Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έκτακτο! Νταλαρας πριν λίγο


Ακύρωσε τη συναυλία στα Βλαχικα ο Νταλαρας. Έμαθε ότι πήζουν το...γιαούρτι σε πήλινο!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ παθαινουν οι προδωτες.Το ευχαριστηθηκα για την ακυρωση της συναυλιας.Αντε να κρυφτεις τωρα λαμογιο...και τα καλυτερα ερχονται.Ετοιμαστειτε για τις κρεμαλες.Προδωτεςτου κερατα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ...Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ >>ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ
ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
ΑΠΟΨΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ),
ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΝΤΖΕΣ, ΒΡΙΣΙΕΣ, ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ,
ΚΛΩΤΣΕΣ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΡΕΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ,
ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΛΠ.
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ 1945-1949,
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ,
ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος σε όσους προβαίνουν σε βία και θέλουν να λέγονται πολίτες σε δημοκρατική χώρα! Φασίστες και κομπλεξικοί! Τεμπέληδες και ακαμάτηδες! Τι έχετε κάνει εσείς για να προβάλλετε την πατρίδα έξω; Τραμπούκοι!!! Σιγά μην επιμείνει να δίνει συναυλίες ένας άξιος καλλιτέχνης! Δε σας αξίζει ούτε φτύσιμο! Ζώα!

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και αισχος σε οσους πεταξαν γιαουρτια στον νταλαρα.

ΣΚΑΤΑ επρεπε να του ριξουνε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια σκατα με αυτούς εισαι εσύ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ
Μανωλίδου και νταλάρα με τέτοια πουστράκια που έχουν έγιναν λεζβίες.
Ο αηδός Νταλάρα αλλάζει το όνομά του ύστερα από την ξεφτύλα του, στο εξής θα ονομάζεται Τάλαρας.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ 6 45 η "δημοκρατία" μας σκεφτηκε πολυ να κόψει τη σύνταξη της γριούλας και το μισθό του μεροκαματιάρη οικογενειάρχη, μόνο και μόνο για να βγάλουν τα λεφτά στην Ελβετία και να μην ξέρουμε ΠΟΙΟΙ ΠΟΣΟΙ και ΠΟΣΑ? Κάθε ψευτοδημοκρατία πρέπει να καταρρίπτεται και θα καεί, ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ! Η ίδια επέλεξε αυτόν το δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε κακομοιρη 6.45 εχουμε πολεμο .Μηπως αυτο σου λεει κατι πο-λε-μο.Αλλα και συ 6.50 καλος μαλακας εισαι και μαλλον τσιρακι του νταλαρισκου αλλιως δεν εξηγουνται οι μαλακιες που γραφεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ε Λ Λ Η Ν Α. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ακου αγορι μου 6.45 ενημερωσου καλυτερα για αυτα που ξεστομησε ο προδωτης νταλαρας και μετα μιλα.Παντως αν ειναι να μας πεις τα ιδια αστο καλυτερα .......χαμενα λογια.Μονο μια ερωτηση οταν απο τα πολλα χαρατσια και τους φορους χασεις την περιουσια σου σπιτι αυτοκινητο εξοχικο με τον διαλογο θα τα παρεις πισω?????ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΜΑς ΓΑΜΗΣΟΥΝ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε 6.50; Είσαι στα καλά σου; Μπουκωμένος με ευρώ είσαι μάλλον ή είσαι ο ίδιος ο Νταλάρας. Ποιά βία ρε; Βία ασκούν οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ που πάει ο Λαός στο Σύνταγμα να φωνάξει για το δίκιο του στις 12 Φλεβάρη, και πριν ακόμα συγκεντρωθεί, τα ΜΑΤ μας την πέφτουν με τα όπλα, χημικά, γκλόπ κλπ. Γιατί ρε τα γκλόμπ δε είναι όπλα; τι είναι; Και θα μου πεις τώρα για τον "άξιο καλλιτέχνη" που πλούτισε όλα αυτά τα χρόνια πουλώντας κύπρο και εργατική αριστερωσύνη! Να πάρει τη γυναίκα του και να τσακιστεί να φύγει. Να αφήσει εμάς εδώ πίσω να τα βγάλουμε πέρα με τη φτώχεια μας και με τους δωσίλογους.

giannafasili@windowslive.com είπε...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΚΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΓΗΣΟΥΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!
Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΓΙΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΠΥΛΙΝΑ ΠΟΝΑΝΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥ ΜΥΑΚΟΥ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν μπορεί να μας γλυτώσει απ' αυτούς τους πουλημένους δοσίλογους, ξεφτίλες πολιτικούς όλων των κομμάτων.
Γι' αυτό όπου τους συναντάτε βρίστε τους, λιθοβολίστε τους, κραξτε τους, φτύστε τους, βασανίστε τους, σκοτώστε τους.
Πρώτον, για να πληρώσουν για ότι έκαναν και οδήγησαν την ΧΩΡΑ ΜΑΣ και τον ΛΑΟ της σ' αυτή την κατάσταση και δεύτερον, για να παραδειγματισθούν αυτοί που σκέπτονται μελλοντικά να ζητήσουν την ψήφο μας.
Απο πότε η μή βία, η ανοχή του κόσμου θεωρείται πολιτισμός; ΒΛΑΚΕΙΑ είναι.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ !! (Ελληνική Παροιμία).

