το σχόλιο

Kritikos είπε...

Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Γιατί εδώ προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Καζάκη σαν υποστηριχτή σου σιωνισμού με μόνο επιχείρημα δήθεν μασονικά σύμβολα στο σύμβολο του ΕΠΑΜ και ιστορίες για αγρίους και πατριώτες όσους υποστηρίζουν την παραμονή στο Ευρώ, η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή (Τραπεζική) Ένωση είναι ένα εθνικό κεκτημένο που πρέπει να προασπίσουμε κλπ.

Ανώνυμος είπε...

4:35 μ.μ. πόσα κιλά σκατά έχεις στο κεφάλι σου ρε κάφρε; χαχαχαχαχαχαχα...
Ουστ καραγκιοζάκο, σε άλλη παραλία!!!

Ανώνυμος είπε...

4.12
ΣΙΣΙΦΟΣ Εγώ λέω οτι είσαι ένας ελεεινός προβοκάτορας ένας παρίας της συμφοράς

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΑΜΜΑ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ;ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ;ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΟ,ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΡΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΘΝΗ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ;
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ;Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ;ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ;ΠΑΛΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗ;ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ.ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ:ΔΙΩΞΕ ΑΠΛΕ ΛΑΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΩ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ;
ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΖΑΚΗ;ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;
ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

4:12
Τι πιο ξεκάθαρο από το να λές δεν σε αναγνωρίζω ώς κράτος- εξακολουθώ να λέω ότι εισαι προβοκάτορας-
Μεχρι πρότινος ηΕλλάδα δεν αναγνώριζεε κράτος Ισραήλ και καλά έκανε ακόμη δεν αναγνωρίζει ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου.Τι σε κόφτει εσένα αν η Ελλάδα αναφέρεται στα Σκόπια όπως και να ονομαστεί σαν ψευδοκράτος αυτό τους Αμερικάνους τους ενοχλεί περισσότερο απ'όλα .Φυσικά αυτό προυποθέτει και εμπάργκο εφόσον το χαρακτηρίσουμε ψευδοκράτος και για να το κάνεις αυτό χρειάζεται κυβέρνηση με αρχίδια.Και ο Καζάκης εχει τέτοια πολλά κιλά.

Ανώνυμος είπε...

5:35 αν ο καζάκης είχε πολλά κιλά με αρχ... τότε στις ομιλίες του θα έλεγε οτι σε κάθε παραβίαση του F.I.R θα έπρεπε τα τούρκικα f-16 να καταρρίπτονται.Γιατί δεν το λέει;

Ανώνυμος είπε...

5:30
Πλήρης διαστρέβλωση των όσων έχει πεί.Ο Λιακόπουλος και τα Χρυσά Αυγά σου το έχουν κάψει το ακατοίκητο.Σε λίγο θα χάσεις το σπίτι σου θα στο πάρουν πανήβλακα.Ομόνος που μπορεί να δώσει λύσεις είναι ο Καζάκης.Ελα γρήγορα στο ΕΠΑΜ όπως θάλθουν όλοι.Ακουσε με ασε τους Εβραίους και σταμάτα ναγοράζεις βιβλία ασπο αυτό τον τσαρλατάνο.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει στοιχειώδες IQ και μαθαίνει απο τα λάθη του, δεν ξαναπιάνεται κορόιδο απο τα λαμόγια του συστήματος.

Όποιος έχει τραφεί μέσα στο βαθύ Σύστημα είναι ύποπτος.

