Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

EKTAKTO: Νέα έκρηξη στην Τουρκία με στόχο τον Ερντογάν


Έκρηξη κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με το Reuters. Μέχρι στιγμής, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τραυματία

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε ...σημειωθεί έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στο γραφείο του κόμματος του Ερντογάν.

olympia

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάσου να ψωφίσεις κι εσύ!!!! Ηγέτη! Ο ντεκτάς σε περιμένει! χαχαχα. Θέλατε τους Χριστιανούς, μουσουλμάνους και τους Έλληνες, ( οχι μονο, Κούρδους, Αρμένιους, Γεωργιανούς κλπ) τούρκους, πάρε στη τελική το πιο ψέυτικο ''κράτος'' με κρυφοχριστιανικές και Κουρδικές οργανώσεις οι οπίοι θα σου γ@μ@ν τη ζωή στο ίδιο σου το σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Μπήκε το νερό στ' αυλάκι.
Βγήκε ο Πούτιν,αρχίζουν τα όργανα με Τουρκία, Ιράν, Ιράκ κτλ.
Ξαναδιαφημίζονται οι κάρτες αντί μετρητών,οι φόροι αυξάνονται και τον Ιούνιο (πρώτα ο Θεός) θα έχουμε κι άλλα μέτρα......
Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα κι απ' το φώς....Τα μάτια και τ' αυτια ανοιχτά.
Εννωμένοι θα καταφέρουμε πολλά.
Ο Θεός μαζί μας.
Για την πατρίδα, τη θρησκεία, τον πολιτιμό μας.

A.V

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΒΡΕ ΨΩΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.{βλέπε,ΤΣΑΒΕΣ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΙΡΧΕ,ΚΑΝΤΑΦΙ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ).ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειναι εβραιοσιωνιστες, σιγα μην κινδυνευαν

Ανώνυμος είπε...

Εγω νομιζω οτι ο Ερντογαν κρατουσε καποιες ισοροπιες και δεν εγινε μεχρι τωρα καποιος πολεμος, αν φυγει, αυτοι που θα τον διαδεχθουν θα ειναι πολυ χειροτεροι και μπορει να επαληθευθει και ο Παισιος και τρισκολα.

Ανώνυμος είπε...

Α.V σωστοοος!!!