Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Να γιατί το ΚΚΕ είναι εναντίον του κινήματος της πατατας.


Το ΚΚΕ ελέγχει τον Σύνδεσμο Εμπόρων χονδρικής της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών(ΟΚΛΑ) Γι αυτό γαυγίζει κατά της πρωτοβουλίας πολιτών για φθηνά οπωρολαχανικά, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον καταναλωτή.
Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το...
πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ. Τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εξαγωγές πορτοκαλιών στη Ρωσία, ή τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εισαγωγές απο την Ρωσία;
Zougla.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα. και καλα κανετε και κανετε κριτικη. και αλλα περισσοτερα να τους πειτε.
αυτη η φωτο που βαλατε ομως ειναι μεγαλη αστοχια.
τα τρια γραμματα και το σφυροδρεπανο δεν ανηκουν στην αλεκα και στο μαϊλη ουτε σε κανεναν αλλον. ανηκουν σ΄αυτους που θυσιαστηκαν μεταξυ των αλλων και για μια ελευθερη και δημοκρατικη ελλαδα, σ αυτους που εδωσαν το αιμα τους και σ αυτους που τσακιστηκαν σε φυλακες και εξοριες εχοντας ενα οραμα με το οποιο μπορει καποιοι να διαφωνειτε αλλα δεν εχετε κανενα δικαιωμα να το παραδωσετε στην πυρα. καθιστε και διαβαστε το βιβλιο του μπελογιαννη για το ξενο κεφαλαιο στην ελλαδα εκδοσεις αγρα (για παραδειγμα) που γραφτηκε στις φυλακες και στις εξοριες , σκεφτειτε λιγο γιατι οι αμερικανοι και οχι μονο θελαν το μπελογιαννη νεκρο και μη μου πειτε τι ειπε τοτε η κε του κκε για το μπελογιαννη, ολα αυτα πρεπει και να τα συζηταμε και να τα κριτικαρουμε και συμπερασματα να βγαζουμε, οχι ομως τα συμβολα του αλλου να τα δειχνουμε να καιγονται. αυτα για μενα ειναι απαραδεκτα πραγματα και εξω απο τον πολιτισμο του ελληνικου λαου και τις παραδοσεις του. αλλαξτε σας παρακαλω τη φωτο . οχι το κειμενο.αλλα τη φωτο αλλαξτε τη. παραπεμπει σε αλλα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε για το πλήρες ξεβράκωμα του προδοτικού ΚΚΕ.
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ;;βλέπετε το κόμμα του λαού;
ΕΕ;
υπέρ των μεσαζόντων τελικά...
τί έχετε να πείτε τώρα;
Να μην φάει ο λαός φθηνή πατάτα ΟΧΙ.
γιατί θα χασει μίζες το ΚΟΜΜΑ.
Την έκανε τελικά γυριστή αλλά πρόλαβε να μας δείξει και το υπόλοιπο μισό αληθινό του πρόσωπο.
Το άλλο μισό το είδαμε με τις πλάτες που έβαλε στους καταστροφείς της Ελλάδας.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.
ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΊΑΝΝΗ !

Ειδικότης των στρατιωτικών
είναι ο πόλεμος
και το πολιτικών το ψέμα...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΚΚε σκαταδες..

Ανώνυμος είπε...

-Φτού σας προδότες...παλιομαλακισμένα κουμούνια, άξιοι!!!! διάδοχοι τού αμπρααααααχάμ μπεναρόγια

Ανώνυμος είπε...