Κάποιοι, όχι μόνο θέλουν να μας πάρουν τη χώρα, αλλά θέλουν και να μας κλέψουν και την δυνατότητα αντίδρασης μέσα απο 'προκάτ' σωτήρες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
( 1)Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ.
2) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Η Ο ΓΑΠ Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

O 5:30 ΠΡΟΣ 5:43.
ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΛΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΗ-ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ.Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ,ΟΣΟ ΕΝΑ ΙΝΙΔΙΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΕΧΕΙΣ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝΤΑΙ.ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ;ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑ 5:43.Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΘΟΥΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

20% μειων μισθοι και συνταξεις.
17 νεα χαρατσια μεχρι των ιούλιο.
Τα γεωτρηπανα ετοιμαζονται στο αιγαιο.
Εταιρία στο λουξεμβουργο θα διαχειρίζεται την δημοσια και ιδιωτική περιουσία των ελλήνων.
Φαρμακα απο το πακισταν και την ινδια θα δοκιμαζονται στον ελληνικο πλυθησμό.
Καποιοι ακομα και τώρα βγαζουνε δισ από το ξεπούλημα μιας χώρας.

Αλλα αυτό που προέχει αυτη τι στιγμή είναι η συζήτηση για το τι πιστευει ο Καζάκης για Σκοπια/Μεταναστευτικό. Όπως αμερική ένα πράμα που αν μπεις εμπόδιο στο δρόμο τους το πρώτο που κάνουν είναι να ξεσκονίσουν το παρελθόν σου για τυχόν σκοτεινα σημεία και αν δεν βρουν τίποτα τόσο το χειρότερο, πάντα θα υπάρχουν χάχαλοι που είναι έτοιμοι να χάψουν οποιαδήποτε βρωμιά τους σερβίρεται.

Ανώνυμος είπε...

πειτε ενα κινημα στο οποιο πρωτοστατισε ο καζακης.
Ουτε στα διοδια,ουτε στο χαρατσι,ουτε στις πατατες.Με τοσο κοσμο πλαι επρεπε οχι μονο να ειχε ξεκινησει τα παραπανω κινηματα αλλα να ειχε διαλυσει τις τραπεζες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5:43.
ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙ ΤΟΛΜΗ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ.
ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝ... ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧ.. ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.


Τουρκικό "σάρωμα" στο Αιγαίο πριν και μετά τις "αφοπλιστικές" δηλώσεις Δ.Αβραμόπουλου



Πάρτι στο Αιγαίο από την τουρκική Αεροπορία σήμερα, την επαύριο των δηλώσεων του Έλληνα υπουργού Άμυνας ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πρόθεση να επενδύσει στην ασφάλεια της χώρας, αλλά και λίγο μετά την επίσκεψή του και τις νέες δηλώσεις του στην Κρήτη.

Λίγα μίλια από το σημείο που βρισκόταν ο Έλληνας υπουργός στην 115 ΠΜ και μιλούσε περί "ετοιμότητας" (προφανώς δεν τον έχουν ενημερώσει για τις διαθεσιμότητες της 115 ΠΜ, τις πραγματικές διαθεσιμότητες όχι αυτές που στέλνουμε στο ΝΑΤΟ), εννέα (!) σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών "κλείδωναν" το Αιγαίο από το Βορρά μέχρι τις ακτές της Κρήτης.

Συνολικά τουρκικά 27 αεροσκάφη, από τα οποία τα έξι ήταν ελικόπτερα, προχώρησαν σε διαδοχικές ασκήσεις ΤASMO, προσβολής, σκαφών επιφανείας, υποβρυχίων και αεροπορικής απαγόρευσης.

Επρόκειτο για μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης την οποία πολύ δύσκολα κατάφερε να αντιμετωπίσει η ΠΑ και χρειάστηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρεθούν στον αέρα ετοιμοπόλεμα αεροσκάφη, αλλά και οι εφεδρείες τους στο έδαφος.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε 20 παραβάσεις των κανόνων του FIR και 5 παραβιάσεις και φυσικά καμία εμπλοκή, αφού τα ελληνικά μαχητικά πλέον παραμένουν σε "απόσταση ασφαλείας"...

Ανώνυμος είπε...

