Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Πρόσκληση για… γιαούρτωμα μέσω Facebook


Με προσκλήσεις θα πηγαίνουν οι επίσημοι στις παρελάσεις

Συναγερμός έχει σημάνει ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου και της ανησυχίας ότι πιθανόν να εκδηλωθούν επεισόδια και...
επιθέσεις κατά των επισήμων. Ενδεικτικό είναι πως σχεδιάζεται η επίσημοι να περιβάλλονται από άλλα άτομα, τα οποία θα έχουν ονομαστικές προσκλήσεις για την παρέλαση κι θα γίνει εξωνυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδό τους στο χώρο, όπως και ταυτοποίηση των στοιχείων τους και των στοιχείων της πρόσκλησης.

Από την άλλη πλευρά, στα social media έχουν δημιουργηθεί σελίδες που καλούν τους πολίτες σε… δράση. Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι «Αποποινικοποίηση του γιαουρτιού», «Γιαούρτι στα μάτια τους» και άλλα συναφή. Όπως γράφουν σήμερα «Τα Νέα», υπάρχει ακόμη και προσκλητήριο για συγκέντρωση έξω από το σπίτι της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία εν τω μεταξύ έχει μετακινηθεί από το υπουργείο Παιδείας. Μέσω παρόμοιων σελίδων έγινε και η πρόσκληση για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που γράφονται σε αυτές τις σελίδες. Ένα από αυτά λέει: Προχωράμε στη σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης με όπλα τα γιαούρτια. Κι ας μας συλλάβουν για τεντιμποϊσμό»!
 newsbeast.gr

2 σχόλια:

gaoutsos είπε...

πολυ καλη ιδεα γιαουρτια και αβγα αυτο θελουνε



www.gaoutsos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

διαβαζω καλα η κατι δεν καταλαβα;;;"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ";;ρε πατε καλα και εσεις εδω μεσα;;;σας επαιξε το ΜΕΓΚΑ και κολλησατε την ψωνιτιδα;;βρε αι στο διολο νουμερα που ολο copy paste αρθα ειστε!ρε ουστ!!!!!