Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Άγριο κράξιμο στον ΓΑΠ στο facebook



Βγήκε ο Παπανδρέου να πανηγυρίσει για το PSI στοfacebook . Εγραψε :
"Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων.. δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους." 
Και οι χρήστες ξεσηκώθηκαν και τον στόλισαν κανονικά. 160 σχόλια μέχρι τώρα τα περισσότερα ακατάλληλα για ανηλίκους.
Αντιγράφουμε κάποια σχόλια


http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/03/facebook-ton-gap.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γυμνο να σε δω στο Συνταγμα δεμενο σε ενα πασαλο μασονε μαλακα και να περναμε ενας ενας απο κει και να σε φτυνουμε μεχρι να ψωφησεις αχρηστε.Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πλεον γνωριζουν τα παντα.Παει ο παλιος καιρος που κοιμομασταν ορθιοι.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δοσιλογε.Σε λιγο πλησιαζει η ωρα σου.Τι σε περιμενει δεν φανταζεσαι .Ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα το εχεις δει................

Ανώνυμος είπε...

Μαλακογιωργακη αντε να κοινωνησεις για να μην πας αδιαβαστος...σε λιγο θα δεις τα ραδικια αναποδα.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΙΧΕ ΑΝΑ ΕΞΩΦΈΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Κο ΓΑΠ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ'''.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ 299 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.