Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αναφορές Πούτιν, στους "καμικάζι", Παπαδήμο και Μόντι


Στο πολύ δύσκολο έργο των «καμικάζι» πρωθυπουργών, οι οποίοι πρέπει να είναι «υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες» αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τους... πρώτους μήνες της κυβέρνησης της Ιταλίας, μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του «φίλου» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο της συζήτησης του Β. Πούτιν με τους διευθυντές κορυφαίων εφημερίδων του κόσμου, ο Ρώσος πρωθυπουργός, που διεκδικεί αύριο την επανεκλογή του στην προεδρία, σύγκρινε τις περιπτώσεις της Ελλάδας και της Ιταλίας και με αφορμή τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, σημείωσε:

«Έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή. Νομίζω ότι τα κάνει όλα σωστά και κινείται σε απολύτως ορθή κατεύθυνση. Όμως είναι ένα περίπλοκο έργο, ουσιαστικά έχετε έναν "καμικάζι" πρωθυπουργό. Αυτοί οι στόχοι, τους οποίους έχει θέσει η εν ενεργεία κυβέρνηση στην Ελλάδα, είτε στην Ιταλία (στην Ιταλία βέβαια η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά) μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ανθρώπους, που δεν έχουν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον. Πρέπει να είναι μάλιστα υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες».
πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GAMO THN ELLADA KAI GAMO TIN ROSIA!SKATA STOUS ELLHNES!KAIO TIS SIMAIES SAS!

ALBANIA KAI TURKEY 4 EVER!

MIA ZOH THA SAS GAMAME

Ανώνυμος είπε...

Αντιεξουσιαστής ο κύριος ? ))

Ανώνυμος είπε...

8:57 ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΗΔΗ.ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ.

Ανώνυμος είπε...

poustalvane tha gamithis kai esi otan erthi i wra

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΕΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

RE KOLOELLHNES GAMO TIN OPRTHODOXIA SAS KAI THN KOLOXORA SAS POUSTIDES EISATAN POUSTIDES EISTE POUSTIDES THA PARAMINETE MOUNOPAMANA GAMO TON XRISTO SAS KAI GAMO THN POUTSOXIMENI PANAGIA SAS!XEZO PANO STHN SIMAIA SAS!!H ELLHNIKI SIMEA EINAI GEMATI SKATA!

Ανώνυμος είπε...

Troll είναι ρε, μην δίνεται σημασία. Μάλλον μην του δίνεται τροφή.

Ανώνυμος είπε...

Albanos einai...kai i le3i alvanos ta leei ola apo moni tis...opote min perimenete mialo kai koultoura....adika 8a talepori8ite

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιτε εσεις που βριζεται την Ελλαδα,αλλα αυτη που σας εδωσαν ψωμι να φατε στην Ελλαδα!Οτι και να κανετε και οι (α)λβανοι και οι (τ)ουρκοι,Ελληνες δεν θα γινεται ποτε,γιατι δεν εχετε απολυτως τιποτα απο την ιστορια σας και τους προγονους σας.Βριστε οσο θελετε εγω γελαω οταν βριζουν την Ελλαδα γιατι ολοι την ζηλευετε!

Ανώνυμος είπε...

ta gegonota tha ginoun....min asxoliste me varvarous....pas mi ellin varvaros....oti kai na kanoun o ellinismos tha anevei....emeis dosame to fos s olo ton kosmo..min asxoleiste me zoa dipoda...

Ανώνυμος είπε...

Ψωμι δεν ειχες να φας ρε λιγδιαρη ειρθες στην ΕΛΛΑΔΑ και λιγδωσε το αντερο σου βλακα που σε γαμουσε για 60 χρονια ο χοτζα και ελεγες και ευχαριστω γιατι σε αρεζε

Ανώνυμος είπε...

ου κολωαλλοδαποι που δεν εχετε ουτε ιστορια ουτε ηθος ουτε αρχαια ουτε δυναμη ουτε πλουτο ουτε θεο γιαυτο ηρθατε εδω ρε γιατι εμεις τα εχουμε ολα γιαυτο ρε πουστηδες κανουν οτι κανουν οι εβραιοι στην ελλαδα γιατι τα εχουμε ολα και με το παραπανω,τα δικα μασ κακαλα γλυφετε για να φατε ειστε δουλοι μας εμεις δεν χανομαστε και ουτε θα χαθουμε και χωρις την ρωσια εμεις θα ειμαστε ψηλα γιατι εχουμε θεο εσεις δεν εχετε τιποτα ψωριαριδες μονο αρωστιες στο σωμα σας γιαυτο και μας κολλησατε με τις πουτανες σας απο τα μερη σας εσεις ερχεστε απο την παλιοαλβανια και την παλιοτουρκια να ζησει το βρωμικο σωμα σας εδω δεν ερχομαστε εμεις αλλοδαπα σκουληκια.χαιρομαι ομως που βριζεις και οδυρεσαι ποσο μας ζηλεβετε;εκει να σκασετε απο το κακο σας.οσο για την παναγια και χριστο και σημαια που βριζεις ευχομαι να σε συγχωρησουν διοτι αιωνια η κολαση αγαπητε.τις ταμπελες μας τις βλεπετε;δεν νομιζω ειμαστε χιλιομετρα μακρια απο εσας αθεοι εβραιοι βρωμιαριδες.ουστ απο εδω λεχριτες ουουου ψευτοαντρα βγες και βρισε σε λιγο θα δεις που θα ειμαστε εμεις σαν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.υπομονη λιγο ακομα εργα δεν βλεπεις;παντα ο καλος κερδιζει.ουστ βρωμιαριδες αντε καντε κανα μπανιο βρωμισατε την ελλαδα.δουλε ε δουλε....ΣΑΛΩΜΗ