Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η Ανάσταση της Ορθοδοξίας στην Ρωσία.


Όταν δεις το βίντεο θα καταλάβεις τι ήμασταν κάποτε και εμείς...
Θα καταλάβεις γιατί πολλοί από μας αγαπάμε την Ρωσία
και γιατί τους θεωρούμε..
αδέρφια μας.
Οι πνευματικοί δεσμοί
είναι σπουδαιότεροι
και από τους δεσμούς αίματος
Β.Πούτιν...
Δείτε το βίντεο:

phg;h

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ
Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

ΕΛΛΗΝ είπε...

Τι να πώ?Μπράβο στούς Ρώσους ντρόπη σε εμάς.Ευχαριστούμε για το βίντεο!

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγα χρονιά ρωσοπόντιους τους ανεβάζατε ρωσοπόντιους τους κατεβαζατε τώρα είναι αδέρφια?

Ανώνυμος είπε...

Απλα να ξερετε οτι οι ρωσοι περιμενουν στην γωνια να βαλουν χερι τα ελληνικα μοναστηρια στους αγιους τοπους. Κατεβαινουν με γκρουπ και φερνουν κερια μαζι τους για να μην ριξουν λεφτα στο παγκαρι, θεωρουν τους εαυτους τους συνεχιστες της ορθοδοξιας και εμας πλεον εκτος αυτης. Μην ειστε αγαθοι, οι ρωσοι ειναι αυτοι που προμηθευαν τους τουρκους οπλα για να νικησουν τον ελληνικο στρατο τωρα τους φτιαχνουν και πυρινικο εργοστασιο.

http://www.youtube.com/watch?v=CWwH9hd_g1c&feature=share

Ανώνυμος είπε...

Α εμεις στην Ελλαδα οργανωνουμε πολυ πιο ωραιες εκδηλωσεις και πολιτισμικες συγκεντωσεις δινοντας εμφαση στις αξιες και στην προσωπικοτητα του λαου μας.Eτσι ασχολουμαστε π.χ με παρουσιασεις βιβλιων για την παναγια εμπνευσης ανδρουλακη,εκθεση φωτογραφιας εκσπερματιση σε σταυρο, εορτασμος 28 οκτωβριου στο Αβερωφ με μενεγακη και ζωδια απ τη λιτσα, χαπενινγκς παρτι γαμοι παλι στο αβερωφ, εορτασμος 25 μαρτιου με αναφορες σταη και ειδικων για το αν υπηρχε κρυφο σχολειο, παρουσιασεις σχολικων βιβλιων με συνωστισμο ελληνων στη σμυρνη,ντοκιμαντερ σκαι τυπου αν υπηρχε χριστος ανημερα μεγαλης παρασκευης,διαφημιση τραβεστι φεστιβαλ στην αθηνα απο τον ιδιο τον υπουργο,κτλ κτλ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

Ορθοδοξία-Ελευθερία είπε...

H αμαρτία του Όρθόδοξου Έλληνα,(και του εαυτού μου φυσικά) του δήθεν συνεχισή της λαμπρής Ορθοδοξίας, έχει φτάσει στο έπακρο και έχει προσπεράσει ακόμη και τους άθεους για να μην πω και τους σατανιστές.
Εαν δεν μετανοήσουμε λίαν συντόμως, θα θερίσουμε τον καρπό της κακίας,του σκότους, της αθείας, και του μίσους που σπείραμε.
Λαμπρός καθρέφτης που μαρτυρεί τον κακό μας εαυτό, είναι οι μηδενικοί και ανθέλληνες άθεοι πολιτικοί άρχοντες μας.
Συνταρακτικό το θέαμα της καταστροφής των εκκλησιών, απο τους εβραιό-κομμουνιστές. Ό διάβολος πέρασε εύκολα δια του κομμουνισμού το δηλητήριο του.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ

Αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού στο σύμπαν κατανοητές για παιδάκια απο νήπια και μεγαλύτερα... στο link
http://anti-neotaxites.blogspot.com/2012/03/blog-post_4698.html

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στους Ρώσους που τιμούν πραγματικά την Ορθοδοξία και σε αυτόν που ανέβασε το βίντεο. Στην Ελλάδα αυτό που ξέρουμε να προβάλουμε ως πολιτισμό είναι τσόντες και ανηθικότητα. Μια τέτοια έκθεση στην Ελλάδα δεν κολλάει με το σύγχρονο πνεύμα της εποχής που τα αποτελέσματά του τα τρώμε τα τελευταία χρόνια στα μούτρα. Εμείς έχουμε αναπτύξει "ανώτερο" πολιτισμό από τους Ρώσσους. Έχουμε ξεφύγει πλέον από αυτά. έχουμε φτάσει το βιοτικό μας επίπεδο σε τέτοια ύψη που δεν έχουμε ανάγκη πλέον θρησκείες και άλλα παρόμοια "οπισθοδρομικά" πρότυπα. Είμαστε πλέον η Ελλάδα της προόδου, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του ανώτερου πνεύματος ( σχεδόν του οινοπνεύματος).
Ζήτω μας!

Ανώνυμος είπε...