5.46
Γιατί ρε παιδιά είστετόσο εμπαθείς με τον Καζάκη ,να σας πω γιατί ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που λέει όλη την αλήθεια ,όλοι οι άλλοι είναι λαγοί του συστήματος.Ακούστε τον τι έλεγε σήμερα για 4000 ευρώ θα σας κατασχέτουν το σπίτι σας.
ντε και να ξαναπούμε τι λέει για τους λάθρο.1.Πρωτεραιότητα στην εργασία έχουν οι Ελληνες
2.Κατάργηση των συμφωνιών Δουβλίνο 1 ΚΑΙ 2 Αυτό δεν γίνεται εντος ΕΕ Τι συμβαίνει τότε Διαβατήρια και Visa για όπου γουστάρουν αντε να τους πληρώσουμε και το εισητήριο.3.Απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος -λειτουργία υπηρεσίας προστασίας εθνικού νομίσματος όπως παλιά με την δραχμή.4.Καί τέλος οι τράπεζες δεν τους μετατρέπουν τα χρήματα σε συναλλαγμα.Ποός απ αυτούς θα παραμείνει.Κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Προς 5.30 Ρε φίλε ή δεν κατάλαβες ή το κάνεις για προβοκάτσια. Λες οτι ο Καζάκης είπε θα βάλει ηλεκτρονικό χρήμα. Σου λέω λοιπόν οτι είπε πως αφού μια δημοκρατική κυβέρνηση αποφασίσει να γυρίσει σε εθνικό νόμισμα, τότε τα χαρτονομίσματα των ευρώ που κυκλοφοράνε σήμερα στην Ελλάδα που είναι κατά τον Καζάκη 38δις, θα τα πάρει (όσα μπορέσει τέλος πάντων, αυτός λέει οτι 20-25δισ θα μπορέσει να τα μαζέψει)και θα τα βάλει στα υπόγεια της Τράπεζας Ελλάδος(η ο οποία σημειωτέων θα έχει εθνικοποιηθεί), και έτσι αυτά τα χαρτονομίσματα θα παίξουν το ρόλο του συναλάγματος. Στο λαό φυσικά θα κόβει και θα μοιράζει εθνικό νόμισμα αντί για τα ευρώ που είχε. Ετσι τα ευρώ θα χρησιμεύουν για να εισάγει τα απαραίτητα πχ. καύσιμα, για την αρχή. Εγώ έχω παρακολουθήσει πάντως όλες τις ομιλίες του καζάκη, αφού φροντίζει και τις ανατρά όλες, και βλέπω οτι αυτά που λέει είναι δεμένα και τα μόνα που μπορούν να μας βγάλουν απο αυτό το βούρκο που μας βυθίζουν αυτοί οι δωσίλογοι, και για αυτό είμαι μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

6.07
Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως [[Ερπετοειδή]] και άλλα συναφή.
Ο Δαλαπατρίδης απόθανε αφησε όμως αξιους συνεχιστες όπως του λόγου σου.,εξάλλου δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος απο τον ειρμό των σκέψεων σου ότι χρωστάς της Μιχαλούς και το πρόβλημα είναι ότι κλείνει και το Δρομοκα'ί'τειο κοινώς Δαφνί.Για σου μιγκάλε απάνω τους και τους φάγαμε με τη μια.Μ'έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

6:32.ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 5:43 ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ.ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ;ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ;ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ!
Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!
ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!ΗΔΗ 30 ΜΕ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνας. Μπραβο παιδια,φαγωθητε μεταξι σας,αυτο ακριβος θελουν! Αντι να δουμε πως θα γινη ενα μεγαλο κινιμα να διωξη το καρκινομα απο την χωρα τρωγοσαστε απο τωρα για δευτερευωντα αυτη τη στηγμι πραγματα,[διερη και βασιλευε] Η Βλακεια ειναι ανηκιτη τελικα,και με τετια μυαλα ασπρη μερα δεν βλεπουμε.Πιστευω οτι η πεινα και η εξαθλιοση θα μας συνετησι τελικα,αλλα εως τοτε εχει ο Θεος.Καλο κουραγιο σε ολους απο καρδιας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 6:07 Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι απο εσας το παιζετε Χριστιανοι και ερχετε ο 3 παγκοσμιος και τα πεινασουμε και στο τελος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ακου λοιπων εσυ δεν εισαι ο μονος Χριστιανος και η αλλοι μασονοι και εσυ ξερεις καλιτερα το τι θα γινει στο κοσμο απο ολους και μιλας βασει τις προφητειες των πατερων για δικου σου σκοπους.