ΟΚΛΑ είναι ο σύλλογος των εργαζόμενων στη λαχαναγορά. ΣΕΚΛΑ είναι ο σύνδεσμος των Εμπόρων. ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Κι έμενα δε μου αρέσει να καίγονται σύμβολα αλλά το συγκεκριμένο έχει βρομίσει τόσο πολύ διαχρονικά που είναι όχι μόνο για κάψιμο αλλά και για χέσιμο !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο πολύ καίγεσαι φίλε μου για τα σύμβολα του ΚΚΕ? η σημαία της πατρίδας μας είναι μήμπως? αυτοί που αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα για σημαία τους είχαν την Ελληνική σημαία και καμί άλλη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ΚΚΕ αλλά σε όλα τα κόματα που καταστρέψανε σιγά σιγά και μεθοδικά αυτη την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ σε όλες τις άλλες λαχαναγορές που δεν "ελέγχει" το ΚΚΕ είναι οι τιμές στο κόστος... Πες ότι δεν υπαρχει κράτος και κουμάντο κάνουν 10 επιχειρηματίες και άσε τις αρλούμπες... Ότι του φανεί του λολοστεφανή!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. ΟΚΛΑ είναι το σωματείο εργαζομένων στην κεντρική λαχαναγορά αθηνών. Ο σύνδεσμος χονδρεμπόρων είναι ο ΣΕΚΛΑ. ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR

Ανώνυμος είπε...

Απ τη στιγμή που το ΚΚΕ δεν δείχνει το πόθεν έσχες του (λες και είναι στο χέρι τους μιλάμε για τον απόλυτο φασισμό κράτος εν κράτει). Καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής το τι βρωμιά και τι σαπίλα υπάρχει πίσω από τη χρηματοδότηση του.

Όσο για τα παρωπιδιασμένα πρόβατα που έχει για οπαδούς και το παίζουν και επαναστάτες τι να πει κανείς. Για μένα αυτό δεν είναι καν κόμμα είναι παρά-θρησκευτική αίρεση και μάλιστα με όλα της τα στοιχεία (Πλύση Εγκεφάλου, Αλλοίωση της προσωπικότητας και της βούλησης, δογματισμός, Υποκατάσταση του Θείου, Φανατισμός, Άλλα μέτρα και σταθμά για τους πιστούς και άλλα για την οργάνωση κτλ κτλ κτλ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΣΕΜ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. (Ε, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το 1ο σχόλιο παραπέμπει αλλού το σήμα...

"το πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ"

Αφού τα έχεις τα στοιχεία Ζούγκλα γιατί δεν τα βγάζεις? ή μήπως δεν τα έχεις?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ο πρωτος! Ακομη μασάς σανο??? Δε ξέρεις οτι ΚΚΕ ειναι η αλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος? Δε ξέρεις ποιος το έφτιαξε? Άιντε καημένε....

Ανώνυμος είπε...

Βρίζετε το ΚΚΕ σαν αμόρφωτοι τσοπάνηδες ,χωρις να ξερεται ότι ο εμφυλιος προκλήθηκε απο κατι τετοιους σαν και εσας ,δεν σας ικανοποίησε το αίμα του εμφυλιου?? δεν σας ευχαρίστησε η εικονα του αδερφου να σκοτώνει αδερφό ? ακόμα ρε παιδια ΜΑ ΑΚΟΜΑ δεν σας περασε τι Ελληνες ειστε ,ΟΙ έλληνες είναι έλληνες ουτε δεξιοι ουτε κουμουνια ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ διώξτε τα καταλοιπα
ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ
ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Το Ζούγκλα πλέον κάνει εμπόριο πατάτας. Στο site πουλάνε συσκευασία 10 κιλών για 0,33 ευρώ. Πάει η τιμή των 0,25 ευρώ. Μπήκαν νέοι μεσάζοντες όπως φαίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου κανει εντυπωση. Εξαλλου ολοι οι μνημονιακοι δημοσιογραφοι,πολιτικοι και καλλιτεχνες προερχονται απο το ΚΚΕ (Τρεμη,Τσιμας,Νταλαρας,Καψης,Ανδρεουλακης,Σπυρος Παπαδοπουλος κα)

Βλεπετε λοιπον ψηφοφοροι του ΚΚΕ οτι τοσα χρονια υποστηριζατε μια απατη. Δεν μισω εσας αλλα τα αφεντικα σας που θελουν και απο πανω την νομιμοποιηση ολων λαθρομεταναστων. Δεν ειναι τυχαιο που βλεπεις ενα πολυφυλετικο μειγμα στις συγκεντρωσεις του ΠΑΜΕ..Για αυτο σας λεω ξυπνηστε!!!

