Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μαξ Κάιζερ: Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος στην Ελλάδα!


O γνωστός Αμερικανός οικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today.

Τα όσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:

«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της...
Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας. Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος.

Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν το πεινασμένο θηρίο και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία. Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι.

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία.

Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα. Με το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται.

Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας, η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την «τελική λύση«. Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς αυτή την τελική λύση». Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70% μείωση στην αξία των επενδύσεών τους.

Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να «κουρευτεί», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν οκόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους.

Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι’ αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας.

Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους.

Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία.

Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».
πηγή

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι παραγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ, εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ, ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ., Με λιγα λογια εχουμε τα παντα ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σ ολα τα προιοντα, στη βενζινη 1,80 το λιτρο κ.τ.λ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Στην Ευρωπη εχουμε τους υψηλοτερους φορους και με τα χρεη μας να συνεχιζουν να αυξανονται αντι να μειώνονται.. παρ ολο που συνεχιζουν να μας δανείζουν...

Αυτο δεν εχει ξανα συμβει πουθενα στο κοσμο...

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Οι Ευρωπαιοι θα ξανα ερθουν και ετοιμαζουν κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...Επαναστατηστε!! Βγειτε ολοι στους δρομους... Τι περιμενετε????

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωνω στους προηγουμενους σχολιαστες. Δεν θα χασει μονο η χωρα τον πλουτο της κλπ. αλλα και εμεις οι Ελληνες κατοικοι θα χασουμε στην πλειοψηφια μας ολη την περιουσια μας, τα σπιτια και τα χωραφια μας. ΟΛΑ!!! Δεν θα μας αφησουν τιποτε.

Ανώνυμος είπε...

Δουλική παροικία. Για ένα κομμάτι ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ο ιδιος ειμαι με τα 2 πρωτα σχόλια..
Γι αυτο ρε φιλε δωσανε δανεια, μοιραζαν δανεια και χρημα σ ολο το κοσμο επι Καραμανλη (μεχρι πριν 3 χρονια)... Για να φτιαξει και να παρει ο ελληνικος λαος (σπιτια, εξοχικα, αμαξια κ.τ.λ.) και να ερθουν μετα οι ευρωπαιοι με καθε δικαιωμα (αφου ψηφισανε τα μνημονια και τις συμβασεις οι πολιτικοι μας) να παρουν τα παντα!! απο ακινητα, κινητα, επιχειρησεις μεχρι και ολον τον ορυκτο μας πλουτο... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ !!! ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ... Και ουτε καν επαναστατουμε γιατι μας τρομοκρατουν και ο κοσμος φοβαται...

Ανώνυμος είπε...

Και για να ξερουμε απο που τραβιουνται τα σκοινια για ολες αυτες τις μαριονετες

http://www.youtube.com/watch?v=VGk2C5_WSjk

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΤΟΤΕ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ν ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι... στην αναμπουμπούλα ο φασίστας χαίρεται...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ anti-ntp.blogspot ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι αριστερος Ελληνας και θα πολεμουσα στο πλευρο της Χρυσης Αυγης, του στρατου και οποιουδηποτε αναλαμβανε καποια πρωτοβουλια να φυγει το ΔΝΤ και οι προδοτες πολιτικοι μας απο την διακυβερνηση της χωρας.Πρεπει να ενωθουμε δεν υπαρχει η πολυτελεια του διαχωρισμου ,να τους διωξουμε και μετα δημοκρατικα αποφασιζουμε.Παιδια υπαρχουν πολλοι κουτοι που δεν εχουν την δυνατοτητα να καταλαβουν τι κακο κανει η συσκυβερνηση και θα φηφισουν παλι πασοκ νδ.Εμεις που καταλαβαινουμε πρεπει να ενωσουμε τις φωνες μας και να λεμε μαυρο σαυτους που δεν θελουν συνεργασιες προ του κοινου στοχου να φυγει το ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

http://greeknation.blogspot.com/2012/03/1952.html#more

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ

Ανώνυμος είπε...