Εγω και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ειμαι και θα συνεχιζω να ειμαι με το ΕΠΑΜ και το Καζακη γιατι ειμαι ελληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και δεν μου αρεσει να βλεπω την χωρα μου ετσι.

Εσυ κατσε να περιμενεις τον τριτο παγκοσμιο πολεμο οταν ερθει.

Ανώνυμος είπε...

ο 5:30 ΠΡΟΣ ΤΟΝ 6:36
ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 2.07 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΛΕΕΙ:
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ,ΤΟ ΝΩΠΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΛΕΟΝ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΥΡΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=UW16uQjML6s

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 6:51.ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΜ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΣΟΝΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΚΑΖΑΚΗ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ;ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΘΕΟΙ;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΘΕΟΙ;
ΟΙ 300 ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ!



Η "Κάρτα του Δικηγόρου" !


σχόλιο ID-ont: Μια ακόμη κάρτα τέθηκε σε κυκλοφορία. Πρόκειται για την "Κάρτα του Δικηγόρου" (έτσι την ονομάζουμε εμείς). Έχει δοθεί σε 500 δικηγόρους και παρέχει δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής (δυνατότητα που θα δοθεί προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά, στο τσιπάκι της Κάρτας του Πολίτη). Θα χρησιμοποιείται για την πρόσβαση του δικηγόρου στα ηλεκτρονικά - διαδικτυακά συστήματα των δικαστηρίων. Δεν γνωρίζουμε τις τεχνικές της προδιαγραφές, μπορεί να περιέχει τσιπάκι (είτε εξ επαφής είτε εξ αποστάσεως-RFID) μπορεί να έχει μόνο μαγνητική ταινία, μπορεί να έχει και τα δύο. Πάντως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" της οποίας, στο τέλος, το ηλεκτρονική κλειδί θα είναι "Κάρτα του Πολίτη" που λογικά θα ενσωματώσει και την "Κάρτα του Δικηγόρου", όπως τόσες άλλες κάρτες που στο μεταξύ θα δημιουργηθούν.

Διαβάστε κατωτέρω την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου για την "Κάρτα του Δικηγόρου", καθώς και ένα σχετικό με το θέμα δημοσίευμα.

http://id-ont.blogspot.com/2012/03/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

6:59
Το μυαλο σου είναι καμμένο και το αποτέτοιο σου μικρό σαν μπάμια γιαυτό τόέχεις ρίξει στο μεταφυσικό σταυρούς και τέτοιες παπαριές.Μπορεί όμως να κουνάς και τις αχλαδιές όπως οι κολλητοί σου στο Αγιο Ορος-βλέπε βαρέλι το ξέρεις έτσι-.Παντως είσαι ανθρωπάριο για πολλά γέλια και πολλές κλωτσιές.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η WIKIPEDIA:

"Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας."

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΕΙ:

"Υπό την κλασική μορφή της νόσου, όπως οριοθετήθηκε από τις εργασίες του Γάλλου Φ. Σασλέν και του Αυστριακού Ε. Μπλόυλερ, όπου και ομοφωνούν γενικά οι κλινικοί ιατροί, η σχιζοφρένεια δημιουργεί βαθιά μεταμόρφωση και ειδικότερα τη διάλυση της προσωπικότητας όπου και περιλαμβάνει:

Ασυμφωνία ιδεών, επιθυμιών, αισθημάτων, λόγου, χειρονομιών και πράξεων με αμφιθυμία (αλληλοσυγκρουόμενα αισθήματα).
Απώλεια επαφής, με την πραγματικότητα, αυτοαναδίπλωση σε φανταστικό εσωτερικό κόσμο (αυτισμός), με διαταραχή σχέσεων."

