Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

H δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης έδιωξε τους πατατοπαραγωγούς


Θα πέσει χοντρό κράξιμο της Καλυψώς Γούλα, από τον Μύρτσο αύριο !
Η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης αποφάσισε να...καταστείλει το «κίνημα της πατάτας». Νωρίς σήμερα το πρωί αποφάσισε ότι πρέπει να τηρηθεί η «νομιμόμητα» και σε επιχείρηση που έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους ζήτησε από..

τους πατατοπαραγωγούς ν' απομακρυνθούν από το χώρο εαν δεν έχουν άδεια για την κατάληψη του. Οι πατατοπαραγωγοί ισχυρίζονται ότι έχουν άδεια, αλλά τελικά εισέπραξαν πρόστιμα.

Τώρα θυμήθηκε η Δημοτική Αστυνομία να ξυπνήσει από τα χαράματα και να αναλάβει δράση κατά των... παράνομων πατατοπαραγωγών! Αφήστε, βρε, τον κοσμάκη να φάει καμιά κανονική πατάτα. Τόσες «χοντροπατατιές» έχει φάει τόσα χρόνια από τους κυβερνήτες της συμφοράς! Εκεί παρακάτω στην Αριστοτέλους θα ξυπνήσει κάνα ξημέρωμα -στις 12 ας πούμε- για να μαζέψει κανένα τραπεζοκάθισμα; Γιατί σε λίγο δε θα λέγεται πλατεία Αριστοτέλους, αλλά «ιστορικό καφέ Αριστοτέλους», όπου λόγω της ιστορικής αξίας της περιοχής ο καφές κάνει όσο 20 κιλά πατάτες.

Ο κόσμος πάντως, πρόλαβε να πάρει αρκετά σακιά πατάτες, πριν την επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας.




TAXALIAμε πληροφορίες από seleo.gr και thestival.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας δωσει το οικοπεδο του καποιος στην Θεσσαλονικη για λιγες ωρες να σταθουν τα αυτοκινητα των παραγωγων για πώληση πατατας και ετσι ο μπουταρης να μη μπορει να τους κανει τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

Τα πακιστανια δεν τα πειραζουν,και πουλανε τα σκατα τουσ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος επιχειρηση να κοψει κληση σε πατατοπαραγωγό βαζει το κεφαλι του στο τραστο. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟΧΟ!!!!! Δεν αθωώνεσαι με το να υπακους σε παρανομες διαταγες. Αυτό το ελυσε η δικη της Νυρεμβεργης.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Η Δ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΥΤΑΞΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛ.ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΔΕΙΑ ,ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ,ΚΡΑΝΟΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ+ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειναι απιστευτοι!! δεν παιζωνται!!! Οι μαυροι και πακιστανοι δηλαδη ανενοχλητοι??? ,Το να εισαι Ελληνας ειναι παρανομο??Δωστε στον κοσμο να φαειιιι....γιατι θα σας Φαει λαμωγιααα του κερατα!!
ΥΓ:ειμαι περιεργος αν παω διπλα στους μαυρους και πουλαω και γω πραματια ...λετε να εχω προβλημα???

Ανώνυμος είπε...

Ο μέθυσος μπουτάρης γιατί δεν διώχνει τους λαθρο μετανάστες με τους μπάνκους που πουλάνε σαβούρες παράνομα θα απάντηση καμια φορα επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!!!!! ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΕΦΤΕ? ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !! ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ...!!!

Ανώνυμος είπε...

δημοτικοί αστυνομοι = καταδότες της εποχής.

όσοι το αρνηθούν να μου πουν τη δουλειά που κάνει και τι προσφέρει η δημοτική αστυνομία.

...και μετά θα σας παρακαλέσω να δείτε και τι μισθό παίρνουν για το έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτύρεστε;;;;;;;;;;
Ο μεθύστακας δεν έγινε μόνος του δήμαρχος..
Κάποιοι μακάκες με μνήμη χρυσόψαρου τον ψήφισαν ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ

Ανώνυμος είπε...

μπασταρδος και μουνι εισαι και φαινεσαι.Παρεπιπτοντως 700ευρω περνουν εξυπνε που ξερεις και ρωτας.

Κώστας Κωνιδικιώτης- Ξυλουργικές εργασίες είπε...

EAN ISANTE TOYRKI I TATATOPARAGOGI THA TOYS EDIOHNE O MPOYTARIS???????