κκε- χρυση αυγη -καζακης τιποτα αλλο διαλεχτε

Ανώνυμος είπε...

ολοι στον αγωνα,δεν περισευει κανεις!!!
ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, 1ΤΡΙΣ EURO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ 12000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 140 ΔΙΣ EURO ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ(CDS) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΤΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΗΣ AIPAC ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ....

Ανώνυμος είπε...

να ξυπνησουμε ολοι πριν να ειναι αργα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,ακομα κ αν ειπαν οχι.. με την παρουσια τους κρατησαν σ εξελιξη τα σχεδια.. κ τα στοματα τους κλειστα κ τα χερια τους μαζεμενα.. δεν παραιτηθηκαν συσσωμοι.. δεν υπεβαλαν καταγγελιες.. δεν κατεθεσαν προτασεις δυσπιστιας.. δεν επετρεψαν να παει κανεις στην δικαιοσυνη..
Οι νεες υποψηφιοτητες θα πρεπει να περασουν απο συνεντευξη κ υπογραφη συμβασης εργασιας, με μας τους εργοδοτες τους.. καμμια ψηφος στα τυφλα, καμμια λευκη επιταγη, καμμια επαναπαυση σε διακηρυξεις, προεκλογικα προγραμματα κ λογια πτεροεντα.. εγγυηση με ο,τι εχουν, αξιοπρεπεια, οικογενεια, περιουσια.. οι οροι ειναι σαφεις κ παντα εκει.. το Συνταγμα κ η Λαικη Κυριαρχια - θεληση.. απαραιτητα κριτηρια: η σωστη κ "καθαρη" ζωη τους,η προυπηρεσια σε καθε τομεα.. οικογενειακο, επαγγελματικο, κοινωνικο μ εξωθεν εγγυησεις.. περισσοτερη επιμονη σ αυτα γιατι δεν τους παντρευομαστε.. αλλα τους βαζουμε διαχειριστες στις ζωες μας κ στο μελλον των παιδιων μας!! ΕΜΕΙΣ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!! ολοι ειμαστε εν δυναμει κακοι κ παραμενουμε καλοι συνηθως οταν εχουμε μια απειλη πανω απ το κεφαλι μας.. αυτη ναναι εμφανης σε καθε επιλογη μας, προς τους νεους ανωτατους υπαλληλους κ οχι "αρχοντες" οπως θεωρουν εαυτους, οι μονιμοι καρεκλοκενταυροι, του παρελθοντος (ελπιζω)..
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Κ ΑΠΑΙΤΗΤΑ κ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά , αλλά πως θα γίνει ν'αλλάξει κανείς το μυαλό του Έλληνα που είναι κολλημένο σε Πασοκ και ΝΔ??? Εδώ συνομιληκο μου άτομο 30 χρόνων μου είπε τις προάλλες ότι πολύ πάει τον Σαμαρά!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν με όλα αυτά που αντιμετωπίζει η χώρα μας να πηγαίνουμε κιόλας τα λαμόγια!! Με λυπεί πολύ η όλη κατάσταση, φοβάμαι πολύ για το μέλλον, όχι το δικό μου αλλά του διχρονου γιου μου που δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσει και προσπαθώ να βρω την πιο σοφή απόφαση που πρέπει να πάρω για να μπορέσει έστω να κάνει όνειρα, να ζήσει αξιοπρεπώς και να μεγαλώσει όπως κάποτε μεγάλωνα εγώ!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα παράπονα και ψηφίστε τους να σώσουν τη Χώρα.
Αφήστε τα κλάματα και ψηφίστε τους για ένα νέο όραμα , μια νέα προοπτική.
Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ψηφίστε τους με νέα δύναμη για να σηκώσουνε το βάρος της διακυβέρνησης.

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , διαβάστε και τη συνέχεια.......
Βαράτε στο τέλος αυτούς που πρέπει.

