Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ


Στις εκλογές θα πάρουν μέρος πάνω από 15 κόμματα! Έχετε, λοιπόν επιλογές... Δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν είναι παντοδύναμοι… Δώστε τους να... καταλάβουν ότι δεν είναι μοναδικοί... Δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας εκβιάζουν μια ζωή και να μας κοροϊδεύουν… Δώστε τους να καταλάβουν ότι δε χάσαμε την επαναστατικότητά μας, δε χάσαμε την ψυχή μας… Δώστε τους να καταλάβουν ότι δε θα ανεχθούμε να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας στην αβεβαιότητα και στην εξαθλίωση... Δώστε τους να καταλάβουν ότι δε θα πληρώσουμε εμείς τα κλεψιμαίικά τους... Δώστε τους να καταλάβουν ότι ο λαός είναι κυρίαρχος και θα τους τιμωρήσει…

 πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι απλό.Εξαρτάται τί ζητάς.Εαν σου αρέσει να γίνεις ο οίκος ανοχής,ο σερβιτόρος και ο καρπαζοεισπράκτορας των Ευρωπαίων κάτσε στην ΕΕ και το ευρώκαι μην διαμαρτύρεσαι.Εαν η επιθυμία σου είναι μια ζωή με αξιοπρέπεια,με ανάπτυξη των δικών σου πόρων,με έλεγχο της οικονομίας,και προπάντων την δική σου θέληση να εκφράζεται από τους εκπροσώπους σου που θα έχεις την,δυνατότητα να ανακαλέσεις,εάν πιστεύεις ότι ο λαός έχει άξια ηθικά και ικανάτέκνα να παλέψουν για το συμφέρον του τότε έχειμία και μόνο επιλογή.Το ΕΠΑΜ.Το μόνο κόμμα που εξ αρχής διεμήνυε τα δεινά που σταδιακά έρχονταν,που έδειξε δρόμο διαφυγής κόντρα στους μονοδρόμους των μπιζνδόρων πολιτικών ,που απέδειξε με στοιχεία την απάτη που στήθηκε για να παγιδεύσει τον λαό,που μας έμαθε ιστορία που μας άνοιξε τα μάτια και προ πάντων που προσφέρει την μόνη ελπίδα.Ολα τα άλλα είναι ανακύκλωση των ίδιων φθαρμένων πολιτικών που θεωρούν την εξουσία ιδιοκτησία τους και που εκφράζουν την πολιτική των δικών τους συμφερόντων χωρίς να διαφοροποιούνται μεταξύ τους παρά μόνο στα λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν εμπιστευομαστε κανεναν πια.... προτεινω:

1.Να μην ψηφισει κανενας Πασοκ,ΝΔ,Λαος και μην πω καλυτερα κανεναν που ειναι ηδη στη βουλη,
2.Να παμε ολοι να ψηφισουμε,ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ και ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ αφου οι ψηφοι ουσιαστικα πανε με τα πρωτα κομματα που δεν ειναι επιλογη μας.

Επισης να ψηφισουμε κατα συνειδηση και αφου μας πουνε πρωτα οι αντιμνημονιακοι τι θα κανουν με τα μνημονια και τους λαθρομεταναστες.
Τωρα πια δεν υπαρχουν αριστεροι,δεξιοι κτλ.
Υπαρχουν αυτοι που δεν θελουν τη νεα ταξη πραγματων και αυτοι που την προωθουν καθως και επισης αυτοι που θελουν τα Εθνη και αυτοι που θελουν την παγκοσμιοποιηση.
Η γη μας χωραει ολους.....δεν μπορει να τα κανουν οι αλλοι και να την πληρωνουν αυτοι που δεν φταινε.
Εμεις φταιμε στο οτι τους ανεχομαστε.
Γιατι πρεπει ολες οι χωρες του κοσμου να ερθουν στην "φτωχουλα,χρεωκοπημενη" Ελλαδα, τι ερχονται να κανουν;..
Γιατι πρεπει να αφησουμε αυτους που το σχεδιαζουν να κανουν πραγματικοτητα το να ζησουμε ο ενας πανω στον αλλο και να αλληλοεξοντωθουμε;Μειωση του πληθυσμου;
Γιατι μας ψεκαζουν ανεξελεγκτα ειτε σε πορειες ειτε με αεροψεκασμους;
Γιατι μας παιρνουν τη γη, τους σπορους;
Γιατι μας κλεβουν την Ιστορια μας;
Τα θελουμε ολα πισω γιατι ειναι δικα μας, ανηκουν σε ολους, τα παιδια μας.

Χρεωκοπια αμεσα....ή μαλλον ακυρωση μνημονιων δανειων κτλ μιας και τα χρεη δεν ειναι δικα μας και κλεισιμο συνορων και κρεμασμα στους προδοτες.