11:00 ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

11...ΟΙ Ηγετες των μπολσεβικων ηταν ΜΑΣΩΝΟΙ και ξερεις τι δουλεια και τι εργο εκαναν...Ο Ρωσικος λαος υπεφερε απο αυτους...Οταν ανελαβε ο Πουτιν αυτους ολους τους εξαπεστειλε ....καθαρισε τον τοπο του κατι που πρεπει καποιος να κανει και στον τοπο μας....Οι Ρωσοι αυτη τη στιγμη ζουν για τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ κι εμεις ζουμε το ΧΑΟΣ...Ειναι απλο φιλε μου ,διαλεγεις και παιρνεις....ΑΞΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η το ΧΑΟΣ......Ευγε για το βιντεο ,ειναι ΦΩΤΕΙΝΟ παραδειγμα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ........

Ο Ουρανός είπε...

Η αγία Ρωσία του Ορθόδοξου ηγέτη Βλαδίμηρου Πούτιν,κατά το θέλημα του Θεού και μετά από διακοπή 83 ετών,είναι και πάλι από το έτος 1999-2000, η συνέχεια της Αγίας Ανατολικής Ρωμαϊκής ή Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, της πάντοτε πολεμούμενης, « έσωθεν και έξωθεν», από τις σατανικές,
ορατές και αόρατες,
υλικές και πνευματικές δυνάμεις του Διαβόλου.

Στην υπό κανόνα πεντέμιση αιώνων ευρισκόμενη Ελλάδα μας, ο Θεός άφησε κεκρυμμένη την πνευματική δύναμη του Βυζαντίου, και η οποία φυλάσσεται από τους Έλληνες περιμένοντας να ξαναενωθεί με την κοσμική δύναμη του, όταν ο Παντοκράτωρ Κύριος μας Ιησούς Χριστός αποφασίσει .
Η επανασύσταση της Αγίας Ελληνικής Ορθοδόξου Αυτοκρατορίας που θα ιδρυθεί Θεία δυνάμει, κατόπιν τεράστιας παγκόσμιας φυσικής καταστροφής και καταστροφικότατου Γενικού πολέμου,θα είναι «μικρή» σε χρονική περίοδο,
θα ξεπερνά όμως όλη τη χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία σε Δύναμη, Λάμψη, Αίγλη, Δόξα, Πνευματική Ισχύ και κυρίως ως προς το Έργο που -με αδελφική συνεργασία με την αγία Ρωσική Ορθόδοξη Αυτοκρατορία- σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού- θα προσφέρει στην ανθρωπότητα .
Έργο ορθοδόξου επανευαγγελίσεως,ειρήνης και ευτυχίας όλης της ανθρωπότητας.

Η με παγκόσμιες επιπτώσεις αυτή φυσική καταστροφή και ο 3ος Γενικός πόλεμος, θα είναι εις τύπον και εικόνα των βιβλικών καταστροφών που θα υποστεί η γη και οι κάτοικοι της, κατά την περίοδο της παγκόσμιας βασιλείας του τρισκατάρατου Αντίχριστου και του 4ου και τελευταίου Παγκόσμιου πολέμου της ανθρωπότητας τον λεγόμενο Αρμαγεδδών.

Η σχεδόν πλήρης καταστροφή των Αντίχριστων δυνάμεων και η επικράτηση των 2 αυτών άγιων ορθοδόξων αυτοκρατοριών επί της γης, θα είναι εις τύπον και υπενθύμιση της Αιωνίου Επουράνιας Βασιλείας της Αγίας Τριάδος που θα έλθει μετά τον Αρμαγεδδώνα και την καταστροφή του Αντίχριστου με την Ένδοξη Δευτέρα Παρουσία του γλυκύτατου Θεού μας Ιησού Χριστού.

+++

Αμήν έρχου αγία του Θεού, Σοφία…
+++++++++++++++++++++++++++++++++/
++++++++++++/
++++++++++++
Αμήν Έρχου Κύριε Ιησού.

Οι Έλληνες σε περιμένουμε

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικο!πραγματι αδελφια η ορθοδοξη ρωσια εδωσε μεγαλα πνευματικα αναστηματα κ αγιους στην εκκλησια του θεου!βλεπουμε την ευλαβεια τους μπροστα στην εικονα της Παναγιας μας αλλα το σημαντικο ειναι οτι ο πουτιν ειναι ενας ορθοδοξος ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
πως λεμε σαν τους δικους μας καμια σχεση!!!!

Μεταβολη των θλιβομενων απαλλαγη
των ασθενουντων υπαρχουσα θεοτοκε
παρθενε σωζε πολιν κ λαον των πολεμουμενων η ειρηνη,των χειμαζομενων η γαληνη,η μονη προστασια των πιστων!!!!!!!!!!!!

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

min xexnate tin nea ierousalim otan ide tous elines o xristos ipe tora irte i ora ina doxasti o ios tou antropou ke oxi tous rosous me poli tapinosi pros ta adelfia omodoxous

Ανώνυμος είπε...

Και Ρωσοποντιοι θα παραμεινετε για παντα εξυπνε φιλε μου απο το Καζακσταν η απο καμια Μογγολια.Η αληθινοι Ρωσοι δεν εχουν τα δικα σας χαρακτηριστικα και δεν ειναι τοσο ασχημοι ανθρωποι.Ρωσοποντιοι θα εισαστε για παντα.Προσοχη ! Δεν μιλαω ουτε για τους Ποντιους ουτε για τους Ρωσους ! Για τους Ρωσοποντιους μιλαω και ξερουν αυτοι τι θελω να πω !!!