Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ποιός θα δικάσει τον Γεωργίου;


Σοκ και δέος στη Βουλή όταν ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κουρουμπλής παρουσίασε e-mail, με το οποίο σε πολύ προσωπικό τόνο ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ζητούσε από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Τόμσεν, να υπάρξουν αλλαγές στο ΔΣ της Αρχής και ειδικά...
στην αντιπροεδρία, για να συνεχιστεί χωρίς προσκόμματα η προαποφασισμένη αποστολή

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Ποια ήταν η αποστολή; Η με διαφορετικό υπολογισμό περιγραφή των ελλειμμάτων της Ελλάδας. Ποια η αντίδραση του ίδιου του Γεωργίου στην αποκάλυψη; Ότι ήταν το e-mail προϊόν υποκλοπής. Άρα παραδέχθηκε ότι ήταν πραγματικό. Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια περίοδο που με αποφασιστικούς χειρισμούς του ΠΑΣΟΚ, επιδιώχθηκε η συγκρότηση Εξεταστικής προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες για το «φούσκωμα» του ελλείμματος του 2009. Οι ευθύνες δηλαδή Παπανδρέου- Παπακωσταντίνου.

Είναι εμφανές από τις αποκαλύψεις Κουρουμπλή για τον «σκοτεινό» ρόλο Γεωργίου, ο οποίος σημειωτέον ήρθε από το ΔΝΤ, για να αναλάβει επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ότι οι διαρροές των Wikileaks, σύμφωνα με τις οποίες η χρεοκοπία της Ελλάδας και η αποκοπή της από τις διεθνείς αγορές ήταν μια προαποφασισμένη ενέργεια, επιβεβαιώνονται.

Τι σημαίνει αυτό; Η χρεοκοπία της Ελλάδας έγινε με τεχνητό τρόπο. Φούσκωσαν τα ελλείμματα του 2009 , προχώρησαν σε δηλώσεις καταστροφικού τύπου, απογειώθηκαν τα spreads, επεκράτησε πανικός στις αγορές και στην Ευρώπη και καταλήξαμε την Άνοιξη του 2010 πλέον στο ΔΝΤ και στη διαδικασία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας μέσω Μνημονίων, με απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και του αυτοδιοίκητου της χώρας.

Ο Γεωργίου στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να ελεγχθεί από μια Εξεταστική του παρόντος συστήματος, αφού αυτός και οι πολιτική κυβέρνηση που τον τοποθέτησε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ελέγχονται όλοι για εθνική προδοσία και όχι πολιτικές ευθύνες. Άρα το παρόν σύστημα και καθεστώς υπό Γερμανική επί της ουσίας διοίκηση πλέον , δεν μπορεί να κρίνει.


Η Ελλάδα από το βράδυ της υπερψήφισης του Μνημονίου 2 από περισσότερους των 180 βουλευτών , βρίσκεται στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος , το 120. Τον Γεωργίου θα τον δικάσει, πραγματικά, στο μέλλον Δικαστήριο Δοσίλογων , με ειδική σύνθεση και ιδιώνυμη ιδρυτική πράξη συγκρότησης. Και ο Γεωργίου δεν θα δικασθεί μόνος του, αλλά με τους υπόλοιπους που έβαλαν την Ελλάδα στην παρούσα υπαρξιακή περιπέτεια. Για να συμβούν αυτά προϋποτίθεται ότι η Ελλάδα θα έχει απελευθερωθεί και θα έχει ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία.
Μέχρι τότε… «ένοχος, ένοχον ου ποιεί»
πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ηλίου φαεινότερον πια, ότι διαπιστώνεται με ατράνταχτα και αδιάσειστα στοιχεία, κατάχρηση αξιώματος ιδιαζόντως απεχθή και απιστία σε μέγα βαθμό κακουργήματος και εθνικής προδοσίας εις βάρος της πατρίδας μας.
Του κ. Γεωργίου η θέση είναι το λιγότερο στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη η τυφεκισμός η απαγχονισμός. Τίποτε άλλο.
Έλληνα Πούτιν ακούς;

δ.ι.κ.

Ανώνυμος είπε...

AΚΟΥΩ...

Ανώνυμος είπε...

Μαστιγωμα εως θανατου, με ...βοιδοπουτσα, σ'αυτον
και σε καθε ξενοκινητο προδοτη, στην Πλατεια.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την γνώμη μου, μεγαλύτερη ευθύνη, ακόμα και από τους πολιτικούς, έχουν οι δικαστές γιατί δεν κάνουν τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα.
Κάποτε γι αυτό θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα δικάσει τον Γεωργίου;
Εμείς, ποιος άλλος;