Ποιο νέο όραμα προτιμάτε ;
Το όραμα του Ιουνίου ή το όραμα του Σεπτεμβρίου ;
Τι να περιμένω μετά από αυτά που άκουσα ότι, περιέχουν οι ενυπόγραφες επιστολές προς την κα Μέρκελ ;
Ποια νέα προοπτική προτιμάτε ;
Ένα Κοινοβούλιο το οποίο θα εκβιάζεται κάθε 2-3 μήνες και θα λαμβάνει κι άλλα μέτρα εξαθλίωσης ;
Ένα Κοινοβούλιο ανήμπορο να περπατήσει, ανήμπορο να σταθεί όρθιο ;
Ένα Κοινοβούλιο το οποίο θα σέρνεται στα χώματα της Πατρίδας μας ;
Τι να περιμένω από αυτούς ;
Την ΑΝΑΠΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θέλουν να επιβληθεί στη Χώρα μου ;
Τι να περιμένω μωρέ ;
Να επικρατήσει ο ιστορικός Γερμανικός παραλογισμός στην Ευρώπη και στην όμορφη Ελλάδα μας ;
Αυτές τις νέες ιδέες θέλουν να πιστέψω, αυτή είναι η νέα μας προοπτική ;
Κι από που να αντλήσω τη Νέα Δύναμη ρε ;
Από τα απίστευτα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ τους εναντίον μου που δεν έχουν ΑΡΧΗ ούτε ΤΕΛΟΣ ;
Από τις αγαπούλες, τα φιλάκια και τα χαμογελάκια σας ;
Από τις ατέλειωτες νεο-φιλελληνικές δηλώσεις συμπάθειας και συμπόνοιας των ξένων ;

Με το ΠΑΣΟΚ δεν έχω τίποτε , μα την αλήθεια. Ούτε κρύο - ούτε ζέστη - ούτε και τύψεις συνείδησης......
Δεν περίμενα τίποτε καλό να κάνει ......απλά αυτήν τη φορά βρήκε έδαφος από τους προηγούμενους και το ..... παράκανε......
Αντί να βγάλει προσεκτικά τα ζιζάνια, να οργώσει και να καλλιεργήσει , έριξε ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και χημικές ουσίες που παρήγγειλε απ' έξω.
Ήταν τελειωμένο το ΠΑΣΟΚ έτσι κι αλλιώς μετά τους πρώτους 12 μήνες διακυβέρνησης.
Απ' εκεί και πέρα δεν είχε τίποτε να χάσει, ούτε έχει. Κατά συνέπεια, όποτε το επιθυμεί......ας πάει στα τσακίδια.

Η ΝΔ όμως ήταν η γλυκιά μας ελπίδα.
Σε αγαπούσα ..... το παραδέχομαι !
Τα ακραία συναισθήματα του "κερατά" με πλημμυρίζουν......αγαπημένη μου ΝΔ αλλά τα δάκρυα, μου τελείωσαν.
Συνεχίζω βέβαια να διάκειμαι φιλικά προς εσένα, όντας πολιτισμένος "κερατάς" αλλά, μέχρι εκεί.
Έδωσα ένα τέλος στη μιαρή αυτή...... ερωτική μου επιθυμία.

Ανώνυμος είπε...

Η λυση στο προβλημα μας ειναι απλη οσο και συνθετη.Η ΕΛΛΑΣ χρειαζεται εθνικη κυβερνηση με Ε Λ Λ Η Ν Α πρωθυπουργο.Οσο μας κυβερνουν ελληνοφωνοι ελπιδα δεν υπαρχει.Γιαυτο λοιπον...Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

Ανώνυμος είπε...

Καήκαμε....πάει καιρός τώρα...η ανεργεία καλπάζει,οι μισθοί-συντάξεις μειώνονται, οι φόροι αυξάνουν επικίνδυνα και θα όταν θα έρθει ο λογαριασμός...τότε πιθανόν να καταλάβουν και αυτοί, που τωρα ακόμη επιμένουν σε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ....
Μιλάμε για πείνα και εξαθλίωση....ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ δημοκρατικά, ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ...