Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Aπαράδεκτο σχόλιο αναγνώστη...Το καταδικάζουμε


ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ !!!

ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ 120% ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ …

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ…

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΒΕΥΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ!!!
Αναγνώστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ?ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΕΑ?ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ?ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΡΛΕΣ ΛΕΤΕ
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη αλλα εγω εχω διαβασει κ χειροτερα σχολια.
κ σενα 5:02 το μονο συμβολο που θα πρεπει να σε νοιαζει ειναι η ελληνικη σημαια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον παραπάνω αναγνώστη ως εγκάθετου πράκτορα του Τζίμη Πανούση, για τον οποίο φήμες λένε πως εθεάθη να καυχάζει σατανικά μπροστά στον υπολογιστή του βλέποντας το βίντεο της ντροπής τουλάχιστον 70.000 φορές, γιατί το σατανικό του σχέδιο περιλαμβάνει να το ανεβάσει στις προτιμήσεις του κοινού του Youtube για να κάνει ρόμπα τον στοϊκό Μεγάλο Καλλιτέχνη, την στιγμή που υποφέρει για την Τέχνη.

Ως γνωστόν, καθώς ο Μεγάλος Καλλιτέχνης δεν έχει καθόλου αντιπάθειες και μόνο Like, τις υπόλοιπες 220 εμφανίσεις τις είδαν οι λίγοι κακοήθεις πολιτικοί αντίπαλοι της κας Ακατονόμαστου, οι οποίοι θέλησαν να σπιλώσουν το καλό όνομα της μεγάλης πατριώτισσας πολιτικού και συζύγου του Ακατονόμαστου Καλλιτέχνη με κεφαλαίο Κ, η οποία πονάει τον ελληνικό λαό και δεν μπορεί να αντικρίζει να πάνε χαμένα τόσα γιαούρτια, που μαζί με λίγο παντεσπάνι θα έτρεφαν το λιγότερο 200 ελληνικές οικογένειες για τουλάχιστον δύο μήνες! Τόσο γιαούρτι χαμένο είναι έγκλημα!

Η θλίψη της κας Ακατονόμαστου είναι απερίγραπτη για αυτές τις εξελίξεις, αλλά και για το γεγονός πως οι Έλληνες δεν αποδέχονται πως η απώλεια εθνικής κυριαρχίας είναι μονόδρομος και πως απλά δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από το να υπηρετήσουμε πιστά τους Ευρωπαίους υπερανθρώπους φίλους μας.

Τουλάχιστον το μαρτυρικό πουκάμισο του μεγάλου Ακατονόμαστου καλλιτέχνη αναγκαστικά θα αποσταλεί σε κατάστημα μεγάλης γαλλικής αλυσίδας καθαριστηρίων στην Κηφισιά, για να αφαιρεθεί το φτηνιάρικο και κατώτερης ποιότητας ελληνικό γιαούρτι. Ως γνωστόν οι ανώτεροι ξένοι στεγνοκαθαριστές διαφέρουν από τους τεμπέληδες, κλέφτες και λαμόγια Έλληνες συναδέλφους τους και η δουλειά που τους ανοίγεται με τα διαρκή γιαουρτόματα θα οδηγήσει σε περισσότερες επενδύσεις από μέρους της υπέροχης αυτής εταιρίας που μας αγαπάει και που θα προσφέρει μερική απασχόλιση σε χιλιάδες άνεργους Έλληνες, για να αγοράζουν γερμανικά και γαλλικά προϊόντα και να οδηγηθούμε ξανά στην πολυπόθητη Ανάπτυξη!

Κακές γλώσσες λένε πως ο παραπάνω κακοήθης σχολιαστής είναι ο ίδιος ο Τζίμης Πανούσης, που πηγές μέσα στο Πεντάγωνο λένε πως είναι και μέλος των Akatonomastous, της ομάδας των χάκερ-τραγουδιστών που επιχειρούν να σπιλώσουν την μουσική βιομηχανία της χώρας μας και να καταστρέψουν όσα καλά έχει καταφέρει η κυβέρνηση του ένδοξου Λουκά Παπαδήμου για τον τόπο αυτό, εκθέτοντας μας στα μάτια των ανώτερων Ευρωπαίων εταίρων μας που νοιάζονται για μας!

Μάλιστα φήμες λένε πως η σελίδα του Μεγάλου Καλλιτέχνη υπέστη παράλληλα χακάρισμα για 2,5 ώρες με το παρακάτω κείμενο να εμφανίζεται σε μαύρη οθόνη: "We are Akatonomastous! We hide and we observe. We throw yogurts and tomatos! Expect us with a pilini tsanaka on our hands!" Η ΕΛΑΣ προέβη σε συλλήψεις δύο καλογριών και τριών μαθητών του δημοτικού, που είναι ύποπτοι για την κυβερνοεπίθεση.

Εμείς, η Ένωση Πατριωτικών Οπαδών του Μνημονίου καταδικάζουμε τα παραπάνω και πως θα μαζευτούμε όλοι μαζί, και οι 3, και προειδοποιούμε πως θα γίνει μακελιό με όποιον τολμήσει να πετάξει ξανά καρέκλα στον Μέγιστο Δημιουργό Καλλιτέχνη! Όλα κι όλα! Αν μην τι άλλο, να σεβόμαστε την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού! Μα, καρέκλα;;;

Υπογραφή: Ε.Π.Ο.ΜΝΗΜΟΝ.
Ακολουθούν 3 δυσανάγνωστες υπογραφές