Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Βίντεο:Αξέχαστη γλίτσα ο Αυτιάς...


Γιώργος Αυτιάς - Παναγιώτης ΨωμιάδηςΓίνεται να παίρνει κανείς συνέντευξη από το ίδιο πρόσωπο επί τρεις ημέρες και να λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα; Ναι, γίνεται! Κι αν σας φαίνεται ανέφικτο, ο Γιώργος Αυτιάς, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της καθημερινής εκπομπής «Καλημέρα» στο Alter, το πέτυχε! Να πώς έχουν τα πράγματα: Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε μία μέρα συνέντευξη από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγώτη Ψωμιάδη, μέχρι εδώ όλα καλά.


Τις επόμενες 2 μέρες όμως ο δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη από το… βίντεο του Ψωμιάδη! Δηλαδή στο ένα παράθυρο βλέπαμε τον νομάρχη να λέει τα ίδια ακριβώς πράγματα και στο άλλο παράθυρο τον Γιώργο Αυτιά με άλλα ρούχα κάθε μέρα.

Κρίμα, ότι θα κορόιδευε με τέτοιο τρόπο τον κόσμο που τον παρακολουθεί (νέους, μεσήλικες, γιαγάδες και παπούδες) δε το περίμενα.

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η ομάδα της οποίας ανακάλυψε και την «απατεωνιά» του κ. Αυτιά. Συγνώμη θα ζητήσει άραγε από τους τηλεθεατές; Το… αυτί του κυρίου Αυτιά θα το τραβήξει κανείς απ΄το κανάλι ή το ΕΣΡ;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα
Κορυφαίος ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω σε κάποιο κανάλι τώρα, κάνει πάλι εμετό...

Ανώνυμος είπε...

AFTIAS ENAS MEGALOS KARAGIOZIS TILEPAROYSIASTIS SIBLIRONI ORES AORISTOLOGIAS GIA TO DOSE YMHN SIMERON.PSOMIADIS ALLOS KARAGIOZIS RITORAS TIS AORISTOLOGIAS OLOI TOYS ME KAPOIO DITHEN TROPO PREPI NA SKOTOSOYN TIN ORA TOYS EIS VAROS ALOYNON LEGODAS MALAKIES.

toErwthmatologio είπε...

Αν αυτό είναι αλήθεια,πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας και όχι το Ε.Σ.Ρ.Είναι ΞΕΚΆΘΑΡΗ εξαπάτηση των τηλεθεατών.Πρέπει να εξαφανιστούν ΟΛΑ αυτά τα λαμόγια που διαμορφώνουν και επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Επειγόντως!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.