Α

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε και πολύ μαλάκες! Ανοίξτε κανένα βιβλίο να μάθετε τι έιναι δημοκρατία ρε λαμόγια τεμπελχανάδες! Που μασήσατε το παραδάκι με τα δάνεια και τώρα σας φταίνε οι άλλοι και ο Νταλάρας! Τα μούτρα σας σας φταίνε! Ανεγκέφαλοι! Τι πόλεμο ρε; Με το φραπέ στο χέρι; Και με ιδανικό τι ρε; Την πάρτυ σας; Άντε δουλέψτε σε κανένα χωράφι μπας και ξελαμπικάρετε! Δεν είστε Έλληνες εσείς! Ξενόφερτοι μαλάκες είστε! Καμια σχέση με τον πολιτισμό μας δεν έχετε! Κανιβαλοι!

Ανώνυμος είπε...

Και όσοι ονειρεύεστε πόλεμο, γιατί χαίρεστε όπως ο λύκος στην αναμπουμπούλα, να ξέρετε ότι δε θα σας περάσει! Δε θα αφήσουμε τα παιδιά μας να ζήσουν τη φρίκη του εμφυλίου των παππούδων μας! Οι αξιοπρεπείς ζουνε και με τα λίγα, όχι με τις σάρκες των άλλων! Στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος πόσο άξιος είναι, όχι στα εύκολα και στο μπάχαλο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΓΑΠΗΤΗ/Ε 11:01 ΚΑΙ 1Ο:54

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΣ

Ε;;;;;;; ΜΕ ΕΣΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η' ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΑΙ;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΡΥΨΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ-ΕΣΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ Α ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους εγινε η αρχη με τον νταλαρα.Θα πρεπει να ακολουθησει το κινημα με τα γιαουρτια και στα υπολοιπα καλλιτεχνικα λαμογια της αριστεριστικης υποκουλτουρας,που τοσα χρονια βυζαινουν το υπουργειο πολιτισμου.Σαββοπουλο,Παπαδοπουλο κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε 12.04 είσαι αυτός που έκαψε το ΑΤΤΙΚΟ και αυτός που άφησε χωρίς δουλειά τους μαγαζάτορες; Μα φυσικά και είσαι! Έπεσε η δουλειά του μπαμπάκα σου έξω και δε σε χαρτζιλικώνει να ξενυχτάς στα κλαμπάκια και να ξυπνάς στις δυο το μεσημέρι για...πρωινό; Και τώρα πρέπει να βάλεις τον κώλο σου κάτω και να βρεις τρόπο να επιβιώσεις; Γιατί το πολύ το χρήμα κάνει το μυαλό να γίνεται στόκος! Άντε να πήξει λιγάκι! Και που θα σκοτώσεις καμιά 20ριά νομίζεις πως θα λύσεις το πρόβλημά σου; Βλήμα! Επαναστάτη κρυμένε πίσω από την ανωνυμία σου!

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί από δω μέσα θέλετε βαλεριάνα για ψυχική ηρεμία και ασκήσεις θάρρους! Περαστικά σας!

Ανώνυμος είπε...

Kαιρος να ακυρωσει ΟΛΕΣ τις αισχρες συναυλιες του, ο μπαρμπα-Γιωργος, που δρα εις βαρος μας μαζι με το γυναιο του. Το μονο που ξερουν ειναι να τα πιανουν χοντρα και να προσκυνουν τους μασονους φιλους τους νομιζοντας οτι ειναι αρχοντες της καλλιτεχνιας. Νταραλα, εξω απο την Ελλαδα εισαι ενα μηδενικο. Εδω επιπλεουν μονο οι καλπηδες, οπως εισαι εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Το σκεπτικό του ελληνάρα! Όπως και το νόμος είναι το δίκιο του τραμπούκου! Όσοι επιτίθενται μέσα στα πλαίσια δημοκρατίας είναι φιλοδικτάτορες, νεοναζιστές, στόκοι, ηλίθιοι και γραφικοί!