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΟΙ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΛΗΣΗ. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΑΝΑΒΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΥΣΤ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tι λες ρε μαλάκα 10:12 που ενδιαφέρθηκες ξαφνικά για τα μανάβικα. Σοβαρά οι πατατοπαραγωγοί ήταν παράνομοι; Το λες αυτό και δεν ντρέπεσαι; Πες μου κάτι που λειτουργεί νόμιμα στη Θεσσαλονίκη...Έχεις περάσει από την Δ. Καραολή καθημερινή εργάσιμη στις 10 το πρωί; Έχεις δει τον στόλο των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων που αφήνουν μία λωρίδα με το ζόρι; Πού είναι η δημοτική αστυνομία, τραβάει το πετσάκι της να μεγαλώσει; Που όταν βρέχει λουφάζουν στην τρύπα τους; Και θυμήθηκαν ξαφνικά κυριακάτικα τη...νομιμότητα και με καταρρακτώδη βροχή; Για πέρνα από την Τσιμισκή να δεις τους μαύρους που πουλάνε ρολόγια και τσάντες έξω από τα καταστήματα... Πόσες φορές έχει επέμβει η δημοτική "αστυνομία"; Αλλά βέβαια από τους μαύρους δεν μπορούν να εισπράξουν πρόστιμα, μόνο φτηνό εμπόρευμα. Το μέλι βρίσκεται στις κλήσεις και στους φόρους που έχετε πνίξει τον κόσμο, με αποτέλεσμα ο Δήμος Θεσσαλονίκης να θεωρείται ο ακριβότερος της Ευρώπης. Παλιοκλέφτες του κερατά που τα έχετε κάνει πλακάκια με τα καφέ της Αριστοτέλους (με το αζημίωτο βέβαια) και έχετε καταντήσει την ιστορική πλατεία ένα άθλιο μπουρδέλο. Αλλά βέβαια, τα καλά και συμφέροντα πάνω από όλα. Τα έχουμε καλά με τους μαγαζάτορες γιατί τους αρμέγουμε κάθε τόσο και κάνουμε έργα βιτρίνας (πεζοδρόμια, δημαρχεία, πλακόστρωτα) και το κλέψιμο πέφτει σύννεφο. Ο κόσμος σας έχει καταλάβει τι τσογλάνια είστε και οσονούπω θα σας κυνηγήσει. Να φοβάστε από εδώ και μπρος τσουτσέκια του κερατά. Οι πατατοπαραγωγοί σας έφταιξαν μουνόπανα. Και πού είστε, ειδοποιήστε τα αφεντικά σας τους μεσάζοντες (που είδαν ότι χάνουν το μέλι, γιατί πρώτη φορά ο κόσμος τους ξεπέρασε και μπόρεσε να προμηθευτεί με φτηνά προϊόντα χωρίς καπέλο) και όλους τους μαυραγορίτες ότι είναι λίγα τα ψωμιά τους. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα και όταν ξεχυθεί δεν θα γλιτώσει κανείς από όλους αυτούς τους δοσίλογους και ληστοσυμμορίτες που έχουν ρημάξει τον τόπο τα τελευταία 60 (και όχι μόνο) χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Άγόρασα σήμερα άπό τήν αριστοτέλους 20κιλά πρός 0.29..δέν τίς χρειαζόμουνα,όμως τό γουστάρησα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...Τά άρ..ια οί χονδρέμποροι πού πουλάνε 3φορές έπάνω τής αίγύπτου,νά τίς βάλουν τώρα στόν κώλο τους

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε καραγκιοζαρε 10.02 που σε έφταιξαν οι πατατοπαραγωγοί,γιατί ρε μουνόπανο δε πα να πιάσεις κανένα πακιστανό επάνω από την καμαρα στον άγιο γεώργιο που το έχουν κάνει τζαντιρομαχαλα και πουλανε μαλακιες,και αν έρθει κανένας τουρίστας νομίζει ότι βρίσκετε σε πακισταν, αίγυπτο,λιβύη,αλλα τέτοια σούργελα είστε η δημοτικοι αστυνομικοι,τσιράκια του κάθε μπεκρή.

Ανώνυμος είπε...

Αμα υπήρχε κόμμα "ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ " θα το ψήφιζα ευχαρίστως ...!!!Οι Ανθρωποι αυτοί του Μόχθου το δικαιούνται και με το παραπάνω να κυβερνήσουν γιατί ξέρουν τι σημαίνει Αδικία ...!!!

Ανώνυμος είπε...

+Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας+

Ανώνυμος είπε...

Οι μαύροι , Πακιστανοί και λοιποί λαθραίοι/εισβολείς/έποικοι που έχουν κάνει την παραλιακή, την Τσιμισκή , την Ροτόντα κτλ σαν τα μούτρα σου μέθυσε με τα λαθραία τους δεν σε πείραξαν. Οι Έλληνες του μόχθου σε πείραξαν. Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Ta manavika den poulane mono patates alla kai alla proionta.Otan o kosmos peinaei kai den exei xrimata na agorasei ta aparaitita,tote merikoi nomoi, i prepei na allaksoun grigora, i prepei na mi ginoun sevastoi apo ton kosmo.Oi nomoi den prepei na psifizontai, i na ginontai apodektoi otan aposkopoun stin katastrofi tou kosmou.I dimotiki astynomia, as kanei ta strava matia,an den thelei na ginei exthros me ton kosno.Polloi apo tous kainourious nomous einai tis e.e., diladi vgalmenoi apo aglosaksonikous egefalous kai oxi apo Ellinikous. den presvevoun tin Elliniki koinonia, opote den xreiazetai oi Ellines na ypotaxtoun, kai na sevastoun aftous tous nomous.As ni tolmisei na pei kapoios, kaneis yperano tou nomou, giati tha ton koroisepso. I zoi ton Ellinon einai YPERANO kathe vlakodes nomou tis e.e.