Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ


Την κατάργηση του τέλους ακινήτων και την αντικατάσταση των οριζόντιων περικοπών που προβλέπονται τον Ιούνιο με περικοπές στις δαπάνες του κράτους, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε εισήγησή του στο διαγραμματειακό της ΝΔ. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο τέλος... για τα ακίνητα ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Έχουμε πει ότι στόχος μας είναι να το καταργήσουμε. Αντικαθιστώντας το....
με έναν ενιαίο, συνολικό φόρο, επί της ακίνητης περιουσίας. Πιο δίκαιο, πιο ήπιο, πιο αποτελεσματικό. Και επειδή η πλήρης εφαρμογή μιας τέτοιας πρότασης, προϋποθέτει την ύπαρξη περουσιολογίου, μέχρι να φτιαχτεί το περιουσιολόγιο, μελετάμε άλλους τρόπους να αντικαταστήσουμε το χαράτσι, με φόρους τύπου ΕΤΑΚ». Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που αναμένονται τον Ιούνιο, ο Αντώνης Σαμαράς απέκλεισε τις οριζόντιες περικοπές, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα θα βρεθούν από περικοπές στις σπατάλες του κράτους και από ισοδύναμα μέτρα. «Το πόσο μεγάλη είναι σπατάλη, το βλέπετε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων. Και δεν είναι τυχαίο πως έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται απίστευτα κυκλώματα, τα οποία έκλεβαν δισεκατομμύρια μέχρι σήμερα. Και όπου υπάρχουν αόρατες προστατευτικές ασπίδες, να ξέρουν ότι εμείς θα τις τελειώσουμε. Και το εννοώ: Θα τους τελειώσουμε. Έχουμε προτείνει, ήδη, από «το Ζάππειο ΙΙ», 18,4 δισεκατομμύρια ευρώ, περικοπές από σπατάλες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. Μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως «Θα πρέπει ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, οι οποίες έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες» ενώ προανήγγειλε την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια.
πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως «Θα πρέπει ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, οι οποίες έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες» ενώ προανήγγειλε την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια.


μπλα,μπλα,μπλα απτον κυριο ναι σε ολα
ρε κομανεντσι εσυ δεν ησουν που ανοιξες τα συνορα στα λαθρο,ο γιωργακης βλεπω αφησε ξεχασμενη πολλη φουντα πισω του τη βρηκατε καιχετε σαλταρει ολα σας απο τις μαλακιες που τσαμπουνατε,πεστα σε κανα 5χρονο για να εχεις ελπιδες οτι θα σε πιστεψει ξεπουλημενε,προδοτη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες δε σας καταλαβαίνω.Το παρουσιάζεται ως γεγονος ή το ειρωνεύεστε????Γιατί αν δεν το ειρωνεύεστε μαλλον ξεπουληθείκατε για τα 300 ευρώ του server που σας έλειπαν...(και άλλα πολλα που σας έταξε ο Κομανέτσης)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα το αντικαταστήσει τι θα είναι::::;;;;;;;;...δεν θα είναι χαράτσι ;;;;; επειδή θα έχει άλλο όνομα. μας δουλεύουν όλοι

greco είπε...

Αντωνάκη όλα αυτά να τα έλεγε συνεχώς τα τελευταία χρόνια αντί να υπογράφεις μνημόνια, και τα μνημονιακά νομοσχέδια που έφερνε το ΠΑΣΟΚ. Πλέον οι υοπσχέσεις του απλά ηχούν σαν προεκλογικές κορώνες ενός ακόμα καραγκιόζη της πολιτικής.
Αναμένω να ακούσω και τις εξαγγελίες σου για προσλήψεις στο δημόσιο όσο πλησιάζουν οι εκλογές, αν γίνουν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να σε πιστέψουμε ρε καθαρμα απο την στιγμή που έχει αποδιχτεί οτι και εσυ και ο Γ.Α.Π
εχετε πει τα περσσότερα ψέματα που έχουν ακουστεί.
Ρε συνέλληνες ξυπνήστε! Τι παν να μας πλασάρουν.
Δέν θα τους περάσει!!!