Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!


Κι αυτοί...κομμουνιστές είναι, νεοφιλελεύθερα ερπετοειδή;



Μια μικρή παρατήρηση - προτροπή προς τους αστυνομικούς: Είναι δυνατόν να κάθεστε να τις τρώτε εσείς για να υπερασπίσετε αυτά τα τομάρια; Να κινδυνεύετε εσείς για να σωθούν οι εθνοπροδότες;

Να σημειωθεί πως ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ....
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
πηγη

Αυτά, για μερικούς γραικύλους που θα μιλήσουν για "βεβήλωση εθνικών εορτών" κλπ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον λαο της Ροδου.. Εκανε το αυτονοητο!!

Διαδωστε παντου τη λιστα με τα ονοματα των πολιτικων που ψηφισαν τα μνημονια.. Να ξερουν οι Ελληνες ποιοι ψηφισαν τον θανατο της Ελλαδος και των Ελληνων, ποιοι ειναι οι προδοτες. Και οπου τους συναντησουμε ξερετε... Εγω προσωπικα κουβαλαω μαχαιρι οταν κυκλοφορω εξω (και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και οπλο).. Ετσι και πετυχω κανεναν πολιτικο εχουν να πεσουν πολλες μαχαιριες. Ας μπω φυλακη δεν με νοιαζει, ετσι κι αλλιως δεν εχω που να μεινω, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν εχω να φαω

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ" ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ερχόμαστε δωσίλογοι, η Νέμεσις θα είναι αμείλικτη.

ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους Ροδιτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςμπραβο χιλια μπραβο.Καιρος να συνειδητοποιησουν τα καθικια οτι το τελος τους πλησιαζει.Πραγματικα θελω να τους δω ολους κρεμασμενους.Ελπιζω να μην περιμενω πολυ.ΠΙστευω οτι πλησιαζει η ωρα..

Ανώνυμος είπε...

και ο Χρυσοχοϊδης ακομα υπουργός ... με τους συμβούλους του και τους παρατρεχάμενους με ένα γκρίζο σκάνδαλο στυλ "Ζαχόπουλου" βλπ. υιός Γιώττη κλπ αλλά σιωπή απο τα MEDIA .... Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Να προετοιμαζόμαστε παιδιά για την 25η Μαρτίου που πλησιάζει!! Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα πολιτικό να ανεβεί στην εξέδρα. Θα τους ξεπετάμε όλους, και μετά θα γίνεται η παρέλαση όπως έγινε στην 28η Οκτωβρίου. Υπ΄όψιν ε! Οπου κρίνει ο Λαός, τοπικά, θα αποφασίζει αν και οι δημαρχιακές αρχές αρχές θα παραμένουν στην εξέδρα, ανάλογα με τη στάση τους. Π.Χ τον Γκότση στην Ν.Ιωνία, φαντάζομαι οτι ο Λαός θα τον ανεβάσει στην εξέδρα γιατί βλέπουμε οτι δουλεύει για τα χαράτσια, κίνημα πατάτας κλπ. Ανάλογα θα κάνει ο Λαός σε κάθε πόλη. Πάντως εδώ στην Καλαμάτα, την 28η, αφού τους ξεπετάξαμε τους πολιτικούς, όταν προχώρησε πλέον η παρέλαση χωρίς αυτούς, την "ξαναχώθηκε" ο δήμαρχος Π. Νίκας στην εξέδρα και έλεγε: "Εντάξει τώρα έφυγαν οι πολιτικοί μπορεί να γίνει η παρέλαση", αλλά ο Λαός αφού ανέβηκε στην εξέδρα τον απώθησε δια του όγκου του (του πήραμε όλο το χώρο) και απο τα "μικροσπροξιματάκια" δεν είχε χώρα να σταθεί και κατέβηκε κάτω. Ετσι η παρέλαση έγινε με την παρουσία των Στρατιωτικών Αρχών, των αγωνιστών του 1940 και την υπόλοιπη εξέδρα την είχε καταλάβει ο Λαός για να μην τρυπώσει πάλι κανένας ανεπιθύμητος. Αυτά είναι ανεβασμένα στο διαδίκτυο και όποιος θέλει τα βλέπει. Τον νου μας λοιπόν για την 25η μΜαρτίου. Υποψιάζομαι βέβαια οτι μπορεί να μην κάνουν παρέλαση κάν, αλλά τότε πρέπει να την οργανώσει ο ίδιος ο Λαός και να τιμήσει του ήρωές του.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να φανε ατελειωτω βρωμοξυλο......ολοι οι αχρηστοι αυτοι......Αργουμε Ελληνες....αυτοι τρωνε και πινουν στην υγεια των κοροιδων εμας και μεις τους αφηνουμε ακομα και μας τρωνε ζωντανους,Ολοι πανω τους τι Ελληνες ειμαστε ρε............????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τα γιαούρτια που θα πετάξετε την 25 Μαρτίου να είναι τουλάχιστον ληγμένα.Είναι αμαρτία όταν υπάρχουν άθρωποι που δεν έχουν ούτε να φάνε ,εμείς να τα πετάμε.Αυγά-γιαούρτια-και οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο παρακαλώ να είναι ληγμένο,η ακόμα και με μούχλα.Τόσο το καλύτερο.
Καλο θα τους κάνει στην επιδερμίδα

Ανώνυμος είπε...

αδερφε ουτε το ληγμενο δεν τους αξιζει...εγω προτεινω να τους ριχνει ο κοσμος ΣΚΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα γιαούρτια ληγμένα ή οχι και τα αυγά δεν αρκούν.
Πέτρες για να τους ανοίξουμε τα κεφάλια.
Η βία της εξουσίας αντιμετωπίζεται μόνο με βία.
Και όχι μόνο τις Εθνικές Εορτές.
Κάθε μέρα όπου τους πετυχαίνουμε πέτρες και ξύλο.
Πρέπει να φοβούνται να βγούν από τα σπίτια τους και από τη Βουλή
Η αυτοί ή εμείς.
Ελληνες αντιδράστε πριν είναι πάρα πού αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 6:28 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!