Ανώνυμος είπε...

το κείμενο από την στιγμή που δεν παραθέτει ούτε ένα στοιχείο που να το τεκμηριώνει ''Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το...
πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ'' αποτελεί το λιγότερο προσβολή για όλους μας...
Απορώ με κάποιους που χωρίς καθόλου σκέψη υιοθετούν απόψεις τόσο ελαφρά την καρδία...
Είναι ντροπή για αυτήν την ιστοσελίδα να δέχετε την αναρτηση τέτοιων κατάπτυστων και ατεκμηρίωτων κειμένων..
Ντροπή σας και σε αυτούς που το ασπάζονται με τόση ευκολία είστε άξιοι της μοίρας σας ή ιδανικά παπαγαλάκια..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΔΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΦΤΑΙΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Το καλο με την ανωνυμια ειναι οτι δεν σε ανγνωριζει ο κοσμος και λες οτι παπαρια σου κατεβει. Αλλα το ερωτημα ειναι, οι περισσοτεροι που σχολιασαν την αποψη του ΚΚΕ και την βρηκαν αθλια, προφανως δεν μιλουν και δεν καταλαβαινουν Ελληνικα αλλα ειναι και χαζοι. Πως λεμε Λουμπεν προλεταριοι? στα Ελληνικα. Κυριοι εισαστε πραγματικα παιδια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Μαυροι τζαφερηδες

Ανώνυμος είπε...

EΕ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ
ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΥΣΑΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ..
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΒΡΙΚΑΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ....ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ
ΕΛΕΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

anti-ntp. επιμενω.
αλλαξε τη φωτο με το συμβολο του κκε που καιγεται. οποιος δυναμιτιζει την ενοτητα του λαου αυτη τη στιγμη ειναι προδοτης.
ο κοσμος του κκε δεν ειναι χονδρεμποροι της λαχαναγορας.
δεν μπορει να συνεχιζεις να εχεις αναρτημενο το συμβολο τους να καιγεται.
αλλο πραγμα η κριτικη κι αλλο αυτη η εικονα.
ξαναλεω οποιος βαζει φωτιες αναμεσα στους ελληνες αυτη την ωρα ειναι προδοτης.
δεν ειστε προδοτες αδερφια, σταματηστε το λοιπον αυτο.

Ανώνυμος είπε...

έχετε ξεφύγει τελείως μιλάμε ειστε για το πούτσο καβαλα....αντε γεια μαλάκες ψευτες ε ψευτες!!
προδοτικά μιάσματα

Ανώνυμος είπε...

ψευτες του αντινέα....

Ανώνυμος είπε...

παρουσιαζετε το κκε σαν ενα κολημενο μυαλο..και ας πουμε οτι εχετε δικιο ..αν ομως συνιπολογισουμε τις διμοσκοπισεις τις πλακας που παρουσιαζετε..τον αγιο Ευφραιμ που θισιαζεται για το καλο της ανθρωποτητας ...και οτι ο πατηρ Πα'ισιος ειπε οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για την Ελλαδα αλλα θα μας σωσει ο θεος την τελευταια στιγμη...φοβαμε οτι ο πρωετιμαζετε ... ειρηνικη μετα αμφιβολιας αποδοχη νοθευμενου εκλογικου αποτελεσματος !

Ανώνυμος είπε...

Επισης οι κομμουνιστές τρώνε μικρά παιδιά...

Όποιος τα πιστεύει αυτά υποτιμά την νοημοσύνη του.