Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών - οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου.

Κάποιοι ήδη σπεύδουν να χαρακτηρίσουν την...
κίνηση αυτη παραστρατιωτική και παρακρατική ενώ ηδη η εθνική πολιτοφυλακή διαχωρίζει τη θέση της και λεει πως δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτικη πολιτοφυλακή.

Οπως δήλωσε στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτιφυλακής Γιώργος Ανεστόπουλος "η πατριωτική πολιτοφυλακή είναι πάρα πολλές ομάδες εφέδρων στρατιωτών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ακόμη και μετά τη θητεία τους. Αποτελείται μόνο από έφεδρους οπλίτες και όχι από απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, μόνο από οπλίτες και αξιωματικούς όχι εν ενεργεία, όχι εν αποστρατεία, αυτό ειναι μια απο τις παραφιλολογίες που ακούστηκαν".

"Περιμένουμε έναν πόλεμο" τονίζει ο κύριος Ανεστόπουλος και συνεχίζει "πόλεμο της χειρότερης μορφής που θα προκύψει μέσα από αυτό το χάος που έρχεται, η χρεκοπία θα φέρει πείνα, η πείνα θα φέρει εξαθλίωση, έχει δικαίωμα ο λαός μας να παλέψει μόνος του για να ξαναβρει το δρόμο του. Αυτό το οικονομικό χάος που ζούμε κάποιοι δυστυχώς θα πάνε να το εκμεταλλευτουνε; Στο ερώτημα ποιοι ειναι αυτοί οι κάποι τα 6 εκατομμύρια λαθρομεταναστών δεν εγκυμονούν τίποτα καλό. Γιατί 6 εκατομμύρια και όχι 300.000 που λένε άλλοι; Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο να δείτε τις σχετικές αναφορές - εκθέσεις της ΕΥΠ, δε μπορούμε να καλύπτουμε κάτω από το χαλί πια αυτό το πρόβλημα".

Στο ερώτημα πόσοι συμμετέχουν στην πατριωτική πολιτοφυλακή απαντά "πανελλαδικά, κάθε ομάδα εφέδρων εχει τη δική της δομή, τη δική της δυναμική και δε θα ήθελα να μπούμε σε λεπτομέρειες, όμως συνολικά οι έφεδροι που δραστηριοποιούνται ειναι πολλές δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλαδα, εδώ και αρκετά χρόνια".

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν σχέση με την εθνική πολιτοφυλακή και απαντά σε οσους λενε πως ειναι παρακρατική και στρατιωτική οργάνωση πως "δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ουτε στρατιωτική δράση. Λέμε οτι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα. Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα οπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατεβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορουσαμε να μην κατεβούμε και εμείς; Δεν έχουμε όπλα.

Στο ερώτημα εαν έχουν κάποια συνδέση με κόμμα η πολιτικό κίνημα ξεκαθαρίζει πως "δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Εχουμε πολιτική σκέψη αλλά ουτε πολιτικό κόμμα μας ελέγχει ούτε έχουμε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κόμματα.

Στο ερώτημα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να προστατέψουν όλους τους υπόλοιπους εάν υπάρξει ανάγκη απαντά "από τη στιγμή που η πολιτεια δεν μπορεί να προστατέψει την οικογένειά μου έχω το δικαίωμα να τους προστατέψω εγώ με κάθε μέσο και τρόπο. Η πολιτεία εινα υποχρεωμένη να μας παράσχει ασφάλεια, απο τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει τοτε να ειναι προετοιμασμένη η κοινωνία οτι η ιδια θα γεννήσει απο μέσα της τις δυνάμεις που θα φροντίσουν να διασφαλίσουν τη χαμενη αίσθηση ασφάλειας".
Όσο και να σκυλιάζουν κάποιες "προοδευτικές" έμμισθες γραφίδες, Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη που πηγάζει μέσα από το Σύνταγμα!

Συγχαίρουμε λοιπόν τους συμπατριώτες μας που συνέστησαν την "Πατριωτική Πολιτοφυλακή" και επικροτούμε τις κινήσεις τους: Άλλωστε, έχουμε γράψει πολλές φορές πως οι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ να πάρουν τα όπλα και να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό!
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι νεοι ποτε δεν ψηφισαμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Δεν θα μας στερησετε εσεις 20 χρονια απ την ζωη μας... 20 χρονια πεινας, ανεργιας και δυστυχιας... Οι νεοι ειναι ετοιμοι... λιγες ειναι οι ωρες σας...
Διαδωστε παντου τη λιστα με τα ονοματα των πολιτικων που ψηφισαν τα μνημονια.. Να ξερουν οι Ελληνες ποιοι ψηφισαν τον θανατο της Ελλαδος και των Ελληνων, ποιοι ειναι οι προδοτες. Και οπου τους συναντησουμε ξερετε... Εγω προσωπικα κουβαλαω μαχαιρι οταν κυκλοφορω εξω (και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και οπλο).. Ετσι και πετυχω κανεναν πολιτικο εχουν να πεσουν πολλες μαχαιριες. Δεν με νοιαζει τιποτα πλεον.. ετσι κι αλλιως δεν εχω που να μεινω, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν εχω να φαω

Τα γιαουρτια και τα αυγα δεν ειναι λυση... Παλι θα συνεχισουν τα ψηφιζουν μνημονια και συμβασεις και να ξεπουλανε την χωρα στους ξενους... Χρειαζεται αλλα μετρα.. Να τρομοκρατηθουν.. να νοιωσουν τον φοβο καλα στο πετσι τους...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ, ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΗΛΕΙΑ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...
ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ...
ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...