Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τύρναβος- Μέλη του δημοτικού συμβουλίου ήρθαν στα χέρια για την τιμή του νερού.(Βίντεο)



Τα πνεύματα εντός και εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου ήταν οξυμένα .Από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η ένταση χτύπησε κόκκινο και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος πήγε να......
καθίσει στη θέση του ,την οποία εκείνη τη στιγμή είχε καταλάβει μέλος της επιτροπής αγώνα. Η άρνηση παραχώρησης της ήταν το φιτίλι που άναψε και οδήγησε στην έκρηξη. Η αίθουσα γρήγορα μετατράπηκε σε «ρίνγκ» και θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο

Με γρονθοκοπήματα, σπρωξίματα, καρέκλες που υψώθηκαν, και ποτήρια νερού που εκσφενδονίστηκαν έκλεισε η αυλαία αφήνοντας πίσω πληγές σε πρόσωπα δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο , μαυρισμένα μάτια, σκισμένα σακάκια και πουκάμισα αλλά κυρίως καταρρακωμένη τη δημοκρατία και το διάλογο.
www.eglimatikotita.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα νεοταξικα γουρουνια οι μινι-ΓΑΠ δημαρχοι και λοιποι σφουγγοκολαριοι του εκτελουν κατα γραμμα τις εντολες του να κανουν το νερο που ειναι δημοσιο αγαθο δυσπροσιτο στο κοσμο συμφωνα με τις νεοταξικες επιταγες του προδοτη εντολεα τους!!! Τσακιστε τους τα πα'ι'δια!!!! Το ιδιο πηγε να γινει και στο δικο μου Δημο επισης της θεσσαλιας και πολυ κοντα στο Τυρναβο μας ηρθαν κατι λογαριασμοι υπερογκοι και οταν εγινε το αδιαχωρητο στη ΔΕΥΑ του δημου τοτε τα μαζεψαν και επικαλεστηκαν "λαθος" για να συμμαζεψουν τα ασυμαζευτα....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος Τυρνάβου: Παράνομη βία (?!?!?!?!?!?)
(Ποιός ήρθε? ΟΕΟ????)

Τέσλα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ!!!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ(ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ...ΑΚΡΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΟ!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!