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ 2ο ΣΥΜΠΤΩΜΑ "Απώλεια επαφής, με την πραγματικότητα..." ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ SITES ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ; ΠΕΤΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:59

1. Εγω ουτέ πανιβλακα σε ειπα ουτε σε εβρισα.

2. Ποιος σου ειπε οτι εγω κανω τον χριστιανό και δεν ειμαι. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το λες αυτο.

3. Οσον αφορα οτι καποιοι δεν πιστευουν στον χριστιανισμο ειναι γιατι εχουν ατομα σας εσενα που πιστευουν χαζομαρες και τους αποθουν απο την θρησκεια μας.

4. Ναι μαθε οτι υπαρχουν και πατριωτες ελληνες που πολεμισαν στην αλβανια. Ο παππους μου δεξιος στην ιδεολογια πεθανε με τον φιλο του και συμπατριωτη αριστερο στην ιδεολογια μεσα σε ενα ποταμι στην αλβανια. Ξερω την οικογενια αυτη μιας και ζουμε στην ιδια πολη. Οποτε σταματα την προπαγανδα δεξιου - αριστερου αυτα ειναι για αγραματους και δεν τα μασαμε.

5. Οσων αφορα τις καρτες εχω να σου πω οτι με το μαχαιρι αφερεις ζωη η κοβεις και ψωμι. Ετσι και η τεχνολογια μπορει να κανει και καλο και κακο αναλογος πως την χρισημοποιεις. Ανοιξε το πορτοφολι σου να δεις την καρτα απο το μηχανημα τις τραπεζας εχει chip η οχι.

Τι λεει ο καζακης ως μια λυση μεχρι να βγει η δραχμη θα χρησημοποιεις την καρτα αυτή. Αρα ουτε καρτα θα σε δωσει ουτε σου λεει οτι δεν θα βγει δραχμη σε χαρτονομισμα. Αυτο ειναι μια λυση που το ΕΠΑΜ μπορει να μην την εφαρμοσει αν ολοι αποφασισουν κατι αλλο γιατι δεν ειναι μονο ο καζακης στο ΕΠΑΜ αλλα και ολοι εμεις.

Μαθε να ακους και να διαβαζεις ολες τις αποψεις και μετα να μιλας και να σχολιαζεις.

Ανώνυμος είπε...

O 6:59 ΠΡΟΣ 9:00.
ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Τι έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος για τις κάρτες…

Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε”.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WjKYt4631ko
ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00 ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΛΕΕΙ:
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ,ΤΟ ΝΩΠΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=UW16uQjML6s

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00.ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ.
ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ,ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ,ΚΑΡΤΑ,ΚΑΡΤΑ,ΚΑΡΤΑ....
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00.Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994.
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00.ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ;
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ;
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00 ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ TON ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:00.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ.
ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994.

