Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ


Γράφει ο δρ Κυριάκος Τόμπρας

Το μεγάλο πλιάτσικο αρχίζει.
Ξεκίνησαν οι πρώτες κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών μικροοφειλετών του Δημοσίου.
Ακόμη και 20 ευρώ κατασχέθηκαν.
Το λέγαμε από καιρό...
Δεν πήγαιναν μόνο για τη Δημόσια περιουσία.
Θέλουν και την ιδιωτική.
Έχουν μελετήσει ότι οι Έλληνες είναι οι υπ’ αριθ. 1 ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ευρωζώνη.
Το κόλπο είναι απλό.
Πρώτα δημιουργούνται φορολογικές υποχρεώσεις που είναι αδύνατο να
εξυπηρετηθούν.
Και μετά αρχίζει ο χορός των κατασχέσεων κινητής και ακίνητης περιουσίας.
Και εφευρίσκεται και το τέχνασμα της σύλληψης των μεγαλοφειλετών, για να μην μπορούν να διαμαρτυρηθούν οι μικροί.
Σιγά να μην έτρεχαν να κατάσχουν τα ακίνητα του Δημοσίου.
Τους λογαριασμούς μας στις Τράπεζες και τα σπίτια μας θέλουν.
Έτσι και αλλοιώς, την περιουσία του Δημοσίου την έχουν υποθηκευμένη.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαστε όλοι μαλάκες πασοκοι και νεοδημοκρατες σας βάλανε φέσια στο κεφάλι σας όπως στην εποχή της τουρκοκρατίας και εσείς θα είσαστε ραγιάδες για μα ζωή. ραγιάδες εσείς ραγιάδες τα παιδιά σας ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας.
όμως η ώρα της λαϊκής επανάστασης κλώθεται, βράζει, πλησιάζει 50, 60, ήμερες? όλοι τους θα πάνε από εκεί που ήλθαν φτάνει ποια το ξεζούμισμα
στον απλό μεροκαματιάρη Ελληνικό λαό. Όσο για τα δυο μεγάλα κόμματα δεν θα βρουν ούτε τον δικό τους ψήφο στις κάλπες ο Κυρίαρχος λαός θα τους τιμωρήσει.Τα κοπρόσκυλα οι γλυφτες και οι παρατρεχάμενοι συνδικαλιστές έχουν πλέον πεθάνει.
Δεν θα έχουν καμία ισχύ ούτε για τον εαυτό τους αλλά και για τα βολεμένα κομματοσυλα φίλους τους που έχουν βολευτεί σε θέσεις και επιτροπές και τα παίρνουν από 50 μεριές.http://www.youtube.com/watch?v=3GSPr8XQidk&feature=player_embedded#t=85s

Ανώνυμος είπε...

μην λες μεγαλα λογια . μακαρι να γινει ετσι μα το φοβαμε πολυ πως οι συμαθητες θα τα καταφερουν να κοροιδεψουν τους μαλακες τους ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

E!!!!Εσεις οι απο πανω !!!Να προσεχετε πως μιλατε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιατι εσεις μονον ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειστε.Μαλακες ειστε και οι δυο και καλα θα ειναι να βριζετε αυτους που πρεπει κοθονια . Βγαλτε τα σαμαρια που φορατε μπας και νιωσετε λιγο ανθρωποι!!!!!!Αιντε απο κει πανηβλακες!!!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ θα ειναι αυτοι που θα κανουν την Λαικη Εξεγερση ,οχι εσεις οι δυο ρομπες.

Ανώνυμος είπε...

πλησιαζει η ωρα τους .Αρκετα ανεχτηκαμε μεχρι τωρα.Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειναι κοθωνια να ειστε σιγουροι οτι θα γινει χαμος.Θα ζησουμε ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ στιγμες.