Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αυτός είναι ο μάγκας που πέταξε το γιαούρτι...


Συνταξιούχος...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ. ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

αμα μπορεισ καντο και εσυ ρε σχολιαστη τησ π...ασ.

Ανώνυμος είπε...

5:11 εισαι πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Καποτε θα γινεις κιεσυ κωλογερος,αν ζησεις και μακαρι να εχεις το κουραγιο του.Το ηταν πασοκτσης, ειναι θετικο γιατι οι περισοτεροι συνταξιουχοι, μενουν κωλιμενοι στην νδ-πασοκ,δεν αλλαζουν ,αυτος μπραβο του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΛΟΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ .....ΠΗΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΚΟΛΟΒΟΥΒΑΛΑ Ο ΜΠΕΝΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΗ.....ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ CIA ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΟΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΞΙ.... Γεν ξεγετε . ειστε ζωα πασοξι... καλα εκανε και του εγιξε γιαουγτι!!!

Ανώνυμος είπε...

O παπαντγρεου θα γκαμισει ελλαντα! Γαμημενο πασόξι!

Ανώνυμος είπε...

"Κύριοι" πολιτικοί, έχετε υπ'όψιν σας οτι μετά απο τα γιαούρτια θα έρθουν οι πέτρες οι οποίες προξενούν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
(κομματόσκυλο)

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ειμαστε τοσο μαλακες που ακομα και αυτος που εριξε το γιαουρτι μπορει να παει να το ξανα ριξει πασοκ επειδη αλλαξε η υγεσια του πασοκ.αυτοι οι παλιοι ακομη και ο σατανας να ειναι προεδρος του κομματος θα το ψυφησουνε.
αδερφια μη γραφετε greeklish.γραφετε ελληνικα και ας κανετε ορθογραφικα.
αντε Πανο!!!!!!!!!επανω τους

Ανώνυμος είπε...

αφου συγχαρω τον παππουλη αυτον,ασχετα με το αν χειροκροτουσε πριν,ρωταω εσας που αναλωνεστε σε υβρεις μεχρι που μπορειτε να φτασετε οταν αποφασισετε να απομακρυνθειτε απο το πληκτρολογιο σας,μεχρι που μπορειτε να φτασετε για την χωρα μας,την ελευθερια μας,και το αυριο των παιδιων μας.
Ομορφα τα λογια,μα κενα οταν δεν συνοδευονται με πραξεις...
Αυτο σκεφτειτε,ο γερακος εκανε αυτο που μπορουσε,και εμεις οι νεοτεροι τον κρινουμε για το θαρρος που εδειξε,την στιγμη κιολας που εμεις καθομαστε σαν κοτες κλωσσωντας τα πολυτιμα "αυγα" μας.

θυμηθειτε και αυτο,οταν ξεκουνησετε δεν χρειαζονται αναγγελιες στο ιντερνετ,ο εχθρος ειναι πιο ευπροσβλητος οταν τον αιφνιδιαζεις...εξαλου απο κει ενημερωνετε κι αυτος(ιντερνετ)

καλη τυχη σε ολους...

Ανώνυμος είπε...

Πω πω λέει να του πετούσε τρία μασούρια δυναμίτη!!!! θα γινότανε της πουτάνας εκεί μέσα (πούστηδες και παλικάρια όλοι μαλλιά κουβάρια)

Είδατε μαλακοπιτουρες πολιτικάντηδες ΠΟΣΟ ΑΔΎΝΑΤΟΙ ΕΊΣΤΕ... ΕΝΑ ΤΣΑΦΦΦΦΦ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΣΦΑΦΦΦ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΕΦΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια απο τον Παπού κοπριτες γιατι θα σας τα κόψουμε

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε παπούλη! εσυ άλλαξες ενω εμεις... ακόμα φανατισμένοι! δες τα σχόλια απο πάνω και θα καταλάβεις...