Γέροντας Παϊσιος: «ἀδελφοί, μᾶς ἐξαπατοῦν μέ τερατώδη ψέματα. Δέν πρόκειται, μέ ὅσα αὐστηρά οἰκονομικά μέτρα κι ἄν λάβουν, νά ξεχρεώσουν»
Ἐπέβαλαν στήν χώρα μας ἕνα πολύ μεγάλο ἐξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο ποῦ, ὄχι μόνον νά μήν μποροῦμε νά τό ξεχρεώσουμε, ἀλλά οὔτε τούς τόκους αὐτοῦ του δανείου νά μήν προλαβαίνουμε. Μέ αὐτό καταφέρνουν μέ εὔλογη δικαιολογία νά ἐπιβάλουν στό λαό ἕνα οἰκονομικό πρόγραμμα ἐξόντωσης ἐως ἐσχάτων. Θά ἐπιβάλλουν συνεχῶς νέα οἰκονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ἀσήκωτους καί παρά πολλά ἀλλά μέτρα, ἔτσι ὥστε νά κάνουν τό λαό να ἀγανακτήσει. Καί τί θά πετύχουν μέ αὐτό; Ἀκοῦστε. Ὁ λαός καταπιεζόμενος ἀπό τά δυσβαστακτα οἰκονομικά μέτρα θά ζητάει κάποια στιγμή νά ξανασάνει, ἀλλά αὐτή τή στιγμη δέν πρόκειται νά τοῦ τή χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον ἕως ὅτου σκύψει τό κεφάλι τοῦ ἐντελῶς στό ἔδαφος, δηλώνοντας τέλεια ὑποταγή στό καινουργιό τους σύστημα. Θά λένε, ἔχετε δίκιο ποῦ διαμαρτύρεσθε, ὅμως ἔχετε μεγάλο ἐξωτερικό χρέος καί αὐτοί πού ἔχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, γιά νά μή σας επιβαλουμε ἄδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει νά ἀποδεχθεῖτε τό τέλειο σύστημα ηλεκτρονικου οἰκονομικοῦ ἐλέγχου. Ἔτσι ὥστε νά βλέπουμε ποιοί εἶναι οἱ νομοταγεῖς πολίτες καί ποιοί φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θά παρέχουν μέσω τουηλεκτρονικου οἰκονομικοῦ συστήματος πολλές διευκολύνσεις καί προτεραιότητες, μέ τίς ὁποῖες θά ξεγελοῦν τόν κόσμο ὅτι θά ἀνακουφιστεῖ λίγο οἰκονομικά. (…)
Ἀδελφοί μας ἐξαπατοῦν μέ τερατώδη ψέματα. Δέν πρόκειται μέ ὅσα αὐστηρά οἰκονομικά μέτρα κι ἄν λάβουν νά ξεχρεώσουν τό χρέος μᾶς αὐτό, γιατί δέν...

ἐξυπηρετεῖ τούς σκοπούς τους ἡ ὕπαρξη μιᾶς εὔρωστης, οἰκονομικά, Ἑλλάδας (.…) Ἔτσι καταφέρνουν νά μᾶς φέρνουν στό δίλημμα καί νά ἀναγκάζουν τούς πολιτικούς μας νά μᾶς λένε: ὑποφέρουμε ὅλα αὐτά, γιατί δέν συμμορφωνόμαστε μέ τίς ὑποδείξεις τῶν ἑταίρων μας, ἡ λύση εἶναι μία: νά καταργηθοῦν τά σύνορά μας …

Ἀπό τό βιβλίο "Σκεῦος Ἐκλογῆς" σέλ. 420-422

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο φιλε μονο το επιπεδο σου απο τον τροπο που μιλας σε υποβιβαζει.

Δεν χρειαζετε να μου πεις τι ειπε ο γεροντας εχω διαβασει παρα πολλα και συμφωνω μαζι του. Μονο που ο γεροντας τα ελεγε για να σε ξυπνηση και να αντισταθεις. Παρολα αυτα εσει εμαθες να μην ακους καμια αλλη γνωμη και απλα να περιμενεις στο καναπε σου.

Γιατι αν δεν συμφωνεις με οσα λεει το ΕΠΑΜ θα μπορουσες να μας πεις την δικια σου προταση και οχι να χωριζεις τον κοσμο. Ο αληθινος χριστιανος δεν θα ξεχωριζε αριστερους με δεξιους. Αλλα η εισαι τοσο φανατισμενος και μπερδεμενος η κανενας πληρωμενο τρολ που τον εχουν να γραφει στα forum.

Ανώνυμος είπε...

ο.44, Οταν εισαι περιορισμενης αντιληψεως οπως εισαι εσυ,εχε υποψην σου πως αναμεσα μας ζουν οι ανθρωποι της διπλανης πορτας.Αυτοι λοιπον οι ανθρωποι ειναι πνευματικα και ψυχικα πολυ ανωτεροι απο ολους εμας.Ειναι ΓΟΝΟΙ και εχουν το πλεονεκτημα να γνωριζουν πολλα !!!Ο κυριος 6.7 ειπε αυτα που πραγματικα θα συμβουν...και ο λογος του ειναι αξιος σεβασμου και περισυλογης για τους αδαεις σαν εσενα.....Ανοιξε τα ματια σου και ψαξε να βρεις την αληθεια μονος σου για να γνωρισεις σε τι κοσμους ζεις.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που γραφει με κεφαλαια γραμματα ρε παιδια, ειναι σχιζοφρενης, καλα δεν το καταλαβαινετε?ειναι δυνατον να τον παιρνετε στα σοβαρα και να κανετε διαλογο μαζι του?για ονομα του θεου και λιγο επιπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:03 ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
ΞΥΠΝΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ.
ΞΥΠΝΑ!ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΤΑ ΠΡΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ,ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!
ΞΥΠΝΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ,ΞΥΠΝΑ!

σισιφος είπε...

5.21 5.35 εξακολουθησε να με λες προβοκατορα κι αν θελεις και περκουλατορα στα παπαρια μου τα μεγαλα. κι εγω εξακολουθω να λεω αυτο που πιστευω,εγινα μελος του επαμ και ειμουνα ως σημερα γιατι συμφωνω με τις πεντε βασικες του αρχες.αυτες για τις οποιες δημιουργηθηκε.δεν εγινα μελος για να εχω πολιτικη καθοδηγηση για το ονομα των σκοπιων ουτε για το τι ειδους οικονομια θελω ουτε για τιποτε αλλο.η πολιτικη αντιληψη,αναλυση και αποψη δεν δημιουργηθηκε απο προχτες που βγηκε ο καζακης στο προσκηνιο και δεν χρειαζομαι μαθηματα πολιτικης ιστοριας και σκεψης.ειπα απο την αρχη οτι συμφωνω στο οτι το ονομα ειναι μπλοφα αλλα σε μια δεδομενη κατασταση παιρνεις και μια δεδομενη θεση.το ψευδοκρατος στην κυπρο οπως και η παλεστινη τελουν υπο κατοχη και δεν τις αναγνωριζανε ως κρατη οι περισσοτερς χωρες του κοσμου οχι μονο η ελλαδα, τα σκοπια δεν εχουνε καμμια σχεση και τα εχουνε αναγνωρισει ως χωρα οι παντες.το να εχεις μια γενικολογη πολιτικη θεωρια για τα πραγματα ειναι θεμιτο και μαλλον αναγκαιο η πρακτικη ειναι ομως σχεδον παντοτε αλλη εκτος κι αν εισαι κομμουνιστης...το ονομα δεν ξερω αν ειναι μειζον,σιγουρα ομως ειναι μειζον και αυτο ηξερα μεχρι τα τωρα οτι το επαμ δεν ειναι πολιτικο κομμα με σαφη θεση σε ολα αλλα μετωπο των πεντε θεσεων.και ο καθενας με τις αποψεις του,ετσι δεν λεει ο ινστρουχτορας? βλεπω τωρα οτι μολις κανεις διαφωνησει σε κατι που λεει ο πατερουλης στελνει τα κανις να του γαβγισουνε.εγω μπορει να ειμαι προβοκατορας αλλα δεν ειμαι ουτε αρνι ουτε σκυλι κανενος τσομπανη. παρεπιπτοντως δεν εχω υπηρετησει κανενα πολιτικο κομμα ποτε σε αντιθεση με τον τσομπανακο σου που τωρα που μαζευει ως φαινετε ψηφαλακια βρισκει κακο τον περισσο που απο τα 18 του ως λεει υπηρετησε.αιντε μικροι μεγαλοι στα καφενια

Ανώνυμος είπε...

11,3 Aν διαβασες τον Παισιο θυμησου τι ελεγε !!!! Να ψυφησετε αυτον τον πολιτικο που μιλαει για ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!! Αυτη τη στιγμη μονον ο Καμμενος μιλαει γιαυτα....Ο Καζακης δεν μιλαει για Πιστη και Ορθοδοξια !!!Αυτο ειναι για μενα πολυ και ακρως σημαντικο!!!! Ξαναδιαβασε τον Παισιο και ειμαι σιγουρος οτι θα απεγκλοβιστεις.......

Ανώνυμος είπε...

epam me dhmhtrh kazakh..dhmhtrh eimaste mazi sou...dagkoto fetos...

Ανώνυμος είπε...

o dhmhtrhs einai o monos pou axizei na bgei prothipourgos.........elate se mia omoilia tou na deite poso kosmo mazevei..

Ανώνυμος είπε...

5,17...Ti να ρθουμε να κανουμε αγορινα μου στον Καζακη!!!!Καλα τα λεει ο ανθρωπος αλλα υστερει σαυτο που δεν θαπρεπε να υστερει.Στην ΠΙΣΤΗ !!!!!Και οποιος ειναι ΑΠΙΣΤΟΣ δεν εχει χωρο ουτε στην καρδια μας ,ουτε στα πιστευω μας ,ουτε μπορει να κουμανταρει αυτον τον ρημαγμενο τοπο.....Αν εισαστε αληθηνοι ΕΛΛΗΝΕΣ θα προσεχατε αυτο το σημειο που σας λεω για την ΠΙΣΤΗ μας και θα καταλαβαινατε γιατι ο Καμμενος εχει ξεσηκωσει τους περισσοτερους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Μιλαει στην ψυχη μας βρε παιδια !!!!! ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ,αλλιως μην προσπαθειτε με θεωριες και αλαλαγμους να μας προσελκυσετε....Αν παλι αποδειχθει πως ο Καμμενος μας βγει ψευτικος τοτε παλι εμεις οι ιδιοι θα τον στειλουμε εκει που του επρεπε....Δεν ειμαστε κολλημενοι σε προσωπα αλλα στις εκφρασεις της ψυχης του.....Γιατι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ΨΥΧΗ και ΠΝΕΥΜΑ!!!! Κι ευτυχως εχουμε αφυπνηστει και οδηγουμαστε πλεον απο ΑΥΤΑ!!!!Αρκετα χρονια ειμασταν σε ληθαργο !!!! Αλλα επρεπε να πονεσουμε για να κοιταξουμε βαθεια μεσα στον εαυτο μας και να καταλαβουμε τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας....Και περισσοτερο ,να μαθουμε να ΑΚΟΥΜΕ....ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ εχετε ακομη λιγο καιρο.....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις παιδιά ελεος με τη μαλακια του καθένα λασπολόγου, ασχολειστε με τα κολημένα φασιστάκια που δεν μπρουνε να ξεκολήσουν το μυαλό τους. Ο άνθρωπος εχει πει σε πάρα πολλές ομιλίες κα προσπάθησε με επιτυχία και απάντησε με αλήθειες σε μια προς μία σε ολες τις συκοφαντίες. Ακομη μια φορα πάρτε την απάντηση του σε γραπτό για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/blog-post.html και για τα σκοπια έχει πει σε διαφορες πόλεις "είναι κράτος πλαστό, υβρίδιο προϊόν διαμελισμού και θα πρέπει να εκλείψει" Να μην κεχνάτε οτι στο κινημ ά του δεχεται κάποιον βαζοντας ως ενα βασικο κριτηριο ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!! Δεν βάζει προταγμα καποια ιδεολογια δν λεει να εισαι τάδε ιδεολογια νε ερθεις λέει ελα και αγωνισου αρκει να είσαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ αυτα τα δυο μαζί!
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ! το λεει συνεχεια μαλιασε η γλώσσα του κι εσεις λέτε αυτο που θελετε να ακουσετε οτι ειναι συνομωσία μασωνεία κλπ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΚΑΖΑΚΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ; ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ; ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;